OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Kerrostalo | 1h, k

Alppitie 6 A, Alppila, Oulu

Hinta

63 000 €

Koko

40,5 m²

Vuosi

1966

Tämä iso yksiö sijaitsee hissillisen talon kuudennessa kerroksessa. Lasitettu parveke tarjoaa loistavat näköalat länteen päin. Pesuhuone on remontoitu, muut pinnat päivittämällä saat tästä hienon asunnon. Asunto sopii erinomaisesti yksin asuvalle tai pariskunnalle, joka arvostaa helppoa asumista vain kolmen kilometrin päässä keskustasta. Taloyhtiön yhteisissä tiloissa on mm. muutama vuosi sitten kunnostettu saunaosasto, pesutupa, kuivaushuone ja erillinen pyörävarasto. Yhtiössä on tehty useita peruskorjauksia, kuten LVIS-saneeraus sekä ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen. Viimeisimpänä on toteutunut hissin uusiminen nykyaikaiseksi. Alueelta löytyy monipuoliset palvelut ja hyvät liikenneyhteydet. Lähimmät isot ruokakaupat ovat noin kilometrin päässä. Lähistöllä on myös kouluja, päiväkoteja, leikkipuistoja ja urheilumahdollisuuksia. Tämä yksiö tarjoaa loistavan tilaisuuden niin omaan käyttöön kuin sijoitukseenkin. Tartu tilaisuuteen ja remontoi tästä itsesi näköinen helmi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572788
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, k
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
40,5 m²
Kokonaispinta-ala
40,5 m²
Kerrokset
6/8
Rakennusvuosi
1966
Käyttöönottovuosi
1966
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

63 000,00 €

Velaton hinta

63 000,00 €

Neliöhinta

1 555,56 €/m²

Vastike

Hoitovastike

162,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

162,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko 15 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan (kylmä 4,00 €/m³ ja lämmin 10,00 €/m³). Pesutupa 1,50 €/koneellinen.

Arvio hissiurakasta aiheutuvasta lainaosuudesta myytävän huoneiston osalta on 1 790,98 € kertasuorituksena tai 37,44 €/kk rahoitusvastikkeena.

Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä kolmen kuukauden ylimääräinen hoitovastike yllättävien kulujen kattamiseksi seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.


Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: linoleum, maali, maali. Olohuone: linoleum, maali, maali. Kylpyhuone: laatta, laatta, maali. Eteinen: linoleum, maali, maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, kaapistot, kiinteät valaisimet tiskipöydän päällä, kaapin alla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, pesukoneliitäntä. pesuhuone remontoitu 2003
Säilytystilojen kuvaus
Vintti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Oulu Oy / Annina Haataja, p. 08 311 7331
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, dNA taloyhtiönetti 25/10 M, häkkivarastot ullakolla
Tehdyt remontit
Kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen ja lämpöverkoston tasapainotus 1996, hissin peruskorjaus 1998, LVIS-saneeraus (käyttövesijohdot, viemärit sekä kaikkien asuntojen märkätilat uusittu, nousujohdot uusittu, taloyhtiön yhteiset sauna- ja pesutilat saneerattu kokonaisuudessaan) 2003, vesikaton maalaus ja osittainen katteen vaihto 2010, ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, julkisivun lisälämmöneristäminen ja rappausten uusiminen, parvekkeiden kunnostus 2010-2011, lämpöverkoston tasapainotus, IV-kanavien nuohous ja säätö, Pihla Comfort Eco iv-laitteen ohjausjärjestelmän asentaminen 2011, ullakon ikkunoiden uusiminen 2013, pyörävaraston rakentaminen ja piha-alueen kunnostaminen, lukkojen uusiminen suojatulle Abloy Sento -avaimelle 2014, kaukolämmön alajakokeskuksen uusiminen ja saunatilan kunnostus 2020, ilmanvaihtokanavien nuohous 2021, väestönsuojan tiiveyskoe, rappukäytävän ulko-oven uusinta ja katon korjauksia (vesikaton maalaus ja akuutit korjaukset) 2022.. Asunnon remontit: Pesuhuoneeseen tehty ed. omistajan toimesta remontti 2003. Huoneiston ovi vaihdettu joku vuosi sitten.
Tulevat remontit
Päätetyt: Ylimääräinen yhtiökokous 17.10.2023 päätti hissiurakan toteuttamisesta taloyhtiölainalla Danske Bankista enintään 105 000 euroa. Viitekorko Euribor 12 kk + marginaali 0.75 %. Laina-aika 6 vuotta (urakka-aika lyhennysvapaata). Lisätietoa ks. osakastiedote / ylim yk 2023 pöytäkirja.

Osakkeenomistajille on toimitettu arvioitu huoneistokohtainen lainaosuus ja rah.vastikkeen laskelma yhtiökokouskutsun mukana. Summat tarkentuvat myöhemmin vuonna 2024. Osakkailla on mahdollisuus maksaa lainaosuus kerralla pois urakan valmistuttua tai rahoitusvastikkeena. Hissin uusimiseen haetaan ARA-avustusta. Mikäli avustusta saadaan, hyvitetään saatu avustus myöhemmin sen hetken osakkeenomistajille ja rahoitusvastikkeen valinneille tehdään avustuksen verran ylimääräinen lainanlyhennys.. Suunnitellut: Viiden vuoden pitkän tähtäimen suunnitelma 2023-2027: kuntoarvio 2023-2024, hissin tekniikan ja korin uusiminen 2024.
Energialuokka
C (2018), E-luku 113, todistus voimassa 23.2.2033
Tontin koko
5 264 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Tontin vuokra
6 000 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2025

Asunto Oy Veteraani

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Toppila n. 1,1 km ja K-Supermarket Välivainio n. 1,2 km, keskusta n. 3 km. Koulut: Merikosken koulu n. 1,6 km, yliopisto n. 3,3 km. Päiväkoti: Touhula Toppilansalmi n. 1,4 km ja Touhula Lipporanta n. 1,5 km. Nallikari n. 3 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne n. 500 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Alppila, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tapani Kippo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, EMBA

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.