OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Kerrostalo | 4 h, k, kph, s, wc, vh, lasitettu parveke (Yj: 4h + k + s)

Maistraatinkatu 2 D, Länsi-Pasila, Helsinki

Hinta

464 000 €

Koko

99,5 m²

Vuosi

1983

Avara ja valoisa koti hissitalon 3/5 kerroksessa monen tyyppisen perheen tarpeisiin! Olohuone on todella tilava ja makuuhuoneet ovat hyvän kokoisia. Lasitetulla parvekkeella on mukava istuskella vaikka oman saunan löylyjen jälkeen. Kesähelteitä helpottamaan on kotiin asennettu viilentävä ilmalämpöpumppu. Sijainti hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja lähellä Triplan kattavia palveluita helpottaa arkea ja lähiluonto Keskuspuiston kupeessa tarjoaa upeat ulkoilumaastot. Alue on myös lapsiperheiden unelma; ympäröivistä leikkipuistoista löytyy aina leikkikavereita. Alueen uusi koulu on valmistumassa tänä vuonna. Länsi-Pasilan kadun varsilla ei juuri autoja näe, sillä niille on paikoitustilat alueen parkkihallissa. Käynnit ennen ensiesittelyä eivät valitettavasti ole mahdollisia, mutta lähetän kohteen asiakirjat mielelläni etukäteen! Myyntiä hoitaa Sanna-Leena Peltonen YKV, LKV, KED 040-7461161 sanna-leena.peltonen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569234
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, k, kph, s, wc, vh, lasitettu parveke (Yj: 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
99,5 m²
Kokonaispinta-ala
99,5 m²
Kerrokset
3/5
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

447 209,96 €

Velkaosuus

16 790,04 €

Velaton hinta

464 000,00 €

Neliöhinta

4 663,32 €/m²

Vastike

Hoitovastike

592,03 € / kk

Pääomavastike

205,97 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

798,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Huoneistolle kohdistuva osuus kattolainasta on 3.4.2023 annetun ALUSTAVAN arvion mukaan n. 11 365,49€ /lyhennyosuus 78,61 €/kk (laina-aika 25 vuotta). Lainaosuudet tullaan jyvittämään todennäköisesti kevään 2024 aikana.

Yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja (G-rappu) 2kpl 75 €/kk/kpl, Länsi-Pasilan Autopaikat OY:n kautta yhtiöllä on 43 hallipaikka 41 €/kk ja Renkaiden säilytyshuone 8€/kk.
Yhtiön tilikausi 20.6.-1.7.
YK 28.11.2023 hallitukselle annettu valtuudet periä 2 hoito- tai rahoitusvastiketta.
Pääomavastikkeet lyhentävät julkisivulainaa (55,72e/kk), kylpyhuone- ja pihakorjauslainaa (129,35e/kk) sekä PK Susannan rakennekorjauksia (20,90e/kk). .

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Asuintiloissa: Parketti, seinät maalattu, tapetoitu tai paneloitu. Keittiössä: Muovimatto. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu. WC: Seinät maalattu, muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin (2023), erillisuuni, liesitaso, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna (ikkunallinen sauna), sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuone ja sauna saneerattu vuonna 2009.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Uusittu v, 2023.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta isännöinti Oy /Ilkka Ala-Ketola
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, pyörävarasto, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, kerhohuone, kylmä pihavarasto
Taloyhtiön autopaikat

