Paritalo | 3h + k + s + kph + erillinen wc + khh (yj. mukaan 3h + k + saunaosasto + varasto A2)

Lumivaarantie 9 A, Laajalahti, Espoo

Hinta

365 000 €

Koko

84 m²

Vuosi

1981

Muuttovalmis 1-tasoinen paritalo lapsiperheiden suosimalla Laajalahden asuinalueella Tähän kotiin voit muuttaa ilman remonttihuolia. Asunto on lähes kauttaaltaan remontoitu vuosien varrella. Myös yhtiössä on tehty laajat saneeraukset. Asunnon tilava olohuone yhdistyy ruokailutilaan ja ajaton Parma-keittiö houkuttelee kokkailemaan. Huoneiston toisessa päädyssä ovat asunnon makuuhuoneet. Isommassa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone arkea helpottamaan. Asunnossa on reilusti säilytystilaa vaatteille. Oman kodin sauna lämpiää omien aikataulujenne mukaan vaikka ulkoilun jälkeen. Asunnossa on lisäksi kodinhoitohuone ja erillinen wc. Huoneiston terassipiha on suojaisa ja pihassa on monenlaisia istutuksia. Olohuoneesta on mahdollista teettää ovi takapihalle. Muutostyön piirustukset ovat olemassa. Asunto on remontoitu lähes kauttaaltaan vuonna 2021. Tällöin uusittiin asunnon lattiat ja katot ja asuntoon asennettiin ilmalämpöpumppu. Myös saunan lauteet uusittiin tervaleppälauteiksi samassa yhteydessä. Kylpyhuone, sauna ja keittiö on peruskorjattu vuonna 2016. Jokaiselle huoneistolle on oma ulkoautopaikka, joka sijaitsee asunnon edessä. Päiväkoti ja koulut ovat kävelymatkan päässä ja alueelta löytyvät kattavat palvelut kauppakeskus Brediksestä. Isommat ostokset teet Tapiolassa tai Sellossa Leppävaarassa. Liikenneyhteydet alueelta ovat erinomaiset kuljitpa omalla autolla tai julkisilla liikennevälineillä. Lähimmälle bussipysäkille on vain noin sata metriä ja Raide-Jokerin pysäkille kävelet muutamassa minuutissa. Kehä I:lle ja Turun moottoritie ovat vieressä, joten omalla autollakin yhteydet ovat hyvät. Lähialueella on hyvät ulkoilumaastot mm. Laajalahden luonnonsuojelualue tarjoaa hyvät puitteet ulkoiluun ja lenkkeilyyn. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan tähän muuttovalmiiseen kotiin! Olethan pian yhteydessä niin sovitaan sinulle oma esittelyaika. Yhteydenotot ja esittelypyynnöt: Petra Mantere, kiinteistönvälittäjä, LKV, puh. 050 365 1765, petra.mantere@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
570731
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + kph + erillinen wc + khh (yj. mukaan 3h + k + saunaosasto + varasto A2)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
84 m²
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

