OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Paritalo | 4h, k, kh, s, wc, arkiet, kattoterassi, autotalli

Onkiniementie 5B, Jääli, Oulu

Hinta

498 000 €

Koko

130 / 160 m²

Vuosi

2016

Unelmien koti Jäälijärven rannalla. Tämä uniikki ja moderni kivitalo on lumoavineen yksityiskohtineen unelmien täyttymys. Ainutlaatuinen paritalokoti sijaitsee upealla paikalla, suojaisan metsikön vieressä ja järven rannalla. Voiko tämän täydellisempää paikkaa kodille olla? Tässä maalämpökodissa on alakerrassa avarat ja valoisat oleskelutilat. Keittiötä ja olohuonetta rajaa kaunis takka, jonka molemmin puolin olevat lasit takaavat sen, että takkatulen tunnelma välittyy koko tilaan. Keittiössä on tyylikkäät materiaalit ja laadukas varustelu. Säilytystilaa on runsaasti seinustalla ja saarekkeessa. Tasotilaa saarekkeessa on hyvin niin kokkailuun kuin ruokailuhetkiin. Alakerrassa on lisäksi erillinen wc ja eteisen yhteydessä kätevä arkieteinen, josta kulku myös lämpimään autotalliin. Kodin yhtenä katseenvangitsijana on upeat betoniportaat lasikaiteilla. Yläkerrassa on kodin tilavat ja valoisat makuuhuoneet suurine ikkunoineen. Kodin suurimmassa makuuhuoneessa on tyylikäs sekä kätevä walk in closet ja huoneesta on kulku omalle parvekeelle, jossa on ihana nauttia kesäisin aamukahvit järvimaisemissa. Kodin kaksi muuta makuuhuonetta sijaitsevat talon toisessa päädyssä. Toisesta huoneesta on kulku suoraan myös kattoterassille. Tyylikkäät ja toimivat pesutilat on mikrosementoitu kauttaaltaan. Pesutiloissa on kaksi suihkua arkea helpottamassa. Tilavaan saunaan mahtuu useampikin saunoja samaan aikaan. Kauniissa saunassa on laadukkaat vaaleat haapalauteet ja lasiseinää. Pesutiloista pääset kätevästi viilentymään valtavan kokoiselle kattoterassille. Katetulla terassilla on tilaa niin oleskeluun kuin suurelle ruokailuryhmällekin. Kodin sijainti on mitä loistavin, viihtyisä ja rauhallinen ympäristö mutta vain kävelymatkan päässä ruokakaupasta ja bussiyhteyksistä. Koulu ja päiväkodit on muutaman kilometrin säteellä. Lisäksi Oulun keskustan palveluihin on vain alle 20 minuutin ajomatka. Ota yhteyttä ja sovitaan esittelyaika tähän upeaan kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
569978
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kh, s, wc, arkiet, kattoterassi, autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

498 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

759,56 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 759,56€/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Remontoitu autotallia ja rakennettu kattoterassin katos ja lasitukset 2021.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi
Pintamateriaali: Keittiö: valkomattalakattu saarniparketti, maali. Olohuone: valkomattalakattu saarniparketti. Makuuhuone 1: valkomattalakattu saarrniparketti kolmisaumainen, maali. Makuuhuone 2: valkomattalakattu saarrniparketti kolmisaumainen, maali. Makuuhuone 3: valkomattalakattu saarrniparketti kolmisaumainen, maali. Sauna: mikrosementti, paneeli. Kylpyhuone: mikrosementti. Eteinen: valkomattalakattu saarrniparketti kolmisaumainen, maali. Wc: mikrosementti. Arkieteinen: laatta, maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni lisänä uuni toiminto, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Mdf-levy ja mikrosementti päällä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc alakerrassa, suihku kaksi suihkua yläkerrassa, suihkuseinä lasiseinä pesutilaan, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys koko talossa, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-409-10-107
Tontin pinta-ala
1 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Tontin nimi
Jäälintontti, 10:107
Lisätietoja rakennusoikeudesta
132m2 asuinpinta-alaa. Autotalli 30m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2014, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Rakennukset
Leikkimökki
Palvelut
Palvelut: K-supermarket Jääli alle 1km. Koulut: Jäälin koulu noin 2,5km. Jäälihalli noin 850m. Kirjasto noin 2km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki Jääli th P/E noin 600m
Ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Jääli, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karoliina Koski

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.