OP Koti Länsi-Suomi Oy, Rauma

Kerrostalo | 6h, k, 2* kph / wc

Kanalinranta 7 B, Keskusta, Rauma

Hinta

498 000 €

Koko

136 m²

Vuosi

1964

Aivan kaupungin keskellä, teatteria vastapäätä kanalin mutkassa, ylimmän kerroksen tilava ja valoisa koti. Esteettömät näkymät isoista ikkunoista kolmeen suuntaan. Vuonna 2016 huoneistossa tehttiin mittava remontti, jossa kaikki huoneiston pinnat uusittin. Samassa yhteydessä huoneistoa avarrettiin, muutamia oviaukkoja suurenneettiin, takkaseinä ja pilarin marmoriseerattiin, lattiaan asennettiin tammiparketti ja jalkalistat, väliovet ja ikkunalaudat teetettiin tammesta puusepällä. Keittiöön valitiin Mielen koneet sekä työtasoiksia kvartsia ja seinälle saman sävyn laattaa. Vuonna 2017 taloyhtiössä vaihdettiin ikkunat ja parvekeovet, samalla parveke lasitettiin. Vuonna 2019-2020 taloyhtiössä tehtiin linjasaneeraus, jonka yhteydessä myös asunnon molemmat kylpyhuoneet uusittiin. Kylpyhuoneisiin valittiin isot seinälaatat, uusittiin Temalin kalusteet ja asennettiin mm. lattialämmitykset. Molemmissa kylpyhuoneissa myös suihkuseinät. Remontin yhteydessä myös parvekkeen seinät ja katto paneloitiin ja lattialle tehtiin komposiitista laatat. Taloyhtiössä uusittiin myös ulko-ovet, ajoportti, piha uusittiin ja ajotie asfaltoitiin. Vanha Rauma, kaupat, valmistuva Karin kampus ja monet muut kaupungin kohteet ja palvelut kävelyetäisyydellä. Teatteri ja kirjasto melkein ikkunan alla. Yhteydenotot marko.o.aalto@op.fi, 044-731 7411

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570381
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, 2* kph / wc
Asuintilojen pinta-ala
136 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1964
Käyttöönottovuosi
1964
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

384 704,72 €

Velkaosuus

113 295,28 €

Velaton hinta

498 000,00 €

Neliöhinta

3 661,76 €/m²

Vastike

Hoitovastike

397,30 € / kk

Pääomavastike

956,22 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 353,52 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Etelän suuntainen lasitettu parveke, josta hienot näkymät kanaalin, teatterin ja kirjaston suuntaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ylimmän kerroksen upea kaupunkiasunto, josta avarat ja vapaat näkymät kanaalin suuntaan sekä Nortamonkadun että teatterin ja kirjaston suuntaan. Asunto remontoity tyylillä ja laadukkaasti vuonna 2015 ja tämän jälkeen vielä kylpyhuoneet saneerattu vuonna 2020 taloyhtiön linjasaneerauksen yhteydessä. Asunnosta näkymät kolmeen suuntaan ja sijainti on erittäin keskeinen ns. kanalin mutkassa.
Asuntoon asennettu ilmalämpöpumppu viilennystä varten tuomaan asumismukavuutta. Taloyhtiöllä laajakaistayhteys.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Asunto remontoitu ns. täysin vuonna 2015, paitsi kosteat tilat vuonna 2020 linjasaneerauksessa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: tammiparketti, seinät tapetoitu. Olohuone: tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: tammiparketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: tammiparketti, seinät maalattu. Kylpyhuone: laatoitettu. Eteinen: tammiparketti, seinät maalattu. tv-huone: tammiparketti, seinät maalattu. työhuone: tammiparketti, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, työtasot kiveä. Keittiö uusittu vuonna 2015
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone kaksi kylpyhuonetta, molemmissa suihku/wc-istuin, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kylpyhuoneissa.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, huoneistokoht. varasto
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Satakunta, Pirkko Kopra
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, urheiluvälinevarasto, kaapeli-TV
Tehdyt remontit
2002 Hissien rakentaminen kumpaankin rappukäytävään. Yläpohjan lisäeristyslisäys (n.30 cm). / 2003 Huoneistojen A 7 ja B 16 parvekkeiden katot rakennettu. / 2005 Huoneiston B 17 kohdaltavesikaton korjaus. / 2006 Vesikaton vesieristyksen (kumibitumikermi) uusinta ja ulkoseinien tiilisaumausten korjaus. / 2007 Kaukolämpöverkkoon liittyminen / 2010 Kanavakadun puoleistenautotallien ovien ja verholautojen uusinta ja maalaus. / 2012 Ulko-ovien koodilukitus. / 2013 Sadevesijärjestelmän syöksytorvet (4 kpl) uusittu. / 2016 Takapihan sadevesiviemäreiden kaivuu, 2sadevesikaivoa. Takapihalle tehty parkkipaikkoja väliaikaiseen pysäköimiseen. / 2017 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Ulkoseinien paneeliverhouksien uusiminen ja ulkoseinien eristyksenkorjaus ikkunoiden uusimisen yhteydessä. Asuntojen A7 ja A8 linjasaneeraus vesivahinkokorjauksen yhteydessä. / 2019 Sähkökäyttöinen portti ja jalankulkuporttien uusiminen.
2020 Sisäänkäyntiovien uusiminen / 2019-2020 LVIS-saneeraus. Eteläpäädyn julkisivun korjaus ja patteri-termostaattien uusiminen
2021 Piha-alueen uusiminen ja asfaltointi
2022 Ikkunoiden yläpuolisten pellitysten poistaminen ja rakenteen tiivistäminen ja korjaaminen julkisivun länsi-itäpuolelta.
2023 Nuohous suoritettu B12,B15 ja B18
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
1 153,7 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Kanaalinkulma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Keskustan palvelut kaikki lähellä, mm. lähin kauppa noin 100 metrin päässä samassa korttelissa, kirjasto 200m, teatteri 100m jne. Vanhaan raumaan muutamia satoja metrejä. Koulut: Ala-aste 200m, uusi yläaste Karin kampuksella noin 400m. Päiväkoti: noin 400m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rauma

Asuinalueena Keskusta, Rauma

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Aalto

Myyntipäällikkö, LKV

OP Koti Länsi-Suomi Oy, Rauma

OP Koti Länsi-Suomi Oy, Rauma

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.