OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Omakotitalo | 3mh + oh + avok + kph + s + 2erill wc

Rantaniitynpolku 2, Störsvik, Siuntio

Hinta

750 000 €

Koko

146 / 150 m²

Vuosi

2021

Astuessasi sisään tähän moderniin omakotitaloon Siuntion Pickalassa, kohtaat ylellisen yhdistelmän tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Tämä vuonna 2021 valmistunut koti huokuu laadukasta rakentamista ja ekologista ajattelua, mikä tekee siitä paitsi kauniin myös kestävän valinnan. Kun avaat ovet, sinut ympäröi valoisa tila ja hienostunut sisustus, joka kutsuu sinut kotiin. Huomaat heti, miten talon suuret ikkunat tuovat sisään luonnonvaloa ja tarjoavat upeat näkymät Pickala Golfin Seaside kentälle. Voit kuvitella itsesi rentoutumassa suurella terassilla, joka kylpee auringossa koko päivän. Terassilla voit nauttia myös Drop-altaan rentouttavissa poreissa, samalla seuraten golfia ihan livenä. Talon rakenteet heijastavat kestävää ajattelua, ja Siparilan Platta-julkisivulevyt tarjoavat sekä modernin ulkonäön että helppohoitoisuutta vuosiksi eteenpäin. Täällä voit nauttia ylellisestä elämästä. Talon ympäröivä helppohoitoinen kalliopiha, joka vaatii vain vähän ylläpitoa, ja voit keskittyä nauttimaan vapaa-ajastasi Pickalan monipuolisten harrastusmahdollisuuksin parissa. Pickala itsessään on aktiivisen elämäntavan keidas, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia liikkumiseen ja harrastamiseen. Padelkentät, tenniskentät, golfkeskus, melontakeskus, venesatama ja uimaranta ovat kaikki lähellä, ja hienot lenkkipolut kutsuvat sinut tutkimaan alueen kauneutta. Ja kun aurinko laskee, voit odottaa Pickala Rockin valmistumista, joka tuo mukanaan maailman hienoimmaksikin tituleeratun iltavalaistun par-3 kentän. Tämä koti Pickalassa ei ole vain paikka asua, se on kokemus, joka yhdistää ylellisen elämäntyylin ja aktiivisen vapaa-ajan täydellisellä tavalla. Esittely ja lisätiedot: Nea Henriksson 050 473 3051 nea.henriksson@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571599
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh + avok + kph + s + 2erill wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
146 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

750 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

794,54 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: . 17000 kWh/v. Puhtaanapito: 19,70€/kk (roskat). Kiinteistövero: 794,54/Vuosi. . Asunto on erittäin energiatehokas ja talon lämmitys ja käyttövesi vie sähköä vuodessa vain 3200 kWh/vuosi
Kokonais sähkönkulutus kiinteistöllä on ollut 17 000kWh/v
Tämä sisältää myös Drop altaan lämmityksen, täyssähköauton päivittäisen latauksen.
Kiinteistövero: 794,54/Vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Viimeinen voimassaolo päivä 11.12.2033
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Julkisivu on näyttävä, helppohoitoista ja vahvaa Siparilan Platta- julkisivulevyä, 62 cm leveänä.
Pintamateriaali: Keittiö: Laatta/seinät maalattu. Olohuone: Laatta/seinät maalattu. Makuuhuone 1: Laminaatti/seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti/seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaatti/seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Laatoitettu. Sauna: Paneloitu. Kylpyhuone: Terapiakivi/laatta. Eteinen: Laatta/seinät maalattu. Wc: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Kivi/puu. Kahvikone Siemens. Kodinkoneen toimivat etäkäyttöfunktiolla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2, suihku, peilit (Wc), allaskaappi (Yläkerran wc), pesukoneliitäntä (Yläkerran Wc/Khh), lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Terapiakivet kylpyhuoneen lattialla. Kylpyhuoneesta kulku terassilla olevaan Drop-altaaseen. Iki kiuas. Sauna Cariitin taika.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Ormax Evo
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
755-463-4-132
Tontin pinta-ala
1 731 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
K33T1,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 311 m². Siuntion kunnalta saatu tieto kiinteistön rakennusoikeudesta: Rakennusoikeus tontilla on seuraavasti: kiinteistön pinta-ala 1731, e=0,18 = 311m² mistä on käytetty OKT:160m² ja TR: 20m²=180m². Jäljellä on 131m²
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2020. AOII Erillispientalojen korttelialue, tehokkuus e=0,18.
Lisätietoja kaavoituksesta: Siuntion Kunta
Rakennukset
Autokatos ja varastorakennus. Autokatoksen pinta-ala on noin 67 k-m2 ja varaston noin 20 k-m2. Pinta-alatiedot perustuvat rakennuslupapäätökseen ja rakennuspiirustuksiin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siuntio

Asuinalueena Störsvik, Siuntio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nea Henriksson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Lohja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.