OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Luhtitalo | 2h + k + s

Olkahisenlahdenkatu 1 C, Olkahinen, Tampere

Hinta

169 000 €

Koko

50 m²

Vuosi

2019

Etsitkö modernia kotia, joka ihastuttaa poikkeuksellisen kodikkaalla tunnelmallaan? Tämä koti erottuu loistavasti edukseen perinteisestä rakentamisesta, sillä kodin tyylikkäät sisäpinnat ovat CLT-puuta, luoden hienon fiiliksen kotiin. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät luonnonvalon upeasti tulvimaan sisään. Tämä ensimmäisen kerroksen huoneisto hurmaa valoisuudellaan ja avaruudellaan ja neliöt on tehokkaasti käytetty. Olkahinen on asuinalue, jossa luonto ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tarjoavat rauhalliset puitteet asumiseen. Astuessasi luhtitalon alakerran huoneistoon, eteen aukeaa avara sekä valoisa kokonaisuus, jossa kodin 50 neliöitä on hienosti hyödynnetty. Olohuoneen päätyseinusta on kauttaaltaan lattiasta kattoon ikkunaa sekä oleskelutila jatkuu kodin terassin puolelle. Terassi ja olohuoneen ikkunat ovat kohti rauhaisaa puistokaistaletta. Oleskelutila on yhtä avointa tilaa, jättäen sisustamiselle kuitenkin monipuolisia mahdollisuuksia. Modernissa avokeittiössä on hyvä varustelutaso ja ilmeen viimeistelee muutostyönä rakennusvaiheessa valitut laadukkaat kivitasot. Makuuhuone sijaitsee läpitalonhuoneiston toisessa päässä. Sopivankokoisessa makuuhuoneessa on harmoninen tunnelma ja säilytystilaa löytyy kiinteistä kaapistoista. Kodin kylpyhuoneeseen on panostettu, sillä reilunkokoisessa tilassa jää hyvät puitteet säilytystilalle sekä kodinhoidolle. Moderni lasiseinäinen sauna houkuttelee löylyihin! AsOy Tampereen Olkahisenlahti on 18 huoneiston luhtitaloyhtiö, joka on valmistunut vuonna 2019. Yhtiö lämpiää energiatehokkaalla maalämmöllä ja huoneistoissa on miellyttävä lattialämmitys. Huoneiston yhteydessä myydään erillisenä osakkeena oma autokatospaikka yhtiön autokatoksesta hintaan 6 000 euroa. Olkahinen asuinalueena tarjoaa rauhallisen ja viihtyisän sijainnin, jossa kuitenkin julkinen liikenne kulkee heti taloyhtiön viereltä. Monipuoliset ulkoilumahdollisuudet lähtevät kodin välittömästä läheisyydestä ja muutaman sadan metrin päässä on myös Kumpulan uimaranta. Lähin kauppa on vain alle kilometrin etäisyydellä, ja Koilliskeskuksen kattavien palveluiden äärellä hoidat suuremmatkin ostokset helposti. Tervetuloa tutustumaan rauhalliseen sijaintiin sekä kodikkaaseen, nykyaikaiseen huoneistoon paikan päällä! Esittelyt ja lisätiedot Mia Oravala, p. 0500 537222, mia.oravala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569775
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
50 m²
Kerrokset
1/1 (alin kerros)
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
1.7.2024
Vapautuu: 1.7.2024 mennessä

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Velaton hinta

169 000,00 €

Neliöhinta

3 380,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,00 € / kk

Erityisvastike

120,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

370,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike perustuu huoneiston osakelukumäärään. Jos huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastikkeen määräytymisperuste olisi huoneistoon hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärä. Myös tontinvuokravastike perustuu huoneiston osakelukumäärään.
Huoneiston yhteydessä myydään autokatospaikka nro 38 vh. 6000,00 euroa. Autokatospaikan hoitovastike on 24,00 euroa/kk.
Vesimaksun peruste: ennakkomaksu, tasataan kerran vuodessa, loppuvuodesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiössä, olohuoneessa, makuuhuoneessa ja eteisessä on laminaattilattia, seinissä CLT-puulevy/maalattu seinä, katto CLT-levyä. Sauna on kauttaaltaan paneloitu ja lattia on laatoitettu. Kylpyhuone on kauttaaltaan laatoitettu ja katto on paneloitu.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappipakastin, erillisuuni ja induktioliesitaso sekä liesituuletin. Lisäksi astianpesukone, kaapistot sekä kiinteät valaisimet. Keittiössä on kivitasot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa on sähkökiuas, kylpyhuoneessa on suihku, suihkuseinä, peili- ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä. Lisäksi kiinteät valaisimet ja lattialämmitys.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Teemu Formulahti, Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Tulevat remontit
Suunnitellut: Normaaleja huolto- ja kunnossapitotöitä.
Energialuokka
A (2018), E-luku 77 kWh/m²vuosi. Voimassa 6.2.2028 saakka.
Tontin koko
2 405 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokra
17 868,93 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Inactive_Asuntoyhtymä Oy
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.6.2118

AsOy Tampereen Olkahisenlahti

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Kumpulan K-Market, Atalan K-market, Linnainmaalla Prisma, Citymarket ja Lidl, posti Automaatti K-Marketilla, posti Linnainmaan Prismassa. kirjasto Koilliskeskus, terveysasema Linnainmaan terveysasema. Koulut: Olkahisen koulu. Päiväkoti: Olkahisen päiväkoti. Kivat lenkkimaastot Kauppiin asti. Kumpulan uimaranta. Linnainmaalla kuntosaleja ja ravintoloita. Liikenneyhteydet: Bussi 28, 90, 37

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Olkahinen, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mia Oravala

Myyntineuvottelija, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.