284 391,44 €

Velkaosuus

80 608,56 €

Velaton hinta

365 000,00 €

Neliöhinta

4 345,24 €/m²

Vastike

Hoitovastike

294,00 € / kk

Pääomavastike

600,60 € / kk

Erityisvastike

50,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

945,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

10,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkönkulutus laskettu noin 6,5 senttiä / kWh mukaan, 2 aikuisen talous. Yk päätös 2023 hallitukselle myönnettiin seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen valtuus periä tarvittaessa enintään 2 kk ylimääräinen hoitovastike tai vastaavasti jättää perimättä enintään 2 kk kuukauden hoitovastike.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Asunto remontoitu lähes kokonaan
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. ilmalämpöpumppu, asennetteu vuonna 2021
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. puu/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia:parketti / seinät:maalattu / katto:paneeli. Olohuone: Lattia:parketti / seinät:maalattu / katto: paneeli. Makuuhuone 1: Lattia:parketti / seinät: maalattu / katto: paneeli. Makuuhuone 2: Lattia:parketti / seinät: maalattu / katto:paneeli. Kodinhoitohuone: Lattia:laatta / seinä:maalattu / katto: paneeli. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli / katto:paneeli. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli. Eteinen: Lattia:parketti / seinä:maalattu / katto:paneeli. Wc: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Siemens, uusittu v. 2021, induktioliesi Electrolux, 2021 uusittu, liesituuletin, mikroaaltouuni Siemens, uusittu 2021, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Kalusteuuni . Parma-keittiö
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna lauteet uusittu vuonna 2021, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sauna, kph ja erillinen wc, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Lauri Tiainen, RK-Isännöinti Oy, puh. 010 666 6450, hallituksen pj. Panu Härkki
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan, yhtiöjärjestyksen mukainen varasto
Tehdyt remontit
2021: A1 ja B3 wc:n lattioiden vesieristeet uusittu, A1, B3 ja C5 huoneistojen märkätilan peruskorjaus suoritettu seinärakennekorjausten yhteydessä, 2020-2021: kiinteistön peruskorjaus: ulko-ja sisäseinien korotuskorjaukset ja niihin liittyvät seinärakenteiden uusimiset, höyrysulkujen ja ulkoseinien eristyksen uusiminen, uusien lattiavalujen tekeminen ja asuntojen alakatto-, seinä-ja lattiapintojen uusiminen, märkätilojen uusimiset huoneistoihin A1, B3 ja C5, sähköjärjestelmien uusiminen, käyttövesiputkien uusiminen, ulkopaneloinnin uusiminen, ulkovalaistuksen uusiminen, 2020: kiinteistön kaikkien ulkoseinien rakennekorjaukset, kiinteistössä suoritettu vuonna 2019 mikrobitutkimuksia, joiden perusteella suoritettiin kaikkien rakennusten ulkoseinien korjaukset yhdenvertaisuuseriaatteen nojalla, 2018: jätevesipumpun uusiminen, rakennusten alapohjien puhdistus ja tarvittavat korjaukset, sisältäen alapohjan maanmuokkaustyöt, alapohjan läpivientien tiivistystyöt, kapillaarikatkon asentaminen, alapohjan salaojajärjestelmän asentamisen, 2017: Rakennusten alapohjien kunnostuksen suunnittelu, 2016: C6 kylpyhuoneen peruskorjaus, A2 märkätilan peruskorjaus, 2015: B-talon vesivahingon korjaustyöt, 2014: sähkökeskusten huolto, C6 sähkökeskuksen uusiminen, 2013: lämpökuvaus syksyllä, 2012: C5-C6 edustan auki kaivaminen ja salaojan sekä patolevyn asentaminen, talkootyönä suoritetut julkisivujen kunnostukset, 2011: syöksytorvien asentaminen varaston katot, antennivahvistimen uusiminen, varastokattojen uusiminen.. Asunnon remontit: 2024: kodinhoitohuoneen taiteovi uusitaan, 2023: wc-istuin uusittu (korotettu), 2021: ilmalämpöpumpun asennus, vesivaraaja uusittu ja asennettu takaisin saunan lauteiden alle, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni uusittu, parketti ja katto uusittu, seinät maalattu + uusittu seinäeristeet, sälekaihtimet uusittu, kattoon lisätty eristettä ja 'eristeen suoja' uusittu välikatolla. Saunan lauteet, katto ja seinät uusittu (tervaleppälauteet + tervaleppäpaneelit), 2016: keittiö uusittu, märkätilan peruskorjaus (kph + sauna, suihkutilan eristys), yhtiö teettänyt
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitosuunnitelma seuraavalle 5 vuodelle, hallitus ehdottanut 30.3. 2023: jätekatoksen uusiminen tai laajentaminen, piha-aidan uusiminen (Lumivaarantien laita ja postilaatikoiden takana oleva aita), vesikaton kunnon tarkkailu ja autopaikkojen sähköjen uusiminen. Kunnossapitotarpeet päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa. Yhtiökokous tekee korjauksista päätökset vuosittain.
Energialuokka
F (2013), Energiatodistus voimassa 1.10.2024 asti
Tontin koko
1 889 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, 09-81621/kaavoitus

Asunto Oy Lumivaarantie 9

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Lähikauppa Alepa 0,650 km, Sellon kattavat palvelut 1,7 km, kirjasto Laajalahden kirjasto 0,550 km, Sellon kirjasto 1,7 km, Tapiolan kirjasto 3,5 km. Koulut: Laajalahden koulu 0,550 km, Tapiolan lukio 3,3 km. Päiväkoti: Laajalahden päiväkoti 0,900 km. Tapiola Golf 2,3 km, GoGolf Range Leppävaara 2,2 km, Niittykummun urheilupuisto 4,7 km, Villa Elfvik 1,0 km Kauppakeskus Ainoa 3,8 km. Hyvät yhteydet omalla autolla ja julkisilla. Raide-Jokerin ja lähin bussipysäkki kävelymatkan päässä. Liikenneyhteydet: Raide-jokerin pysäkille noin 100 m, bussipysäkki vieressä, Leppävaaran juna-asema 1,7 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laajalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.