OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Omakotitalo | 7h, k, khh, 2xkph, s, 2xwc, 2xet, var, autotallirakennus

Pellonkulmantie 39, Pellonkulma, Järvenpää

Hinta

580 000 €

Koko

203 / 239 m²

Vuosi

2001

Kivitalo Pellonkulmassa on arkkitehdin upea taidonnäyte. Ylväs talo ja erillinen autotallirakennus sijaitsevat päättyvän tien viimeisenä kotina. Oma kallioinen rinnetontti 1227 m2 on helppohoitoinen luonnonmukainen metsikköön rajautuva suojainen alue. Aumakatto on antanut rakennukselle näyttävän mutterimaisen muodon. Avoparveke kiertää kauniisti talon etelänpuoleiseen maisemaan päin. Näkymät ympäristöön ovat avarat, "yli kattojen". Talon tarkoin harkitut rakenneratkaisut ja materiaalivalinnat on suunniteltu kestämään aikaa ja elämää. Siksi lämmitysjärjestelmä on vaihdettu öljystä VILP:iin 5/2023. Ilma-vesilämpöpumppujärjestelmä Mitsubishi Electric Ecodan on myyjän kertoman mukaan "VILP:nä parasta mitä rahalla saa". Vaikka talo on suuri, on uusitun lämmitysjärjestelmän vuoksi asumiskustannukset hyvin edulliset, talo on lisäksi tiivis ja hyvin eristetty. Rakennuksen huoneet on tilavia, niissä on runsaasti helppohoitoisia ikkunoita ja kiintokomeroita on paljon. Kylpyhuoneet ja wc:t on sijoiteltu järkevästi. Talon kellarikerroksessa on ns. TV-huone ja kaksi suurta makuuhuonetta. Rakenteet on mahdollista avartaa helposti esim. suureksi biljardi-, kuntosali- tms. tilaksi. Oma kylpyhuone/wc, sisäänkäynti ja varasto takaavat sen, että esim. nuoriso viihtyy kotona kauan... 1- kerrokseen johtaa jämäkät betoniportaat suoraan autotallilta. Eteisestä tilat jakaantuvat kolmeen makuuhuoneeseen, kahteen isoon wc-tilaan, kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan. Olohuoneen sateenvarjomainen ristikkorakenne on jo itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen. Keittiössä on paikka arkipöydälle ja kun koko suku kokoontuu, on suuren ruokapöydän paikka näyttävästi lukuisien ikkunoiden tuoman maiseman äärellä. Takkaleivinuuni on kodissa keskeisellä paikalla lämpöä ja tunnelmaa tuomassa. Takan yhteydessä on baarinurkkaus, jonka vierestä on käynti taloa kiertävälle parvekealueelle. Autotallirakennuksessa on kahden auton paikka ja runsaasti säilytystilaa. Omistaja tietää ja tuntee kotinsa hyvin. Tilat on suunniteltu mukautumaan suuren perheen muuttuviin tarpeisiin. Sijainti on rauhallinen, lähikauppa, koulu ja junaseisake noin kilometrin säteellä. Nyt omistajalla on kodin luopumisen aika - oletko seuraava onnekas tämän kodin omistaja? Pyydä oma yksityisnäyttöaikasi tähän upeaan kotiin. Tiina Winqvist-Kukkonen p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä 2022

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570023
Sijainti
  • Järvenpää Pellonkulma
  • Pellonkulmantie 39, 04430 JÄRVENPÄÄ
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, khh, 2xkph, s, 2xwc, 2xet, var, autotallirakennus
Asuintilojen pinta-ala
203 m²
Kokonaispinta-ala
239 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

