OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Kerrostalo | 3h + k + kph + s + khh + wc + et + vh + lasitettu parveke

Federleynkatu 11 A, Niemenranta, Tampere

Hinta

374 000 €

Koko

82,5 m²

Vuosi

2016

Tässä hurmaavassa kodissa täyttyvät monet kodinetsijän toiveet ja unelmat. Avaran valoisassa 6/8 kerroksen kulmahuoneiston kolmiokodissa on hyväksihavaittu pohjaratkaisu, reilusti asuinneliöitä ja ikkunoista tulvii luonnonvaloa koko kotiin. Iso lasitettu eteläparveke Näsijärvinäkymin on yksi tämän kodin helmistä loistavan sijainnin lisäksi. Parvekkeelta avautuvat huikeat maisemat pitkälle horisonttiin Näsijärven yli vastarannalle. Olohuone ja keittiö muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Huolella pidetyssä kodissa on ilo asua. Laadukkaat materiaalivalinnat ja tehdyt remontit lisäävät asumismukavuutta. Omassa ikkunallisessa saunassa on leppoisat löylyt. Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen erottaa mattalasinen seinä ja reilunkokoinen liukuovi. Tilava kodinhoitohuone on luksusta ja arjen pyykkihuolto on toimivaa. Erillinen wc on aina plussaa. Käytännöllisen vaatehuoneen ja kaapistojen lisäksi löytyy yhtiön tiloista erillinen irtaimistovarasto. Makuuhuoneissa on mukavasti neliöitä ja ikkunoista avatuu huikeat maisemat. As Oy Niemenrannan Eleonooran huolella hoidettu hyvä yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Yhtiöllä on asukkaittensa iloksi viihtyisä pihapiiri. Huoneiston tonttiosuus on lunastettu. Mahdollisuus ostaa autohallipaikka AP 76 Kiinteistö Oy Ruukin Pysäköinnistä 16 000€. Autohalliin on kulku helposti suoraan hissillä kotiovelta. Niemenrannan arvostettu asuinalue tunnetaan loistavasta sijannista, hyvistä kulkuyhteyksistä, monipuolisista lähipalveluistaan ja ihanasta luonnosta. Lielahden kaikki palvelut löytyvät muutaman minuutin ajomatkan päästä. Helpot kulkuyhteydet oman auton lisäksi julkisella liikenteellä sujuvoittavat arkea. Vilkkaasti liikennöivän bussiliikenteen lisäksi on ihan kodin lähistölle tulossa tulevan ratikan pysäkki. Parhaita asioita kotimaisemissa ovat Näsijärven rantojen lenkkipolut, puistot ja virkistysalueet. Kaupungin keskustaan ajelee reilussa 10 minuutissa. Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Mielelläni kerron lisää tästä ihanasta kodista ja sen viihtyisästä asuinympäristöstä. Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
569977
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph + s + khh + wc + et + vh + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
82,5 m²
Kokonaispinta-ala
82,5 m²
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

374 000,00 €

Velaton hinta

374 000,00 €

Neliöhinta

4 533,33 €/m²

Vastike

Hoitovastike

338,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

338,25 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

23,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen. (Mikäli huoneistoon kohdistuisi yhtiölainaa, rahoitusvastike perustuisi osakkeiden lukumäärää.) Vesimaksun peruste: kulutuksen mukaan. Vesimaksujen tasaus tehdään kerran vuodessa marraskuussa.

Tietoliikennemaksu sisältyy hoitovastikkeeseen.

Mahdollisuus ostaa autohallipaikka AP 76 Kiinteistö Oy Ruukin Pysäköinnistä, hinta 16 000€. Hoitovastike 40€/kk. Autohalliin kulku suoraan helposti hissillä.
Autohallipaikasta erillinen esite ja yhtiön asiakirjat.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Reilunkokoinen lasitettu parveke on yksi tämän kodin helmistä. Parvekkeelta avatuu upeat etelä-itä maisemat pitkälle horisonttiin Näsijärvimaisemiin ja lähiympäristöön.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hissiyhteys suoraan autohalliin ja autokannelle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Kodin lattioita verhoaa kaunis parkettilattia ja seinät on maalattu/tapetoitu. Saunassa on laattalattia ja seinät on paneloitu. Kylpyhuone, kodinhoitohuone ja erillinen wc on laatoitettu. Vaatehuoneessa on parkettilattia ja seinät on maalattu.
Keittiön kuvaus
Tyylikkäästi remontoitu keittiö on kodin sydän. Keittiö yhdistyy luontevasti olohuoneen kanssa avaraksi kokonaisuudeksi. Keittiössä on jää- ja pakastekaappi (Samsung, 2023 uusittu), erillisuuni (AEG), induktio liesitaso (2020 uusittu), liesituuletin (kytketty poistoilmanvaihtoon), integroitu mikroaaltouuni (AEG), integroitu astianpesukone, komposiittiallas ja Moran kaarihana. Keittiössä on hyvin työtasoja, reilusti säiltystilaa kaapistoissa ja tilaa ruokailupöydälle.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan ikkunasta avautuu kaunis näkymä Näsijärvimaisemin ja saunassa on sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on suihku. Kylpyhuone erottuu kodinhoitohuoneesta mattapintaisella lasiseinällä ja leveällä mattalasiliukuovella. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on kaapisto, pesuallas, pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), pyykkikaappi, wc-istuin, pesuallas ja peilikaappi. Kodinhoitohuoneessa on huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Erillisessä wc:ssa on peilikaappi, allaskaapisto ja pöytätasoa. Pesu- ja löylyhuoneiden sekä khh-tilojen ja erillis-wc:den lattiassa sähköinen lattialämmitys, jonka kustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Huoneistokohtaisen ilmanvaihtokoneen suodattimien vaihto kaksi kertaa vuodessa taloyhtiön puolesta.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kaapistot, lämmin irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema, Stenroos
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

