OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Kerrostalo | 4h, k, p

Veitikantie 35-37 A, Veitikanharju, Rovaniemi

Hinta

184 600 €

Koko

93 m²

Vuosi

1977

Koti loistavalla sijainnilla Veitikanharjulla. Asunnossa on mm. kolme makuuhuonetta, keittiö, kylpyhuone, olohuone ja säilytystilaa löytyy hyvin kahden vaatehuoneen turvin. Olohuoneesta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näkymä upealle Kirkkolammelle. Talvella pääset helposti hiihtolenkille Kirkkolampea kiertävälle hiihtoladulle ja lenkin jälkeen voit rentoutua taloyhtiön saunaosaston löylyissä ja uima-altaassa. Kesäisin pääset nauttimaan mahtavista puistomaisemista, vaikka jäätelö kädessä sillä jäätelökioski toimii kesäisin aivan kerrostalon vieressä. Asuntoon vain yksityisesittelyjä, joten soita niin sovitaan esittelyaika.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569252
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
1977
Käyttöönottovuosi
1977
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

184 600,00 €

Velaton hinta

184 600,00 €

Neliöhinta

1 984,95 €/m²

Vastike

Hoitovastike

478,49 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

478,49 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

27,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia parketti, seinät maali. Olohuone: Lattia parketti, seinät maali. Makuuhuoneet: Lattia laminaatti, seinät maali. Kylpyhuone: Laatoitettu. Vaatehuoneet: Lattia laminaatti, seinät maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
2 vaatehuonetta
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Pohjoinen, Isännöinti, Kati Holmström, p. 040 556 3355, kati.holmstrom@op.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, uima-allas, talopesula, kuivaushuone, mankeli, kellarikomerot, väestösuoja, kaapeli-TV, ulkoiluvälinevarasto, kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl, 18 kpl

Tehdyt remontit
Liittyminen kaukolämpöön 1996, jätekatos rakennettu 1997, kadun puoleiset ikkunat uusittu (ei parvekkeella olevia ikkunoita) 2000, autotallien ovet uusittu 2003, muut ikkunat uusittu 2004, ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö sekä saunaosasto saneerattu 2006, antenniverkon saneeraus ja vesikatto uusittu 2007, parvekeovet ja 3 käytävän takaovea uusittu 2008, uima-allasosaston terassi valokatteiden asennus 2010, käytävien saneeraus ja valaistuksen uusiminen 2012-2013, uima-altaan laitteiston uusiminen 2014, sisäänkäyntien katokset 2017, kylmäkellarin käytöstä poisto (jäähdytysjärjestelmän purkaminen ja tilan muuttaminen varastoiksi) ja saunan lauteiden uusiminen 2018, kellarin käytävän valaistuksen uusiminen ja ohjauksen muuttaminen liiketunnistimelle 2019, autopaikka-alueen remontti ja korvausilmasuodattimien vaihto (puuttuviin) 2020. Takapihan laatoituksen korjaus, iv-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö, hissien jarruhihnojen uusiminen, sähköautojen latausselvitys 2022. Vesikaton huoltokorjaukset ja sammaleen poisto 2022-2023. Sokkelin maalaus 2023.. Asunnon remontit: Edellinen omistaja uusinut vuosien saatossa lattioita ja keittiötä.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2023-2027: Piharemontin viimeistelytyöt, takapihan ovilippojen saneeraussuunnitelma ja hissien kannatinköysien uusiminen ja modernisoinnin selvitys 2023, patteriverkoston säätö ja termostaattien uusiminen 2024. Parvekkeiden kuntotutkimus 2026. Vesijohtojen/viemäreiden kuntotarkastus, kaukolämmön alajakokeskuksen lämmityksen sulku- ja linjasäätöventtiilien uusiminen 2026-2031. Alkuperäisten kylpyhuoneiden saneeraus (suunnittelu ja toteutus, 14 kylpyhuonetta) 2024-2028. Ulkovuorilevyjen ja eristyksien tarkistus 2025.
Energialuokka
C (2018), E-luku 122
Tontin koko
2 640 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Veitikankulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut n. 1,5 km. Koulut: Rantavitikan peruskoulu n. 1 km, yliopisto, ammattikorkeakoulu ja REDU n. 1-1,5 km. Päiväkoti: mm. Rantavitikan päiväkoti n. 1,5 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Yliopistonkadulta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Veitikanharju, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho-Wille Helppikangas

Myyntineuvottelija

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.