OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 4h, k, wc, ullakot

Tervaniementie 21, Hankasalmen asema, Hankasalmi

Hinta

44 000 €

Koko

81 / 97 m²

Vuosi

-

Tämä vuosikymmenten jälkeenkin edelleen ryhdikkäänä seisova rintamamiestalo on tarjolla nyt seuraavien omistajien käyttöön. Nykyistä omistajatahoa pihapiiri on palvellut jo reilusti yli 50 vuotta. Tänne on kotiuduttu ja täällä on viihdytty. Varsinaisessa päärakennuksessa asuintilat ovat kahdessa kerroksessa. Alakerrassa on tilava olohuone ruokailutiloineen sekä yksi makuuhuone ja kodin sydän - keittiö. Täällä puulieden lämmöllä kiehuu kahvit tupaan tulijalle ja leivinuunissa paistuu herkut ja muhii lihapadat tarvittaessa isommallekin joukolle. Olohuoneen tulisijaan on aikojen saatossa laitettu sähkövastukset, joten tulisijan lämpö on turvallista myös perheen pienimmillekin. Yläkerran pari makuuhuonetta perinteisine ullakkotiloineen ratkoo lisätilan tarpeen ja säilytyspulmat. Piharakennuksesta löytyy tunnelmallinen sauna, jossa leppoisten löylyjen jälkeen on rentouttavaa viivähtää vielä hetkonen saunatuvan tunnelmassa. Piharakennuksesta löytyy myös verstastilana nykyisin toimiva alkuperäinen autotalli sekä varasto- ja liiteritilaa. Rakennuksista on pidetty ajansaatossa huolta. Kattavampi peruskorjaus on tehty 1980-luvun lopulla, jolloin myös vedet ja viemärit on tuotu taloon. 1990-luvun alussa on uusittu päärakennuksen katto. Piharakennus sai uuden katon ja maalipinnan 2018. Päärakennus on maalattu 1995. Päärakennus on liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon. Pihasaunaan veden saat pihakaivosta. Muutaman kilometrin päässä, Harmaasalon uimarannan vieressä odottaa jo vene soutajaansa. Kuuhankaveden kirkkaus on koettava itse! Hankasalmen vireän kuntakeskuksen kattavat palvelut löytyvät vain 10 km päästä kirkonkylältä. Täällä sinua palvelevat lukuisat kaupat, apteekista rautakauppaan. Kirkonkylällä on myös terveydenhuollon palvelut, ainakin toistaiseksi täältä löytyy hammashoitola ja terveysasema. Asemankylällä on alakoulu ja päiväkoti. Ja jos liikut kauemmaksi, pääset 9-tietä sujuvasti Jyväskylään, Pieksämäelle tai vaikka Kuopioon. Ehdota ajankohtaa tutustutaan uuteen kotiisi pian. Niin.... Kyllähän tämä koti sopii myös hyvin vapaa-ajankodiksikin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572103
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, wc, ullakot
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

44 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

129,97 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kokonaissähkönkulutuskustannus (244,28 euroa/kk) on ollut keskimääräinen kustannus aikavälillä 1.1.2023-31.12.2023, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen yht. 1.805.19 € ja sähkönsiirtomaksut yht. 871.13 € perusmaksuineen sekä sähköveron yht. 255,04 €.

Vuotuinen sähkönkulutus nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) on edellisen vuoden 2023 ajalta ollut keskimäärin 9129 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön.

Puuta on käytetty lämmityksessä noin 2,5 mottia/v.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 129,97 € v. 2023

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tehdyt remontit
Ikkunat uusittu 1976
Tehty sisäremonttia ja taloon tuotu vesijohdot (muovia, suojaputkessa) ja viemärit 1987
Peltikatto uusittu 1991
Ulkomaalaus 1995
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Lisälämmönlähteinä keittiön puuliesi ja leivinuuni, olohuoneen tulisija (laitettu sähkövastukset) ja yläkerran huoneen PorinMatti
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia muovia (alla puu), seinät puuta. Olohuone: Lattia muovia (alla puu), seinät tapettia. Makuuhuone 1: ak Lattia muovia (alla puu), seinät tapettia. Makuuhuone 2: yk Lattia puuta, seinät tapettia. Makuuhuone 3: yk Lattia puuta, seinät tapettia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi 2-levyinen, leivinuuni, kaapistot, kiinteät valaisimet. Puuliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Erillinen wc, kaapit, pesukoneliitäntä eteisessä, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, vintti, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. 1991 Peltikatto uusittu
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
77-412-5-166
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
HIetamaa, 5:166
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². e=0,25
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 1948, lupanro 517/2356/16/48. Hankasalmen kunta, kaavoitus
Lisätietoja kaavoituksesta: Hankasalmen kunta, kaavoitus
Rakennukset
Talousrakennus, rakennettu todennäköisesti saman aikaisesti päärakennuksen kanssa, 1947-1948. Rakennus maalattu ja peltikatto uusittu 2018. Talousrakennuksessa liiteri, autotalli, pihasauna pukutiloineen ja varasto.
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa K-Market Kuha, Keskustie 30, Hankasalmi kk S-market, Keskustie 26, Hankasalmi kk posti Toimii K-Market Kuhan tiloissa, Keskustie 30, Hankasalmi kk kirjasto Hankasalmen kunnankirjasto, Rantakalliontie 3, Hankasalmi kk terveysasema Hankasalmen terveyskeskus, Keskustie 53, Hankasalmi kk. Koulut: Aseman koulu, Kuuhankavedentie 39, Kuuhankaveden koulu, Kirkkotie 7, Hankasalmi kk. Päiväkoti: Metsätähden päiväkoti, Suotie 3 D, Sillankorvan päiväkoti, Koulutie 14, Hankasalmi kk. Liikenneyhteydet: Linja-auto
Ranta
  • Yhteisranta
  • Kuuhankavesi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hankasalmi

Asuinalueena Hankasalmen asema, Hankasalmi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Vänttinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.