Kerrostalo | 4h + k-rt + kph + s + khh + wc + vh + varasto + 2xlasitettu parveke

Kuntokatu 11 D, Kauppi, Tampere

Hinta

675 000 €

Koko

137 m²

Vuosi

2020

Astu asumismukavuuden seuraavalle tasolle! Tilaratkaisuiltaan tämä 137 asuinneliön koti on loistava. Eteisessä on otettu huomioon säilytystilat tyylikkäästi, makuuhuoneita kodista löytyy tarvittaessa kolme, kylpyhuone saunoineen on omassa rauhassaan ja tilan yhteydessä on toinen asunnon parvekkeista. Kodista löytyy kätevä erillinen tila kodinhoitoon, olohuone kutsuu viettämään aikaa isommallakin porukalla, keittiö materiaaleiltaan ja kodinkoneiltaan laadukas, ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä. Olohuoneesta on käynti kodin toiselle parvekkeelle. Tilava lasitettu 17m2 parveke avautuu lännen suuntaan. Molemmille parvekkeille on asennettu lamelliverhot tuomaan yksityisyyttä sekä lämmittimet lisäämään käyttömukavuutta. Säilytystilat on myös mietitty sujuvaa arkea ajatellen. Kodista löytyy useita kaapistoja sekä vaatehuone. Kodin ulko-oven vieressä on oma tilava varastohuone omalla sisäänkäynnillä. Lämpimään varastoon mahtuu mukavasti tärkeää omaisuutta, kuten polkupyörät. Asunto Oy Modena, Tampere on vuonna 2020 valmistunut maalämmöllä lämpiävä yhtiö. Rakennuttajana toimi palkittu tamperelainen rakennusliike Asuva Oy. Rakennus itsessään on laadukas ja tyylikäs, kutsuva aulatila ottaa sinut vastaan heti sisäänkäynnillä. Taloyhtiössä on otettu erityisesti aktiivisen ihmisen toiveet huomioon. Yhtiön yhteisistä tiloista löytyy asukkaiden käyttöön mm. suksien- ja polkupyörienhuoltopiste, koiran pesupaikka sekä pukuhuonetilat suihkutiloineen. Näin pääset helposti harrastusten pariin ja sieltä jälleen virkistäytyneenä takaisin. Yhteisistä tiloista löytyy myös asuntokohtaiset varastot, pesukone ja kuivausrumpu. Autojen pysäköinti hoituu naapurista löytyvästä P-Kaupista 103 euron kuukausimaksulla. Tämä ihastuttava monien mahdollisuuksien koti sijaitsee Kaupissa. Kauppi tunnetaan erityisesti monipuolisista harrastusmahdollisuuksistaan, kauniista luonnosta, Tampereen Yliopistollisesta sairaalasta sekä pesäpallopyhätöstä. Kodin sijainti on ihanteellinen! Liikuntamahdollisuudet aukenevat heti kotiovelta, ratikkapysäkki on vain pienen kävelymatkan päässä ja palveluitakin on lähettyvillä mukavasti. Kaunis Petsamon asuinalue sekä Litukan siirtolapuutarha alkaa käytännössä yhtiön takapihalta, joten ulkoilevalle ihmiselle löytyy monipuolisesti kaunista katseltavaa. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän upeaan vaativammatkin toiveet täyttävään kotiin! Esittelyt järjestetään yksityisesittelyinä, joten ota yhteyttä ja sovitaan rauhallisesta esittelystä. Lisätiedot ja esittelyt: Maija Hiedanniemi 040 707 1222 Isto Matalamäki 050 389 6804

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
568792
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k-rt + kph + s + khh + wc + vh + varasto + 2xlasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
137 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Kerrokset
1/6 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

675 000,00 €

Velaton hinta

675 000,00 €

Neliöhinta

4 927,01 €/m²

Vastike

Hoitovastike

685,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

685,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

18,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hoitovastikkeen määräytymisperusteena käytetään huoneiston asuinneliöiden lukumäärää, jos asunnolle kohdistuisi pääomavastiketta käytettäisiin sen perusteena osakkeiden lukumäärää.

Hoitovastikkeeseen sisältyy tonttivuokra sekä taloyhtiö laajakaista 25M.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu, välitilassa lasi. Olohuone: Lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu. Makuuhuone 1: Lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu/tapetti. Makuuhuone 2: Lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu. Kodinhoitohuone: Lattiassa on laatta, seinät on maalattu. Sauna: Seinissä on lämpökäsitelty haapa, lauteet leppää, lattiassa laatta. Kylpyhuone: Lattiassa on laatta ja seinissä on kaakelit. Eteinen: Lattiassa on tammiparketti, seinät on maalattu. Wc: Lattiassa on laatta ja seinissä on kaakelit. Lounge: Lattiassa on laatta, seinät on maalattu.
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteluun kuuluvat laadukkaat Siemens-kodinkoneet: integroidut jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone sekä kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas ja lasiovet. Kylpyhuoneessa on kaksi sadesuihkua, wc, allaskaappi, peilikaappi. Erillisessä wc:ssä on allaskaappi ja peilikaappi. Kodinhoitotilasta löytyy pesukoneliitäntä sekä allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumikermi

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva isännöinti, Marko Tuomisto
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, suksien huoltopiste, koiran pesupaikka, pyörän huoltopiste
Taloyhtiön autopaikat

3 kpl

Tehdyt remontit
Ulko-ovien lukkojen muunto sähköisiksi. Asunnon remontit: ei
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiöllä ei ole viiden vuoden sisällä sellaisia taloudellisesti merkittäviä korjaustarpeita, jotka tulisi olla kunnossapitotarveselvityksessä.
Energialuokka
B (2018), E-luku 85 kWhe/m2 Vuosi. Voimassa 30.11.2030.
Tontin koko
7 124 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
66 304 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.9.2079

As Oy Modena, Tampere

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakauppa K-market Kissanmaa 1,1 km, ABC-Kaleva noin 900 m, Prisma-keskus Kaleva 2 km Taysin elämänaukiolta löytyy mm. Subway, R-kioski, apteekki, kahvila, ravintola ja Fimlab. Lähes naapurista löytyy myös monipuolinen Kauppi Sport Center sekä Kaupin keilahalli. Koulut: Kissanmaan koulu 900 m, Sammon keskuslukio 1,1 km, TAMK pääkampus 400 m, Tampereen yliopisto Kaupin kampus 1km. Päiväkoti: Ainikin päiväkoti 1,1 km. Kaupin monipuoliset ulkoilumaastot alkavat kotiovelta, Rauhaniemen kansankylpylä 2km. Liikenneyhteydet: Ratikka pysäkki nro 1 TAYS A 300m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Kauppi, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maija Hiedanniemi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.