Paritalo | 4h, k,

Verälänsuora 2, Fagerkulla, Karkkila

Hinta

259 000 €

Koko

125 / 156 m²

Vuosi

-

Tämä uniikki koti sijaitsee historiallisesti arvokkaalla Fagerkullan alueella, jolle tyypillistä on yhteisöllisyys ja lämmin yhteishenki, jolla alueen kauniita pihoja ja puutarhoja on jo yli sata vuotta vaalittu. Taloon on tuotu mukavuuksia vanhaa kunnioittaen, aikakauteen sopivilla ratkaisulla, joilla on onnistuneesti säilytetty talon henki ja ainutkertainen tunnelma. Puutarhassa on useita pensaita ja hedelmäpuita, kuten mustaherukkaa, vuoristokarviaista, ruusukvitteniä, marja-aroniaa sekä kriikuna-, luumu- ja omenapuita. Muut istutukset (tulppaanit, krookukset, narsissit ja alppiruusut) ja vanhat upeat perennat vaalivat puutarhan menneen ajan tunnelmaa. Täällä on tilaa omille ideoille ja kasvimaalle. Puutarhaa saa myllätä ja muokata, kunhan se säilyy istutettuna. Tämä on itse nähtävä ja koettava, sillä vastaavanlaisia helmiä on harvoin tarjolla. Varaa oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan! Myyntiä hoitaa: Ann-Marie Mustakallio, puh. 040 652 8862 tai ann-marie.mustakallio@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572233
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k,
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
125 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

259 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

230,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 230 €/v. 2024

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Talon ulkoseinät maalattu perinteisellä punamultamaalilla.
Koko taloon menee n. 100 l.
Tehdyt remontit
Vuosina 2003-2023: Pönttöuunit vaihdettu uusiin (4 kpl). Savupiipun yläosan ulkona näkyvä osa muurattu uudelleen ja pellitetty.
Pääkeskus ja sulaketaulu uusittu, sähkötyöt suurelta osin uusittu, keittiö ja ulkopistorasia vikavirtasuojattu, pistorasiat ja katkaisijat osin uusittu. Vesi ja viemäröinti toteutettu 2003, kylpyhuone rakennettu 2003, vesivaraaja asennettu 2003, wc-istuin, pesuallas ja kylpyamme uusittu 2017. Öljytäytteiset sähköpatterit asennettu asuinhuoneisiin 2017. Ikkunat kunnostettu ja maalattu, ovet osin kunnostettu ja maalattu, yläkerran posrtaikko eristetty puolilämpimäksi + sähköt uusittu 2018. Asuntojen välinenpalo-osiointi rakennettu, keskiportaikkoon johtavat ovet vaihdettu paloluokiteltuihin E30. Katto hiekkapuhallettu ja huoltomaalattu. Räystäät ja syöksyt rakennettu, kulkusilta ja lapetikkaat vaihdettu 2018. Talon ulkoseinät ja pielilaudat maalattu 2006, sisätilat maalattu eri vuosina.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Ikäisekseen hyväkuntoinen talo, isoja remontteja tehty vuosina 2003-2023. Myyjältä löytyy kattava selvitys tehdyistä remonteista, käytetyistä materiaaleista ja maaleista.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Pönttöuunit joka huoneessa (oh, mh x 2,rt) + puuhella keittiössä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Hirsialaosa, puurunko
Pintamateriaali: Keittiö: Puulattia. Olohuone: Puulattia, katto paneloitu, seinät maalattu (munatempera). Makuuhuone 1: Puulattia, katto verhoiltua puukuitulevyä. Makuuhuone 2: Yk: puulattia, katto kipsilevyä. Eteinen: Päätyeteinen: puulattia, paneeliseinät, puukatto. Keskieteinen: Puulattia, paneeliseinät, puukatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Electrolux 2018, sähköliesi Bosch, liesikupu Hormiin, katolla imuri, astianpesukone Whirpool 2017, kaapistot, irralliset kaapistot Iso astiakaappi keittiössä, kiinteät valaisimet, Puuhella (alkuperäinen Högfors), Huuva (uusi).
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, amme, pesukoneliitäntä Kph, lattialämmitys Kph, kiinteät valaisimet. Suunnitelma ja rakennuslupa olemassa pihasaunalle + varastolle 54 m2.
Säilytystilojen kuvaus
Vintti, jäähdytetty kellari, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Konesaumattu peltikatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
224-10-5-1
Tontin pinta-ala
984 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 5:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeutta on jäljellä. Voimassaoleva rakennuslupa on pihasauna/varastorakennukselle, 54 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa arkistoista ei löydy rakennuslupaa, suojelupäätös/-ehdotus tms. Alueen rakennukset sekä vanha puutarhat ovat suojeltuja. Ulkopuolisia osia ei saa muuttaa, sisätiloja saa. Istutettu tontin alue tulee säilyttää puutarha-alueena.
Lisätietoja kaavoituksesta: Karkkilan kaupunki
Rakennukset
Vanha sikalarakennus, johon tehty varastoja. Tällä kiinteistöllä on käytössä keskiosa (tiiliosa) 84 m2. Koko rakennuksen koko on n. 300 m2.
Palvelut
Palvelut: Karkkilan keskustan monipuoliset palvelut 1,4 km. Högforsin Ruukki ja Ala-Emalin *) kulttuuri- ja yritystoiminnan keskus 800 m. Karkkilan kirjasto 850 m, terveysasema 2,1 km, Karkkilan urheiluhalli 950 m. Koulut: Haukkamäen koulu 1,3 km, Nyhkälän koulu keskustassa 1,3 km. Päiväkoti: Haukkamäen päiväkoti 1,3 km. *) Ala-Emalissa toimii monipuolinen kulttuuriyhdistys elokuvateatteri Kino Laika, uunisauna, hotelli, ravintola, kahvila ja hyvinvointipalveluja. Liikenneyhteydet: Linja-autoasema 1,4 km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Karkkila

Asuinalueena Fagerkulla, Karkkila

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ann-Marie Mustakallio

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Nummela, Vihti

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.