580 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 510,17 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: noin 7 300 kWh. Sähkö: taloussähkö noin 4 000 kWh . Vesi ja jätevesi: noin 120 m³. Kiinteistövero: 1510,17 e/ v. 2023. . Vuosikulutus (toukokuu 2023 - huhtikuu 2024) on ollut 11284 kWh, josta kotitaloussähkö noin 4020 kWh ja lämmityks noin 7264 kWh (lämpimän veden käyttö kyseisenä ajankohtana on ollut vähäistä). Sisälämpötila on ollut noin 20-21 C. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Taloussähkö noin 4000 kWh/vuosi, sisältäen mm. sauna, pesukone, kuivausrumpu, valot ja tiskikone. Lisäksi lämpimän veden osuus VIPL:llä tuotettuna 1500 kWh/vuosi. Takkaa ei ole käytetty pariin vuoteen, joten takan hyötysuhde ei näy kuluissa.
Kiinteistövero: 1510,17 e/ v. 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Talon sisäänkäynti on lounaaseen, luoteen puolella on käynti tekniseen tilaan. Yläpiha sijoittuu koilliseen ja talon oikean puoleinen pääty on kaakkoon.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä 30.1.2024. Viimeinen voimassaolopäivä 30.1.2034.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Ilma-vesilämpöpumppu.. 5/2023 Mitsubishi Ecodan Zubadan Inverter PUD-SHWM100YAA (1,7-14,2kW) Ecodan sisäyksikkö 200 L varaajalla + 9 kW vastus, R32 kylmäaineella + ES100 puskurivaraaja + Sulatusveden saattolämmitys (sadevesiviemäriin) + kaukosäädin ja WiFi yhteys. Lisäksi varaava takka, jossa haudutukseen soveltuva leivinuuni.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Kivi. Ulkoseinät: Kiviainesrakenteisia, puurakenteisia osittain. Julkisivupinnoite: Tiiliverhous, puuverhous osittain. Väliseinät: Kiviainesrakenteiset. Välipohjat: Alakerta/1.krs.: Kiviainesrakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali, lattiat merbau parkettia. Olohuone: seinät maali, lattiat merbau parkettia. YK makuuhuoneet: seinät maali, lattiat merbau parkettia. AK makuuhuoneet: seinät maali, lattiat laminaattia. Kodinhoitohuone: seinät laatta, lattiat laatta. Sauna: seinät paneeli, lattiat laatta. Kylpyhuoneet: seinät laatta, lattiat laatta. Eteinen: lattiat laatta. Erilliswc:t: seinät laatta, lattiat laatta.
Keittiön kuvaus
Kaapistojen ovet umpitammea,vitriinikaapistot, laminaattitasot, puolikiinteä valaisin ja kaapistoihin irrallisesti soveltuva ruokapöytä. Varusteina: jääkaappipakastin 2 x, sähköliesi, liesituuletin (erillinen huippuimuri), astianpesukone. Olohuoneessa lisäksi baarinurkkaus petsattua mäntyä.
Kylpyhuoneen kuvaus
YK: Sauna, kylpyhuoneessa 2 suihkua, 1 suihku kulmaporeammeen yhteydessä ja upea led-valaisin ammeen päällä. 2017 saunan sähkökiuas uusittu ja lauteet lämpökäsiteltyä mäntyä (parafiiniöljykäsitelty). Ikkunat sekä saunassa, että kylpyhuoneessa. YK: Kodinhoitohuoneessa kaapistoja, lavuaari, pesutornin paikka, pyyhekuivain, ilmanvaihtokone, seinäsuihku, lattiakaivo. YK: 2 erillistä wc:tä, molemmissa peilit, allaskaapistot ja wc-istuin. AK: Kylpyhuone/wc:ssä peili- ja allaskaappi, wc-istuin, suihkukulmaus. Lattialämmitys kaikki tilat (paitsi alakerran varasto).
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-14-1416-26
Tontin pinta-ala
1 227 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 245,4 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2000.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki.
Rakennukset
Autotallirakennus, kahden auton paikka, sisäänkäyntiovi ja pariovet autoille. (4 rasvanerottelukaivoa, 2 patteria, huippuimuri).
Palvelut
Palvelut: Alepa Pellonkulma n. 800 m. K-Citymarket Järvenpää, JUST- sosiaali- ja terveysasema n. 3 km. Koulut: Mankalan koulu n. 1,1 km. Päiväkoti: n. 800 m. Liikenneyhteydet: Haarajoen junaseisake n. 1,2 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.