OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | olohuone + keittiö + 5mh + vaatehuone + 2xkph + erillinen wc + kodinhoitohuone + ulkorakennus + katokatos + varasto

Mendelininkatu 14, Mattilanpelto, Jyväskylä

Hinta

778 000 €

Koko

196 m²

Vuosi

2019

Perinteiselle ja arvokkaalle Mattilanpellon asuinalueelle valmistui vuonna 2019 Laatutalojen valmistamana ja arkkitehdin suunnittelemana upea kokonaisuus. Talosta löytyvät kaikki tämän päivän toiveet, valinnat ja vähän enemmänkin. Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja edullinen maalämpö, jonka vesikiertoinen lattialämmitys jakaa lämmön tasaisesti koko taloon. Ulkorakennus on myös kytketty maalämpöön. Kesällä viilennyksen hoitaa maaviileä. Talo kätkee sisäänsä viisi makuuhuonetta ja nykyaikaiset pesu- ja kodinhoitotilat. Yläkerrassa on lapsille oma olohuone ja alakerrassa näyttävä, valoisa oleskelualue. Kodin materiaalit ja varusteet on huolella valittu. Lämmintä varastotilaa talon sisällä ja kahden auton katoksen yhteydessä. Ulkorakennuksessa on pihasauna ja pesutilat, poreallas sekä tilava huone, joka soveltuu esimerkiksi työhuoneeksi, vierashuoneeksi tai mitä ikinä keksitkään. Pihan nurmialueet ovat osittain siirtonurmea ja isot terassialueet helppohoitoista lehtikuusta. Pihan perällä beachvolley kenttä ja luonnetta pihapiiriin tuo vanha iso mänty, jossa keinu kuin lastenkirjoissa. Mattilanpelto on alueena suosittu muun muassa hyvän sijaintinsa ja kulkuyhteyksien ansiosta. Noin kahden kilometrin säteellä löytyy niin koulu, päiväkoti, yliopisto, sairaala Nova, Hippos, Keljon kauppakeskus ja kaupungin keskusta. Vehreällä Mattilanpellon alueella on paljon vanhoja puutaloja, minkä johdosta katukuva on hyvin idyllinen. Tule, näe ja ihastu! Tervetuloa kotiin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
570923
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
olohuone + keittiö + 5mh + vaatehuone + 2xkph + erillinen wc + kodinhoitohuone + ulkorakennus + katokatos + varasto
Asuintilojen pinta-ala
196 m²
Kokonaispinta-ala
196 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
01.06.2025
Vapautuu: 01.06.2025 mennessä

Hinta

Myyntihinta

778 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

968,09 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vesi ja jätevesi: Käytön mukaan. Puhtaanapito: Palvelun tarjoajan hinnaston mukaisesti. Kiinteistövero: 968,09. . Kokonaissähkönkulutuskustannus (184,58 euroa/kk) on vuosikäyttöarvion mukainen keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (6,9 snt/kWh) perusmaksuineen (4,35 €/kk) ja sähkönsiirtomaksut (1,93 snt/kWh) perusmaksuineen (10,11 €/kk) sekä sähköveron (2,79 snt/kWh).

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (5 henkilöä) ollut vuosikäyttöarvion mukaan keskimäärin 18600 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Puuta on käytetty lämmitykseen noin 0,5 mottia.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 968,09

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: K-S Laatutalot Oy:n valmistama laadukas puurakenteinen omakotitalo. Lämmitysmuotona maalämpö, jonka vesikiertoinen lattialämmitys jakaa tasaisesti koko taloon, sekä ulkorakennukseen. Kesällä talon viilentää, maaviileä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Upea kokonaisuus
Energialuokka
  • B (2018)
  • Rakennuksen laskennallinen energiatehokkuuden vertailuluku eli E-luku 79 kWhe/(m²vuosi)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Varaava takka, maaviileä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Talon kaikki lattiat on Timberwise tammiparkettia ja seinät maalattu. Kosteissa tiloissa laatoitus ja kodinhoitohuoneen sekä ulkorakennuksen erillisen wc:n seinät on maalattu.
Keittiön kuvaus
Upea, nykyaikainen ja tilava Puustellin keittiö, Siemensin laadukkailla kodinkoneilla. Keittiössä varusteina: jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin (Falmec), integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, viinikaappi (Temptec) ja kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa kaikki pesu- ja wc-tilat on tehty käytönnöllisesti ja laadukkaasti. Talon kiintokalusteet on Puustellin. Yläkerrassa on kylpyhuone, alakerrassa erillinen wc ja kylpyhuone, kodinhoitohuone, talon saunatilat on ulkorakennuksessa, jossa puukiuas, pesuhuone, erillinen wc ja ulkoporeallas (Novitek).
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
179-5-118-15
Tontin pinta-ala
1 216 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Mendelininkatu ei ole yleisesti läpikuljettava tie, joten tässä saa elää idyllisesti rauhallisella paikalla.
Pihan nurmialueet ovat osittain siirtonurmea, terassit aikaa ja kulutusta kestävää lehtikuusta.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 225 m². Jyväskylän kaupunki / Palvelupiste Hannikainen
Kaavoitustiedot
Asemakaava, käyttöönottotarkastus. Jyväskylän kaupunki / Palvelupiste Hannikainen
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki
Rakennukset
Ulkorakennus, jossa varastotila, tupa/yksiö, sauna, pesuhuone ja erillinen wc. Rakennuspiirustuksien mukaan huoneistoala 23m² ja autokatoksen ulkovarastossa 9m².
Tontin vuokraaja
Jyväskylän kaupunki
Tontin vuokra
1 762,70 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.7.2046
Palvelut
Palvelut: Keskussairaala NOVA 1,6 km, Ravintola Sohwi 1,1 km, Hippoksen alueen kattavat liikunta mahdolllisuudet 1 km, Mattilanniemen uimaranta 900 metrin, Alvar Aalto -museo ja Keski-Suomen museo 500 metrin päässä. Koulut: Normaalikoulun yläkoulu ja lukio 1,5 km, Jyväskylän normaalikoulu 1 km, Kilpisen koulu 700 metrin ja Jyväskylän Yliopisto 500 metrin päässä. Päiväkoti: Lastentarha Iltatähti 200 metrin päässä. Liikenneyhteydet: Keskussairaalantiellä ja Länsi-Päijänteentiellä useampi bussipysäkki.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Mattilanpelto, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kim Särkkä

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.