43 kpl

Tehdyt remontit
Pyydä täydellinen lista välittäjältä, mm: 2023 Vesikattojen uusiiminen. 2022 Kerhohuone pintaremontoitu ja kalustettu, päiväkodin koteusvaurioiden korjauksia, vesivahinkojen korjauksia E-talossa, savunpoistoluukkujen automatiikan korjaus. 2020 Antenniverkko kunnostettu Ketju 1000 luokituksen mukaan, telemääräys M65C, lukot sarjoitettu uudelleen (Abloy Sento).
2019 Korvausilmaventtiilien suodattimet aihdettu, ikkunat ja parvekkeen ovet huollettu. 2014 ja 2016 Alkuperäiskuntoisten kylpyhuoneiden peruskorjaukset. 2015 Käyttövesipattereiden venttiilit ja sulkuyhdistäjät uusittu. 2014 Hissikonehuoneiden kattojen uusiminen. 2011 Ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, korjausilmaventtiilien asennus, patteri- ja linjasäätöventtiilien uusiminen ja lämpöverkoston säätö. 2010 Lämpökeskuksen uusiminen. 2009 Julkisivujen elementtisaumaus.. Asunnon remontit: 2022 Viilentävän ilmalämpöpumpun asennus
2009 Kylpyhuoneremontti, asennettu ikkunanlaudat
2005 Keittiöremontti
Tulevat remontit
Päätetyt: Kunnossapitotarveselvitys 2023-27, (ei päätöksiä, päivittyy vuosittain yhtiökokouksessa):

PIHA: Istutusten hoitoa ja huoltoleikkausta ja ajolinjojen tehokkaampi ohjaaminen. D- ja E -talon väliin katettu lukollinen pyöräparkki, edellyttää rakennuslupaa. Kastelun suunnittelu puille ja kasveille.
PERUSTUKSET JA RUNKO: Frontagon Oy:n korjaussuunnitelma B- ja C talot alapohjan rakenteiden tiivistäminen ja tuuletuksen järjestäminen. Reikien poraaminen alapohjaan ja ilmanvaihdon varmistaminen. Rakennusjätteiden poistaminen alapohjasta.
PARVEKKEET: Parvekelasitukset ovat osakkaiden asennuttamia ja osakkaiden kunnossapitovastuulla. Alimman tason lasittamattomien terassien kunnon selvittäminen ja tarvittaessa korjaus.
IKKUNAT JA ULKO-OVET: Teräksisten ulko-ovien huoltomaalaus.
YLEISET TILAT: Porrashuoneet ja kellaritilat: Tavanomainen kunnossapitotarve ikääntymisen mukaan. Mahdollinen D-rapun kellarikerroksen rakentamattoman tilan rakentaminen varastotilaksi edellyttäisi tilan tuuletuksen järjestämistä ja rakennuslupaa. Porrasaulojen maalaus. LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ: Keskuslämmitysjärjestelmässä mahdollisesti energiataloutta parantavia toimenpiteitä. Termostaattien ja säätöjen tarkastaminen.
VESI-JA VIEMÄRIJÄRJESTELMÄ: Alkuperäisten keittiön vesikalusteiden uusimista. Vesi- ja viemärijärjestelmien kunnon selvittäminen (kuvaus). Ilmanvaihto Korvausilmaventtiilien suodattimien säännöllinen puhdistus/ uusiminen 1-2 krt/v. IV-järjestelmän nuohous tarpeen mukaan. Päiväkodin ilmanvaihtokoneen vaihto, ilmanvaihtojärjestelmien kunnostus.
SÄHKÖ JA TIETOJÄRJESTELMÄ: Normaaleja huoltotöitä.
HISSIT: Henkilöhissien kuntokartoituksen 2022 keväällä perusteella korjaustarve 2-3 vuoden sisällä.
LVIS-LAITTEIDEN OHJAUS- JA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ: Taloautomaatiojärjestelmä uusittiin 2020 ja järjestelmien säätöjen tarkastus.
Energialuokka
F (2013), Voimassa 16.12.2024 saakka
Tontin koko
5 128 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki
Tontin vuokra
62 782,33 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2045

Asunto Oy Susannanpuisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Triplan kattavat palvelut n. 700 m päässä, kirjasto Pasilan kirjasto n. 1 km. Koulut: Maistraatintorilla Pasilan peruskoulun toimipiste. Keski-Pasilaan valmistuu v. 2025 uusi koulu. Päiväkoti: Alueella useita päiväkoteja. Keskuspuiston ulkoilumaastot lähtevät omalta pihalta. Liikenneyhteydet: Raitiovaunu n. 300 m, Pasilan asema n. 700 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna-Leena Peltonen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KED

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Mikonkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.