OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Erillistalo | 5h, k, sa, kh, 2wc, khh, yläaula, et, tk

Virmantie 7 as, Haukipudas, Keiska, Oulu

Hinta

198 000 €

Koko

119,5 m²

Vuosi

1981

Tervetuloa tutustumaan tähän tyylikkääseen arkkitehtooniseen kokonaisuuteen! Rauhallisella paikalla sijaitseva erillistalo mahdollistaa laadukkaan ja mukavan asumisen, ja sen tilojen toimivuuteen on panostettu huolella. Tämä koti sopii erinomaisesti lapsiperheille, sillä lähellä sijaitsevat päiväkoti ja leikkipuisto. Haukiputaalla on myös useita päiväkoteja ja hyvät urheilumahdollisuudet. Kodin valoisat ja avarat tilat ovat kahdessa kerroksessa. Vaalea keittiö on hyvin varusteltu ja riittävän kokoinen viihtyisäksi ruokailutilaksi. Keittiön erottaa olohuoneesta linjakas leivinuuni/takka. Tämä koti on varustettu myös ilmalämpöpumpulla, mikä takaa maltilliset asumiskustannukset. Viistot katot tuovat oleskelutiloihin sekä yläkerran makuuhuoneisiin tilan tuntua. Kaunis portaikko on niin ikään ilmava siinä olevan ikkunan ansiosta. Molemmissa kerroksissa on käytännöllisesti oma erillinen wc. Pyykkihuolto pyörii sujuvasti omassa kodinhoitotilassa, josta on suora käynti ulos. Saunassa on Harvian kivitornikiuas, joka varastoi lämpöä pitkään ja tarjoaa miellyttävät löylyt. Etupihan katetulla terassilla voi nauttia ulkoilmasta ilman että tarvitsee huolehtia sääolosuhteista, ja sinne pääsee suoraan keittiöstä. Erillinen tilava pihavarasto tarjoaa lisätilaa säilytykseen ja mahdollistaa sen, että piha-alue pysyy siistinä ja järjestyksessä. Tämä koti on erittäin hyvässä kunnossa, sillä taloon on tehty mittava peruskorjaus vuonna 2006. Taloyhtiössä on yhteisrakennus, jossa on harrastetila. Jokaiselle huoneistolle kuuluu autokatospaikka. Tämän kodin sijainti on erinomainen, sillä se sijaitsee lähellä kaikkia peruspalveluita ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Haukiputaan keskusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä ja Ouluun matkaa on noin 20 km. Tule ihastumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin, joka tarjoaa kaiken tarvittavan viihtyisään ja esteettiseen asumiseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571017
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, sa, kh, 2wc, khh, yläaula, et, tk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119,5 m²
Kokonaispinta-ala
119,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1981
Käyttöönottovuosi
1981
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

198 000,00 €

Velaton hinta

198 000,00 €

Neliöhinta

1 656,90 €/m²

Vastike

Hoitovastike

201,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

201,67 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesivastike ja kiinteistövakuutusvastike (sisältyvät v. 2023 hoitovastikkeeseen 2420 €/vuosi). Vesivastike asuntokohtaisella mittauksella kulutuksen mukaan. Kiinteistövakuutusvastike sen mukaan, miten vakuutusyhtiö jaottelee vakuutusmaksun huoneistossa tehtyjen LVI-korjausten mukaan. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla viimeisen vuoden aikana ollut noin 15 300 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Vuonna 2006 on tehty taloon mittava peruskorjaus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. leivinuuni, varaava takka
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. puurunko ja lautaverhous
Pintamateriaali: Keittiö: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Olohuone: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 1: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 2: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Makuuhuone 3: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät maali, paneelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli, paneelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta/paneeli. Eteinen: laattalattia, seinät maali, paneelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta/maali, paneelikatto. Makuuhuone 4: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. Yläaula: lautalattia, seinät maali, paneelikatto. WC 2: laattalattia, seinät laatta/maali, paneelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso (keraaminen), liesituuletin, mikroaaltouuni (ns. kalustemikro), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Leivinuuni keittiössä. Keittiön kaapistot on uusittu vuonna 2006, kaapistoissa valkeat kiilto-ovet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna (ikkunallinen), sähkökiuas (Harvia-kivitornikiuas), kylpyhuone, erillinen wc kaksi erillistä wc:tä, suihkukaappi ns. suihkunurkkaus, peilit, allaskaappi molemmissa wc:issä, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa kiviset seinärungot.
Säilytystilojen kuvaus
Komerot, ulkovarasto noin 13 m2
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Leena Heinonen p. 050-595 4521
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä, mahdollisuus autopaikkaan, yhteisvarastot, autokatos, yhteisrakennus 78 m2, jossa harrastetila.
Taloyhtiön autopaikat

4 kpl

Tehdyt remontit
Jätehuollon uudet järjestelyt tehty vuonna 2023.. Asunnon remontit: Asunnossa ollut ennen ilmalämmitys. Lämmitysmuoto on muutettu sähköpattereihin ja laattalattioihin sähkötoiminen mukavuuslattialämmitys vuonna 2006. IV-kone uusittu vuonna 2006 ja tällöin uusittu myös ilmastointiputket. Märkätilojen (sa+kh) osalle on tehty kengitys ko. tilojen remontin yhteydessä vuonna 2006. Vesi- ja viemäriputket sekä lämminvesivaraaja on uusittu vuonna 2006. Salaojitus tehty ja patolevyt asennettu vuonna 2006. Keittiöremontti tehty, wc:t remontoitu ja lämpöpatterit asennettu vuonna 2006. Peltikate on maalattu kertaalleen, lautalattiat hiottu ja lakattu vuonna 2021.
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhteisrakennuksen mahdolliset muutokset ja korjaukset, yhteispihan kuivatuksen parantaminen.. Suunnitellut: Yhteisrakennuksen korjaukset ja muutokset (kylmiön, lämminvesivaraajan ja kattilan purku).

Pyörätien remontin yhteydessä sakokaivojen remontti/korotus, tontin pohjoissivun ja autokatoksen hulevesien liittäminen kaupungin verkostoon, tontin eteläsivun kuivatusojan tekeminen.

Yhtiön sähköliittymän selvittäminen sähköautojen latauspisteiden mahdollistamiseksi tulevaisuudessa.
Energialuokka
D (2018), E-luku 240, voimassaoloaika 12.12.2034 asti
Tontin koko
3 773 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki p. 08-558410.
Tontin vuokra
682,15 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.6.2038

Asunto Oy Siikavirma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sale Keiska n. 850 m, Haukiputaan keskusta n. 1,5 km, kirjasto n. 1,5 km, Haukiputaan hyvinvointikeskus n. 2,5 km. Koulut: Haukiputaan koulu, Keiskan yksikkö n. 550 m. Päiväkoti: useita n. 3 km säteellä. Allinhaan leikkipuisto n. 250 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Haukipudas, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.