1 kpl

Tehdyt remontit
2018 Esteettömyysratkaisu porraskäytävien ulko-oviin

Toteutettiin esteettömyysratkaisu porraskäytävien ulko-oviin. Ulko-oviin asennettu kulunhallinta lukija, joka avaa sähkölukon ja
oven. Tuulikaapin ja porrasväliovelle asennettu oviautomaatit, joita ohjataan kyynärkytkimillä. Etätunnisteavainperät kullekin
asunnolle, 2 etätunnistetta/asunto. Asunnon remontit: Rakennusaikana myyjä tehnyt huoneistoon laadukkaita tasoparannuksia (asiakirjoissa erillisenä liitteenä)

Keittiön kaapiston ovet ja huoneiden väliovet uusittu (12 /2022)
Ikkunasmyygit lasipinnoitettu (2022)
Työtasot, keittiön välitilalevy, tiskiallas ja induktioliesitaso uusittu (noin 2020)
Jääkaappi ja pakastinkaappi uusittu (2023)
Kotia pintaremontoitu lähivuosina.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen (v. 2023) mukaan :

-Parvekkeet: 2023 Parvekkeiden tarkastus
-Parvekkeiden lasituksen säätöjen takuu on 10 vuotta
-Ikkunat ja ulko-ovet: Sälekaihtimen säätövaijerien vaihto tarvittaessa
-Yleiset tilat: 2023-2024 Porrastasanteiden lamput vaihdetaan led-lamppuihin

-Vuosikorjaukset: Taloyhtiössä tehdään edelleen vuosikorjauksia rakennuttajan toimesta liittyen julkisivuun ja parvekkeisiin.

-IV-suodattimet: Vaihto 2 kertaa/vuosi. Edellisen kerran vaihdettu 12/2023, seuraava suunniteltu vaihto 6/2024 ja 12/2024.
-Palovaroittimet: Paristojen vaihto. Edellisen kerran vaihdettu 12 / 2022, 5 vuoden paristot. Palovaroittimien vaihto v. 2026.
-Kattohuolto vuosittain
-Hissihuolto vuosittain
Energialuokka
B (2018), E-luku: 97. Viimeinen voimassaolopäivä: 10.7.2030
Tontin koko
1 233 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Tontin vuokraaja
Suomen Osatontti Ky
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 2063

Asunto Oy Tampereen Niemenrannan Eleonoora

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hyvät lähipalvelut lisäävät asumismukavuutta! Kaikki Lielahden monipuoliset ostospalvelut lähistöllä. Lielahden LIKE:ssa kirjasto, posti, terveysasema. Lähikauppoina K-Market ja S-Market. Kaupungin keskustaan ajelee reilussa 10 minuutissa. Koulut: Lielahti ja Lentävänniemi. Päiväkoti: Lähialueella useita päiväkoteja. Niemenrannan viihtyisäksi rakennettu asuinalue Näsijärven rantojen maisemissa on monen kodinetsijän toivepaikka. Lenkkipolut Näsijärven rannoilla, uimarannat, lähivirkistysalueet ja monet puistot kotimaisemissa on luksusta. Suomensaaren avantosauna, koirapuisto, Halkoniemen satama ja Hiedanrannan ympäristö löytyvät pienen matkan päästä kotoa. Talvisin jääreitit ja hiihtoladut Näsijärven jäällä kutsuvat ulkoilemaan Siilinkarin Majakalle ja kävelyretkelle kaupunkiin. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet julkisen liikenteen bussilla ja 2025 vuoden alussa alkavalla ratikalla. Turvalliset ja helpot polkupyöräreitit lähiympäristössä ja kaupunkiin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Niemenranta, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.