Kerrostalo | 3h + k + kph / wc + erill.wc + lasitettu parveke

Kupittaankatu 67 A, Itäinen keskusta, Turku

Hinta

215 000 €

Koko

73 m²

Vuosi

1975

Viehättävä ja valoisa 73 m2:n kulmahuoneisto on vapautumassa uudelle omistajalle. Koti sijaitsee hissitalon kolmannessa kerroksessa. Kodin tilava olohuone tarjoaa viihtyisän paikan yhteiseen oleskeluun ja sinne mahtuu lisäksi hyvin pöytäryhmä. Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu tunnelmallinen ja idyllinen näkymä puutaloasuntojen suuntaan. Keittiö on omassa rauhassaan ja sieltä on kulku kylpyhuoneeseen, jonka yhteydessä on myös wc. Lisäksi asunnossa on erillinen wc. Makuuhuoneet ovat sijoitettu eri puolille asuntoa ja ne ovat hyvän kokoisia. Säilytystilaa antaa eteisen ja makuuhuoneiden liukuovikaapistot. Huoneistolle kuuluu myös huoneistokohtainen häkkivarasto. Kodin sijainti on erinomainen lähellä Turun Urheilupuistoa, keskustan ja Kupittaan kattavia palveluita. Arkea helpottaa lähikauppa Sale ja isommat ostokset pääsee kätevästi tekemään esimerkiksi Kupittaan K-Citymarkettiin. Lapsiperheitä ajatellen päiväkodit ja koulut ovat kodin lähes vieressä. Korkeakoulujen ja Tyksin suuntaan pääset myös nopeasti. Viihtyisän taloyhtiön tiloista löytyy uima-allas- ja saunaosasto, jota kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan tähän upeaan kotiin! Lisätiedot ja esittelyt: Weera Koski 044 2590 382 / weera.koski@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571420
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + kph / wc + erill.wc + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
73 m²
Kokonaispinta-ala
73 m²
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
1975
Käyttöönottovuosi
1975
Vapautuminen
Vapautuu: 3kk kaupanteosta / sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

212 914,76 €

Velkaosuus

2 085,24 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Neliöhinta

2 945,21 €/m²

Vastike

Hoitovastike

289,08 € / kk

Pääomavastike

51,10 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

340,18 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Varainsiirtovero velattomasta kauppahinnasta 1,5%. Autotallivuokra 90€/kk, varastovuokrat 19€/kk, autopaikkavuokra (sähkö) 15€/kk, autopaikkavuokra 10€/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Yhtiöjärjestys:

17 § Tupakointi on kielletty asuinhuoneistoparvekkeilla. Asiasta on annettu Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimialan ympäristöterveyspäällikön päätös 20.10.2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Betonielementti
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti / tapetti / maali. Olohuone: Parketti / tapetti / maali. Makuuhuone 1: Laminaatti / tapetti / maali. Makuuhuone 2: Laminaatti / tapetti / maali. Kylpyhuone: Laatta / kaakeli / maali. Eteinen: Parketti / maali. Wc: Laatta / tapetti / kaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi x2, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Käsisuihku x2, Pyyhekuivain
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Mikko Konttinen / Lounais-Suomen Isännöinti Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, uima-allas, jäähdytetty kellari, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

7 kpl

Tehdyt remontit
2022-2023: Hissien uusiminen, hissit valmiit. Ilmanvaihdon 10-vuotisnuohous. 2021: Lukoston uusiminen. Porraskäytävien maalaus. 2020: Vanhojen ikkunoiden uusiminen, Pihla. Näytteet alkuperäisistä julkisivuista ja saumoista. Päävesimittarin ja runkovesijohdon uusiminen kellarissa. Safetum väestösuojan tiiveyskoe ja huollot. 2019: Asfaltin korjauksia, kaukolämpökeskuksen uusiminen. 2018: Taloyhtiön saunaosaston peruskorjaus (ei uima-allas). 2017: Pääovien maalaus. 2016: IV-kanavan nuohous ja säätö, A-portaan hissin koneistoa korjattu, ikkunoiden vieressä olevien puuritilöiden huoltokorjaus 2016 meren puoli. 2015: Autopihan puoleiset puusäleiköt käsitelty puunsuoja-aineella ja putoamisvaarassa olevat korjattu. 2014: Uusittu Kupittaankadun puoleinen aita, poikittainen aita pihalla ja Krookkiman ja taloyhtiön välinen aita, Kupittaankadun julkisivu ja ikkunat uusittu, parvekkeiden ovet ja ikkunat uusittu, katon myrskypelti uusittu. Lisätty sähköautopaikkojen määrää. 2012: Kupittaankadun puoleisen seinän kuntotutkimus. 2011: Autosähköpistorasiat uusittu. 2008: Asfaltoinnin uusinta. 2006: Patteriventtiilien uusinta. 2004-2005: Huopakaton uusinta. 2002: Ikkunoiden maalaus. 1999-2000: Parvekkeiden korjaus, maalaus ja pellitys.. Asunnon remontit: 2012-2013: Keittiö uusittu kokonaisuudessaan, makuuhuoneisiin uusittu laminaatti, seinät tapetoitu / maalattu, olohuoneen/eteisen parketti hiottu, seinät tapetoitu / maalattu, liukuovikaapistot lisätty makuuhuoneisiin ja eteiseen, wc-pytyt uusittu, allaskaapit ja peilikaapit uusittu, parveke lasitettu. 2018: Suihkukaappi + uusi suihkusekoittaja.
Tulevat remontit
Suunnitellut: KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA:
Piha: Jätepisteen päivitys (tehty 2022).
Julkisivut: Hankesuunnittelun käynnistäminen 2024.
Parvekkeet: Tasoitus ja maalaus tarvittaessa.
Yleiset tilat: Porraskäytävien alakerroksen lattioiden uusinta.
Vesi- ja viemärijärjestelmä: Hankesuunnittelu järjestelmien uusimiseksi 2024.
Hissit: Hissien uusimiseen liittyvät esteettömyysparannukset (tehty 2022-2023).

Hallitus käsitellyt 4.4.2023.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
2 140 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Kupittaankamari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Itäinen Keskusta, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Weera Koski

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.