OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Paritalo | 4h + avok + vh + khh + s + kph + wc, lisäksi terassit ja varasto

Valeri-Haarlantie 9, Hirvensalo / Haarla, Turku

Hinta

475 000 €

Koko

105 m²

Vuosi

2024

Vastavalmistunut koti antaa täydelliset puitteet mukavalle elämälle OP Koti tuntee Haarlan. Nyt tarjolla on vastavalmistunut neljän huoneen koti, jonka laadukkaat materiaalivalinnat ja hyvät tekniset ratkaisut ihastuttavat. Päätyasunnossa valo virtaa kauniisti kaikissa huoneissa. Terassit jatkavat asuintiloja molemmin puolin ja oma piha-aluekin on tilava. Lisäksi kauppaan kuuluu kaksi autopaikkaa. Tämän yksitasoisen kodin pohjaratkaisun keskiössä on huonekalumainen, L:n mallinen ja integroiduilla kodinkoneilla varusteltu keittiö sekä siihen kauniisti sulautuva olohuone. Myös kodin säilytys on otettu huomioon jo pohjaratkaisun tasolla. Pienemmissä makuuhuoneissa on säilytystilaa lattiasta kattoon, seinästä seinään ulottuvien peililiukuovien takana ja päämakuuhuoneiden yhteyteen on suunniteltu erilliset vaatehuoneet, jotka pysyvät niin ikään siistinä peililiukuovien ansiosta. Suuret peilipinnat heijastavat valoa ja saavat huoneet tuntumaan avarilta. Keittiön yhteyteen on lisätty oma ruokakomero/kiinteä pantry. Poikkeuksellisen leveän pohjaratkaisun ansiosta myös terassit ovat suuria ja katettuja molemmin puolin asuntoa. Terassit on valaistu led-valoin ja lisäksi takaterassilta löytyy varaus lämmittimille ja ulkoporealtaalle. Takaterassin ilmasuunta on aurinkoinen etelä. Oma osakaspiha on poikkeuksellisen suuri ja viimeistelty kauniin istutuksin. Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Viilennyksestä huolehtii ilmalämpöpumppu. Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Asuntotekniikan lisäksi varastossa on hyvin tilaa muun muassa harrastevälineille. Arkkitehtuurillisesti moderni mustavalkoinen Aurora II sijoittuu omalle tontille lapsiperheiden suosimalle Hirvensalon Haarlan alueelle. Valeri-Haarlantien ympäristö on täyttynyt viime vuosina vauhdilla, ja Aurora II onkin viimeisiä alueelle valmistuneita yhtiöitä. Vaikka Hirvensalosta onkin hyvät julkisen liikenteen yhteydet Turun keskustaan, on perheen autoilijat huomioitu autokatoksella ja pihapaikalla, jotka sijaitsevat ihan asunnon vierellä. Tervetuloa tutustumaan tähän ihastuttavaan kotiin! Varaa oma esittelyaikasi, Sanna Varjanne 040 7569 496 sanna.varjanne@op.fi Tämä koti kiinnostaa mutta oma on myymättä? Annan mielelläni arvioin nykyisestä asunnostasi, kattavan markkinointisuunnitelman ja tarjouksen myyntiehdoista. Yhteydenotolla pääsemme liikkeelle!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
571777
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + avok + vh + khh + s + kph + wc, lisäksi terassit ja varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
105 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

205 140,71 €

Velkaosuus

269 859,29 €

Velaton hinta

475 000,00 €

Neliöhinta

4 523,81 €/m²

Vastike

Hoitovastike

312,90 € / kk

Pääomavastike

976,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 289,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

12,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Oma sähkösopimus.
Yhtiö perii vesiennakkomaksua, joka tasataan kulutuksen mukaan.
Yhtiölainan viitekorko on Eb 12kk, marginaali 0,99%. Laina-aika on rakennusaika + 1 + 20 v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Taloyhtiö on vastavalmistunut, virallinen muuttopäivä oli 27.02.2024.
Lisätietoja kunnosta
Uusi, Yhtiö on valmistunut helmikuussa 2024, huoneistossa ei ole asuttu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja paikan päällä rakennettuja. Pääasiallinen julkisivumateriaali on valkoinen rappaus, musta puuverhous sekä lasi. Autokatokset ovat metalli- ja puurakenteisia.
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti, seinät maalattu, välitilassa laatoitus. Parketit ovat Timberwisen mallistosta, harjattu ja öljyvahattu, country collection.. Olohuone: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Parketti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Laattalattia, seinät maalattu, välitilassa välitilalevy. Sauna: Laattalattia, lasiseinä, saunapaneeli thermohaapaa. Kylpyhuone: Kokonaan laatoitettu. Eteinen: Parketti, seinät maalattu. Wc: Laattalattia, tehosteseinä laatoitettu, muut seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi integroitu ja täyskorkea, pakastekaappi integroitu ja täyskorkea, erillisuuni, induktioliesi, liesikupu, liesituuletin, mikroaaltouuni Siemens, musta, kalusteeseen asennettu, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet led-valot. Työtasoon upotettu yksialtainen musta komposiitti-allas ja musta Tapwellin hana.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna tyylikäs lasiseinä, sähkökiuas etäohjauksella, kylpyhuone, erillinen wc, suihku Hansgrohe Raindance sadesuihku x 2, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, keittiön varastotila
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Taisto Ihajärvi, Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy. Ks. tarkemmin lisätiedot taloyhtiöstä.
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl, 6 kpl

Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiö on valmistunut helmikuussa 2024.
Vuositarkastus järjestetään, kun rakennuksen käyttöönottohyväksynnästä on kulunut 12–15 kuukautta eli noin vuoden asumisen jälkeen.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus on laadittu uudelle rakennukselle rakennuslupaa haettaessa.
Tontin koko
2 913 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

As Oy Aurora II, Turku

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Hirvensalo, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Varjanne

Yhteyspäällikkö, LKV, FM

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.