Rivitalo | 4h + k + khh + s + 2xwc + lämmin käyttöullakko (YJ:5 h + k + khh + s)

Ripusuontie 6 C, Länsi-Pakila, Helsinki

Hinta

450 000 €

Koko

109 m²

Vuosi

1993

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan rivitalohuoneistoon, joka sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä alueella Pakilassa, omalla tontilla sijaitsevassa kahdeksan huoneiston yhtiössä! Huoneisto on tyylikäs ja siinä on kaikki modernit mukavuudet. Keittiö on tilava ja varustettu laadukkailla laitteilla. Keittiö avautuu ruokailutilan kautta olohuoneeseen. Ruokailutilan yhteydestä on käynti huoneiston länteen avautuvalle pihalle. Huoneiston ensimmäisessä kerroksessa on kolme tilavaa ja valoisaa makuuhuonetta. Kylpyhuone-saunatila on moderni. Kaksi erillistä wc:tä helpottavat arkea. Yläkerrasta löytyy tilava, asuintilana käytetty käyttöullakko, jonka jatkeena on varastohuone. Huoneistoon on asennettu kaksi kappaletta ilmalämpöpumppuja sähkölaskua helpottamaan ja asumisviihtyisyyttä kohottamaan. Yhtiössä on alkamassa ulkoseinäremontti, salaojaremontti on jo aivan loppusuoralla. Tutustu etukäteen myös virtuaali- / 3D-esittelyyn. Esittelyt, lisätiedot ja asiakirjat: Tapio Huhtinen, tapio.huhtinen@op.fi, 0500 630 743.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 12:30 - 13:10
Esittelijänä Tapio Huhtinen
p. 0500 630 743

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572110
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + khh + s + 2xwc + lämmin käyttöullakko (YJ:5 h + k + khh + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
109 m²
Kokonaispinta-ala
109 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1993
Käyttöönottovuosi
1993
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan joustavasti.

Hinta

Myyntihinta

450 000,00 €

Velaton hinta

450 000,00 €

Neliöhinta

4 128,44 €/m²

Vastike

Hoitovastike

436,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

436,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

16,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Muu asuinkustannus: Auton lataussähkö 20 € / kk.
Sähkönkulutus nelihenkisellä perheellä. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Ostaja on tietoinen siitä, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen koti.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Huoneistossa on kaksi ilmalämpöpumppua.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili/puurunko
Pintamateriaali: Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinät maalattu. Sauna: Lattia laatta, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatta. Wc: Mikrosementti. Kuivat asuintilat: Lattia vinyylilankku läpi huoneiston, seinät pääosin maali (yksi makuuhuoneen tehosteseinä paneeli, keittiön päätyseinä / välitila rapattu).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso induktio, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2x erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph, erillis-wc:t, kodinhoitohuone, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
varasto käyttöullakolla
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Taloasema AT & ET Oy, Esa Lammassaari, esa.lammassaari@taloasema.fi, 040 704 0737
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl

