OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 3h + k + olohuone + kph + sauna + khh + erillinen wc + vh

Valpurintie 5, Kastu, Turku

Hinta

262 000 €

Koko

125 / 151 m²

Vuosi

1980

Tämä yksitasoinen ja kaunis omakotitalo on vapautumassa uusille asukkaille ihastuttavalla Kastun asuinalueella. Kastu on rauhallinen ja viihtyisä asuinalue, joka sijaitsee aivan Turun keskustan läheisyydessä. Alueella on paljon viheralueita ja puistoja, ja se on erittäin suosittu perheiden keskuudessa. Alueella on hyvät palvelut sekä esimerkiksi koulu ja päiväkoti. Lisäksi Kastusta on hyvät kulkuyhteydet Turun keskustaan ja muihin kaupunginosiin. Kastu on siis erinomainen paikka asua, jos arvostaa rauhallista asuinympäristöä, mutta haluaa samalla säilyttää hyvät yhteydet kaupungin keskustaan ja palveluihin. Talo sijaitsee omalla tontilla ja on pohjaratkaisultaan todella toimiva esimerkiksi lapsiperheen tarpeisiin. Talossa on suojaisa ja viihtyisä takapiha, johon on käynti kätevästi suuresta olohuoneesta. Talossa on keittiö, jossa on hyvin tilaa ruokapödälle. Tässä Charmian vuonna 2015 remontoidussa valkoisessa ja linjakkaassa keittiössä on integroitu jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilmaominaisuudella, induktioliesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Keittiöstä on käynti talon kodinhoitohuoneeseen, joka helpottaa osaltaa arjen toimia. Talossa on yhteensä kolme makuuhuonetta. Talon kylpyhuone sekä wc ovat kunnoltaan alkuperäiset, mutta tiloiltaan erittäin tilavat. Kylpyhuoneeseen ja wc-tilaan on asennettu kuitenkin uusia kalusteita, kuten uusi kaapisto ja led-valopeili. Lisää mukavuutta arkeen tuo lisäksi oma autotalli. Talosta on tehty kuntotarkastusraportti aivan hiljattain. Voit tiedustella lisää kuntotarkastusraportista välittäjältä. Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571717
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + olohuone + kph + sauna + khh + erillinen wc + vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
151 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

262 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

280,73 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Öljylämmitykseen on mennyt öljyä noin 2 000 litraa vuodessa eli noin 3 017 euroa/vuosi.

Kokonaissähkönkulutuskustannus (37,5 euroa/kk eli 450 euroa/vuosi) on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut kiinteässä sopimuksessa 5 senttiä/kilowattitunti) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Kulutuslaskun osuus sähkömenoista oli 151,97 euroa vuonna 2023. Vuonna 2023 talossa on asunut 1-2 henkilöä.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 280,73 euroa vuonna 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
- Käyttövesiputket on uusittu pintavetona vuonna 2015
- Keittiö on uusittu vuonna 2015
- Saunassa on uusittu katto, lauteet, kiuas ja kylpyhuoneessa kalusteet, hanat, allaskaappi ja valopeili vuonna 2015
- Erillinen wc-tilaan on asennettu uusi kaappi ja peili vuonna 2015
- Kodinhoitohuonetta on remontoitu 2015
- Parketti hiottu ja lakattu vuonna 2015
- Olohuoneen ja päämakuuhuoneen ovi on vaihdettu vuonna 2015
- Kahteen muuhun makuuhuoneeseen on vaihdettu muovimatto (betonin päälle) vuonna 2015
- Talon sisäseinät on maalattu vuonna 2015
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Talon varalämmitysjärjestelmänä on sähkö. Öljysäiliön sijainti: Sisällä. Öljysäiliötä ei ole tarkastettu nykyisen omistajan aikana ulkopuolisen tahon toimesta. Öljykattilan valmistusvuosi 1980.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoiltu puurakenteinen talo
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti, seinät maalattu ja tapetoitu. Olohuone: Parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 1: Parketti, seinät tapetoitu. Makuuhuone 2: Muovimatto, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Muovimatto, seinät maalattu ja tapetoitu. Kodinhoitohuone: Muovimatto, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Parketti. Wc: Laatoitettu. Tuulikaappi: Laatta, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Talon tilavassa ja valoisassa keittiössä on hyvin tilaa ruokapödälle. Tässä Charmian vuonna 2015 remontoidussa valkoisessa ja linjakkaassa keittiössä on jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilmaominaisuudella, induktioliesi, liesituuletin ja integroitu astianpesukone. Keittiön pöytätasot ovat laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Asunnon tilavassa laatoitetussa kylpyhuoneessa on suihku, led-velopeili. Kylpyhuoneesta on käynti saunaan, jossa on Mondex 6,6 kW kiuas (2015). Erillisessä wc-tilassa on wc-istuin, bidee-suihku, käsienpesuallas, allaskaappi, peilikaappi ja pitkä kaappi. Kylpyhuoneessa ja erillisessä wc-tilassa on molemmissa lattialämmitys.
Kattotyypin kuvaus
Auma
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate on uusittu 2017. Katteen alla on nykyaikainen aluskate, joka on asennettu peltikatteen uusimisen yhteydessä. Aluskatteen alle on jätetty vanha aluskate. Vanha aluskate on leikattu harjalta ja räystäiltä aluskatteiden välisen tilan tuuletuksen varmistamiseksi.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
853-82-9-5
Tontin pinta-ala
1 162 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 9:5
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 250 m². Asemapiiroksen (1979) mukaan rakennusoikeutta on käytetty 182 neliötä.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1979. Omakotitalorakennusten korttelialue. Suurin sallittu asuntoluku 2.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Rakennukset
Kiinteistöllä sijaitsee noin 8 neliön suuruinen, kevytrakenteinen pihavarasto.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kastu, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Willberg

yhteyspäällikkö, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.