OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 3mh + oh + rt + khh + kph + s + ph + 2xeril.wc + vh + walk in closet + parveke

Tilhentie 20, Piikkiö, Kaarina

Hinta

512 000 €

Koko

183 / 260 m²

Vuosi

2019

Saisiko olla koti peltojen, niittyjen ja metsien naapurina paikassa, jossa maaseutumainen rauha on koko ajan läsnä, mutta jonka läheisyydessä kuitenkin ovat mm. ruokakaupat, koulut, lenkkimaastot ja isommat tieväylätkin. Tällainen talo löytyy Piikkiöstä! Kyseessä on vuonna 2019 valmistunut upea omakotitalo, jossa on reilusti asuintilaa. Kodilla ja sen sijainnilla on käsissään kaikki valttikortit. Yksi on sen sijainti päättyvän tien päässä olevalla viimeisellä tontilla, toinen on hyvä ja toimiva pohja hienoinen yksityiskohtineen. Kolmas on ehdottomasti paikan luonnonrauha ja taloa ympäröivät hienot ja suuret parveke- ja terassitilat. Neljäs valtti on kodin pintojen ja materiaalien laadukkuus sekä hyväkuntoisuus. Näiden seikkojen muodostamaan kokonaisuuteen ei voi syntyä muuta kuin mielekästä asumista. Tämä monimuotoinen talo on kaksikerroksinen. Ensimmäisessä kerroksessa kodin sydämenä on olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhtenäinen kokonaisuus, jota kuitenkin tumman kaunis takka jakaa toiminnallisiin osiin. Tilassa on isot alas asti olevat ikkunat, joten myös valoisuutta riittää. Olohuonetilaan mahtuu hyvin rentoutumis- ja tv:n katselukeitaat. Puustellin keittiössä on mm. baaritiskinomainen saareke, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone ja vaaleat kaapistot sekä teräksinen jääkaappi ja pakastin. Pöytätasojen materiaalina on laminaatti. Myös asuintilojen lattiat ovat laminaattia, seinät on maalattu pääsääntöisesti vaaleiksi. Keittiötilasta johtaa lasiovi terassille, joka on valtavan hieno talon koko pitkän seinän mittaisessa komeudessaan. Ison terassin lisäksi pihamaalla on grilli, nurmikenttää, istutuksia ja kalliota. Makuuhuoneista yksi on ensimmäisessä kerroksessa ja kaksi muuta kellarikerroksessa. Yhdessä makuuhuoneista on hienosti toteutettu vaatehuonetila, walk in closet. Samasta huoneesta on myös kulku terassille sekä isojen ikkunoiden lisäksi matala ikkuna toisella seinällä tuomassa lisää valoa. Makuuhuoneet ovat tilavan kokoisia ja valoisa tunnelma viipyilee jokaisessa huoneessa isojen ikkunoiden ansiosta. Kodissa on kauniit tummin ja vaalein sävyin laatoitetut nykyaikaiset kylpyhuone, wc- ja saunatilat sekä kätevä ja siisti kodinhoitohuone. Toisessa wc-tiloista on suihku ja varsinaisessa kylpyhuoneessa suihkuja on kaksi. Saunassa on ikkuna ja tummaksi käsitellyt seinäpinnat. Pulpettikattoisen talon pääasiallinen rakennusmateriaali on puu, kellari on kiveä ja yläkerta puurunkoinen. Lämmitysjärjestelmänä on maalämpö ja lämmönjakotapana lattialämmitys. Energiakustannukset erittäin edulliset, sähköä kulunut hieman alle 9000 kilowattia vuodessa! Lisäksi on myös viilennystoiminto. Onko tässä isossa hienossa talossa sitä jotakin, jonka kuvia katsellessa iskee se kuuluisa click? Jos näin on, ota yhteyttä ja mennään yhdessä tutustumaan kohteeseen tarkemmin! Esittelyt ja lisätiedot: Jori Anttila, puh. 040-5751 050, jori.anttila@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
su 5.5. 11:00 - 11:30
Esittelijänä Jori Anttila
p. 040 5751050

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572631
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh + oh + rt + khh + kph + s + ph + 2xeril.wc + vh + walk in closet + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
183 m²
Kokonaispinta-ala
260 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

512 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

847,44 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Ilmoitettu sähkönkulutus sisältää myös lämmityssähkön, joka ollut nykyisillä asukkailla alle 9000 kilowattia vuodessa. Kulutus on laskettu taloudessa,johon kuuluu kaksi vakituista asukasta.
Kiinteistövero: 847,44 €/ vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. kivi kellarikerros, puurunko yläkerta
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti/maali. Olohuone: laminaatti/maali. Makuuhuone 1: laminaatti/maali. Makuuhuone 2: laminaatti/maali. Makuuhuone 3: laminaatti/maali. Kodinhoitohuone: laatta/maali. Sauna: laatta/puu. Kylpyhuone: laatta/kaakeli. Eteinen: laminaatti/maali. Wc: laatta/kaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin Induktiotason yhteydessä, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Puustellin keittiö
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2 toisessa suihku, suihku x2, suihkuseinä wc:n yhteydessä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto, lämmin varasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
202-504-1-153
Tontin pinta-ala
1 608 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Koivula,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2017. Asemakaava, ohjeellinen tonttijako. Kaarinan kaupungilta saadun tiedon mukaan tonttijako ei ole vielä valmis. Ennen rakennusluvan saamista, tila on muodostettava kaavan mukaiseksi tontiksi. Toimenpideluvalla voi tehdä pieniä muutoksia. Tontin muodostamiskustannuksista vastaa ostaja.
Lisätietoja kaavoituksesta: Kaarinan kaupunki
Rakennukset
Piharakennus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kaarina

Asuinalueena Piikkiö, Kaarina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jori Anttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.