Omakotitalo | 3h + k + tk + eteinen + khh + kph + s + 2erill.wc + 2vh + varasto + yläkerran aula + parveke

Iso-Mäkiläntie 2, Mälikkälä, Turku

Hinta

328 000 €

Koko

150 / 290 m²

Vuosi

1997

Vuonna 1997 valmistunut tiiliverhoiltu omakotitalo tarjoaa tilavat asuintilat kahdessa kerroksessa. Keskikerroksessa sijaitsee eteinen, tilava keittiö, olohuone, kodinhoitohuone, kylpyhuone, sauna ja wc. Keittiössä on runsaasti tilaa ja se sopii mainiosti ruoanlaittoon. Olohuoneen varaava takka tuo kodikkuutta ja lämpöä. Olohuoneen jatkona on ruokailutila, jonne katat pöydän isommallekin seurueelle. Ruokailutilan yhteydestä on käynti ulos takapihalle. Yläkerran tilavissa makuuhuoneissa on vaatehuoneet ja toisesta makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle. Parvekkeella voi tuulettaa petivaatteet kätevästi. Aulasta on kulku ylimääräiseen varastoon. Yläkertaan on mahdollisuus tehdä kolmas makuuhuone ja lisäksi yläkerrassa on oma wc. Asunnon pinnat kaipaavat jo päivitystä kauttaaltaan, joten remontoimalla saat tehtyä kodista juuri sinun näköisesi. Kellaritilat tarjoavat hyvin säilytys- ja harrastetilaa. Hyvän kokoisessa autotallissa on vesipisteet ja voimavirta. Lämmitysmuotona talossa toimii öljylämmitys ja lisäksi asunnossa on varaava takka sekä kaksi ilmalämpöpumppua. Oma ja vehreä n. 883 m2:n tontti tarjoaa hyvin tilaa ulkona oleskeluun ja lasten leikkeihin. Tontti rajoittuu puistoalueeseen ja autoliikenne kodin edustalla on vähäistä. Koti sijaitsee suositulla Mälikkälän asuinalueella, jossa Länsikeskuksen kattavat palvelut ovat käytössäsi. Alueella on myös hyvät urheilu- ja ulkoilumahdollisuudet liikunnan ystäville. Mälikkälän monipuolinen metsä tarjoaa kauniin ympäristön ulkoiluun hyvien pururataverkostojen myötä, jossa kelpaa lenkkeillä ja talvisin hiihtää. Kodin lähes vierestä löytyy leikkipuisto, jalkapallo- ja luistelukenttineen. Kirjastoauto vierailee myös kodin lähettyvillä säännöllisesti. Lapsiperheitä ajatellen myös päiväkodit ja koulut ovat lähettyvillä. Alue tarjoaa hyvät liikenneyhteydet moneen suuntaan ja Turun keskustaan matkaa on vain noin viisi kilometriä. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan! Lisätiedot ja yhteydenotot: Weera Koski 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
568744
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + tk + eteinen + khh + kph + s + 2erill.wc + 2vh + varasto + yläkerran aula + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
290 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
Vapautuu: 2kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

328 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

779,03 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: Öljy 1750l/v. Sähkö: 6677 kWh/v. 2023 / n. 800 € 6677 kWh/v. Puhtaanapito: 45€/kk. Kiinteistövero: 779,03€/v. 2023. . Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta.
Kiinteistövero: 779,03€/v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Keittiön kodinkoneita uusittu tarvittaessa. Keittiön kaapistot uusittu (vanhat rungot). Öljypoltin uusittu v. 2013. Öljypoltin huolettu v. 2023. Nuohous tehty takkaan, öljykattilaan ja kaikkiin hormeihin v. 2023. Kiuas uusittu muutamia vuosia sitten (Kastor 10kW).
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti / lasikuitutapetti. Olohuone: Parketti / tapetti. Makuuhuone 1: Muovi / tapetti. Makuuhuone 2: Muovi / tapetti. Kodinhoitohuone: Laatta / lasikuitutapetti. Sauna: Laatta / paneeli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Parketti / lasikuitutapetti. Wc: Laatoitettu. Tuulikaappi: Muovi / lasikuitutapetti.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet, käsisuihku, lavuaari, pyyhekuivain.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-77-19-1
Tontin pinta-ala
883 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 19:1
Rasitteet
Vuokraoikeus. Vuokrasopimus 9.5.1996. Tosiasiallisesti vuokraoikeus on lakannut ja vuokraoikeutta koskeva kirjaus tullaan poistamaan. Samalla vuokraoikeuteen kohdistuva kiinnitys tullaan siirtämään koskemaan kiinteistöä. Asia on vireillä.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 222 m². Asemapiirroksen mukaan rakennusoikeutta on käytetty yhteensä 182 m2. 1 kerros 109 m2 ja ullakko 73 m2. Asemapiirroksen mukaan rakennusoikeutta on käyttämättä 40 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1996, poikkeamispäätös. 1-kerroksisen enintään kolme asuntoa sisältävän vähintään PL. 4 pykälän D-luokan I-ryhmän omakotirakennuksen rakennusala. Rakennuksen ullakosta saa sisustaa 3/5. Rakennuksen pinta-alan tulee olla 70-120 m2 ja sen korkeus julkisivupinnan ylärajaan saa olla enintään 5.5 m. Katonkaltevuuden tulee olla 30 astetta ja katonharjan rakennusalaan merkityn keskiviivan suuntainen.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Mälikkälä, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.