OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Rivitalo | 3h + k

Kullerokuja 6 A, Kyrölä, Järvenpää

Hinta

222 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

1983

Tervetuloa tutustumaan tähän rivitalon päätyhuoneistoon, joka sijaitsee velattomassa taloyhtiössä suositulla Kyrölän asuinalueella. Asuintilat ovat vaivattomasti yhdessä tasossa, mikä helpottaa arjen pyörittämistä ja kodin sisustamista. Sisäpinnat ovat muuttovalmiissa kunnossa ja kodin värimaailma maltillinen sekä tyylikäs. Kodin neliöt on suunniteltu hyvin ja varsin toimiva kokonaisuus sisältää kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, kaksi vaatehuonetta, runsaasti kiinteitä kaapistoja ja tilavan kylpyhuoneen ja saunan. Erillis-wc ja kunnon kokoinen eteinen täydentävät tehokasta pohjaratkaisua. Kodin ehdoton sydän on iso olohuone, joka avautuu tyylikkäästi erilliseen keittiöön osittain avoimen väliseinän ansiosta. Keittiössä on runsaasti niin säilytys- kuin työskentelytilaa. Tyyliltään varsin ajaton keittiö on remontoitu 2015. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, joka jatkuu etelään suuntautuvalle, kaksitasoiselle terassille, jossa viihtyvät niin auringonpalvojat kuin kesäkasvit. Kirsikkapuu on upea kukkiessaan keväällä ja syksyllä pääsee nauttimaan punaisten marjojen sadosta. Koko huoneiston levyinen terassi on varmasti tämän kodin omistajien suosikkipaikka varsinkin kesäaikaan. Autokatospaikka ja 2 ulkovarastoa kuuluvat samaan pakettiin tehden tästä kodista harvinaisen herkun tällä suositulla, pientalojen asuinalueella. Tämä koti on erinomainen valinta niin järjellä kuin tunteella mitattuna ensiasunnoksi, pienelle perheelle tai varttuneemmalle, nuorekkaalle pariskunnalle. Ole yhteydessä puhelimitse OP Kodin Lauraan ja kysy lisätietoja: p. 050 541 0171. Tämän kodin tunnelma on nähtävä omin silmin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570293
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

222 000,00 €

Velaton hinta

222 000,00 €

Neliöhinta

2 642,86 €/m²

Vastike

Hoitovastike

130,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

130,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Veden kulutus laskutetaan käytön mukaan 3 kk välein 5,35€/m3. Kuukausittainen hoitovastike maksetaan etukäteen neljännesvuosittain tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuun 1.päivä.

Ilmoitettu kokonaissähkön kulutus 13 100 kWh on 12 kuukauden ajanjaksolta sisältäen sekä lämmityksen että taloussähkön (3 henkilöltä). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen mm.lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Yk 2024: Toimintavuoden aikana voidaan kerätä ylimääräisiä vastikkeita, esim. muuttuneiden kustannusten vuoksi. Lisäksi vesimaksujen osalta hallituksen päätöksellä voidaan kerätä ylimääräisiä maksuja. Yhtiön toiminnan kannalta tarpeellisten hankintojen kulut päätettiin kerätä aiemman käytännön mukaan erikseen toteutuneiden kustannusten mukaan tai ylimääräisinä vastikkeina.

Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta maksetaan kauppakirjan allekirjoittamisen yhteydessä.

Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiössä Laminaattilattia, maalatut seinät ja välitilassa helppohoitoinen taustalevy. Olohuoneessa parketti ja maalatut/tapetoidut seinät. Makuuhuoneissa vinyylilattia ja maalatut/tapetoidut seinät. Eteisessä parketti ja maalatut seinät. Vaatehuoneessa vinyylilattia ja maalatut seinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin vm 2012, keraaminen liesi vm 2015, liesituuletin huippuimuriin, mikroaaltouuni vm 2015, astianpesukone vm 2022, kiinteät valaisimet. Keittiö remontoitu 2015.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunassa sähkökiuas vm. 2015, kylpyhuoneessa suihkuseinä, iso peili ja ovaalinmuotoinen allas upotettuna työtasoon. Pesutornille riittävästi tilaa ja lattialämmitys. Erillinen wc, jossa peili- ja allaskaapit. Remontoitu 2015, vesiputket uusittu pintavetoina 2015.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Osakasisännöinti
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisvarasto
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl

Tehdyt remontit
2023-2024 talvi: B- ja C-huoneistojen radonmittaukset. B-huoneiston sisäilmankosteuden mittaukset.
2023: Itäpäädyn maavallin tukeminen. Pääsisäänkäyntikuistien kunnostus.
2022: Alapihan aidan oikaisu ja kunnostus.
2020: Antennijärjestelmän uusiminen. IV-kanavien nuohous. Ilmalämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksiköiden huolto. Huoltoluukun tekeminen B-asunnon yläpohjaan.
2019: Kivilaattojen asentaminen A-asunnon sisäänkäynnin sekä pihakäytävän reunaan (portaikko).
2018: Kaikkien piha-aitojen uusiminen.
2015: Radon-imurin asentaminen.
2014: Huoneistokohtaisten tuloilmalaitteiden asentaminen. Energiatodistus.. Asunnon remontit: Parketti hiottu ja lakattu 2022, makuuhuoneiden ja vaatehuoneiden vinyylilattiat asennettu 2022 (asennettu muovimaton päälle). Lämmityspatterit vaihdettu 2022 bluetooth ohjattaviin pattereihin. Sisäkatot maalattu 2022. Huoneisto remontoitu kokonaan 2015.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen selvitys yhtiön rakennusten ja kiinteistöjen kunnossapitotarpeesta seuraavan viiden vuoden ajalle ovat:
2024: Roskakatoksen laajennus ja kunnostus, alapihan ja pihakäytävän sorastus (tarjouspyyntö), toinen radonimuri C-asunnon alle, puutarhajätekompostin vaihto, mobair-ilmantulolaiteiden suodatinten vaihto.
2025:Ilmanvaihtokanavien nuohous.
2026: Autokatoksen sisäkaton kunnostaminen ja maalaus, autokatoksen lattian kunnostaminen.
2024-2028: Sokkelien kunnon seuranta, ikkunoiden ja ulko-ovien kunnon seuranta, salaojien tarkastuskaivojen tarkastus ja sadevesikourujen puhdistus, aitaistutusten sekä asuinrakennuksen länsipäädyn istutusten kunnossapitotyöt.

Käynnistettävien toimenpiteiden toteutus ja rahoitus päätetään yhtiökokouksissa erikseen.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 068 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki

As. Oy Kullerokuja 6

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa n. 500m. Koulut: Järvenpään Yhteiskoulu (lk. 1-9) n. 1,5km. Kyrölän koulu (lk. 1-2) n. 800m kunhan koulu valmistuu. Päiväkoti: n. 200m. Kyrölän päiväkoti toimii kauden 2023-2024 Päiväkoti Pesäpuun tiloissa. Esiopetus Oinaskadun pk:n tiloissa n. 1,3km. Steinerpäiväkoti n. 900m. Liikenneyhteydet: Bussit n. 500m. Ainolan seisake n. 1,3km ja rautatieasema n. 2km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Kyrölä, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Karvonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Kerava

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.