Tehdyt remontit
2017 Sadevesiviemäreiden huuhtelu
2018 IV-kanavien puhdistus
2018 Rännien kunnostus
2019 Sadevesisyöksyjen uusiminen
2019 Katon puhdistus ja pinnoitus
2019 Sadeveden ohjauksen parantaminen
2019 Kaikkien pihavalojen vaihto
2019 Taloyhtiön sähkökeskuksien tarkistus. Asunnon remontit: Kattoikkuna uusittu edellisen osakkaan toimesta n. 2018.
Edellisen osakkaan mukaan vuonna 2017 uusittu kylpyhuone ja wc, seinät maalattu, terassi uusittu, asennettu siirtonurmi
ja pihakiveys. 2018 ullakko remontoitu. 2019 makuuhuoneiden katot maalattu. 2020 keittiö
uusittu. 2017 pesuhuoneessa vesivahinko - pesuhuone remontoitu, vanha kattoikkuna vuotanut ja
ikkuna uusittu. Kattovuoto 2024, korjattu.
Tulevat remontit
Päätetyt: Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 15.2.2024 valittiin ulkoseinien korjauksen suunnittelijaksi Sisäilmasepät Oy ja valvojaksi Esa Perho. Lisäksi päätettiin tilata väliaidat Vinyylitalo Oy:ltä. Aitamateriaali on vinyyli ja muoto on vaakaan asennettu limilauta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 11.7.2023 päätettiin toteuttaa salaojien ja piha-aitojen uusiminen sekä valittiin urakoitsijaksi Salaojatec Oy. Lisäksi päätettiin asennuttaa huoneistoihin Velco VTR-100 korvausilmaventtiilit. Päätettiin ottaa Nordeasta 600 000 euron laina salaojaurakan ja seinien korjausurakan rahoittamiseksi. Laina-aika on 25 vuotta. Samalla päätettiin maksaa 35.000 remonttilimiitti pois ja siirtää maksuliikenne Nordeaan.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 21.12.2022 päätettiin valtuuttaa hallitus tilaamaan salaojien uusimisen suunnittelu, päätettiin
kilpailuttaa mikrobihaittakorjauksen / sisäilmaongelmakorjauksen suunnittelu. Lisäksi valtuutettiin hallitus korottamaan tarvittaessa
remonttilimiittiä 10 000 eurolla, jolloin kokonaislimiitti olisi 45 000 euroa.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 12.4.2022 päätettiin taloyhtiön korjaustarpeiden etenemisestä, että valtuutetaan hallitus etsimään ja
päättämään viipymättä asiantuntija/ asiantuntijat aloittamaan projektinjohtotehtävässä koko taloyhtiötä ja kiinteistöä silmällä pitäen
tutkimus- ja korjaustyöt koskien mm. mikrobiongelmia, ilmavuotoja, piilosokkeliongelmia sekä selvittämään korjaustöiden tarve ja niiden kustannusarvio. Päätettiin valtuuttaa hallitus korottamaan tarvittaessa remonttilimiittiä 10 000 eurolla.

Varsinainen yhtiökokous 2021 päätti 20 000 euron remonttilimiitin nostamisesta hallituksen kunnossapitotarveselvityksessä olevien
työsuoritusten teettämiseksi.

Yhtiökokous päätti, että neljän vielä kunnostamatta olevan kylpyhuoneen osalta menetellään omaehtoisissa remonteissa vanhan käytännön mukaisesti. Yhtiö vastaa kuivauksesta sekä vedeneristyksestä, purkamisesta osakas. Muiden kuin em. neljän kylpyhuoneen remonttien osalta tullaan jatkossa noudattamaan asuntoyhtiölakia sekä yleisesti käytössä olevia
kunnossapitovastuita.. Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen 2023 - 2028 mukaan ( päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): Sadevesikaivojen tyhjennys 1000 € / Viemäreiden painehuuhtelu 2000 € / Varaston lämpöpattereiden uusiminen 1000 € / Salaojaurakka sis. pintamaan kallistusten korjaus, sadevesien ohjauksien parantaminen, kasvillisuuden poistaminen seinustojen vierestä, sokkelin edustan sorastus ja kosteudeneristyksen lisäys, aitojen uusiminen, jätepisteen kehittäminen, auton sähkön latauskaapeleiden vetoputkien asennus. / Laholautojen/ räystäslautojen uusiminen/ maalaus 2000 € / F-huoneiston vauriokorjaus ja sen tutkimuksista seuraavat jatkotyöt koskien mahdollisesti koko, tai osaa kiinteistöä (seinänkorjausurakka).
Energialuokka
E (2018), Energiatodistus voimassa 19.04.2033 asti.
Tontin koko
3 140 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

Asunto Oy Ripusuontie 6-8

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa S-Market ja Lidl Pakila. K-Supermarketit Torpparinmäki ja Mustapekka., kirjasto Paloheinän kirjasto., terveysasema Paloheinän terveysasema ja neuvola noin 350 m. Koulut: Pakilan ala-asteen koulu ja ylä-asteen koulu noin 700 m. Månsas lågstadieskola n. 2,3 km. Päiväkoti: Alueella lukuisia. Liikenneyhteydet: Sujuvat yhteydet muun muassa Kehä I:lle, Tuusulanväylälle ja Hämeenlinnanväylälle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pakila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapio Huhtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, tradenomi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.