OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Kerrostalo | 4h, avok (yj:n mukaan 4 h ja k ja ph)

Ulvilantie 2 A, Munkkivuori, Helsinki

Hinta

598 000 €

Koko

108,6 m²

Vuosi

1958

Tervetuloa tutustumaan upeaan perhekotiin halutussa Munkkivuoressa, omalla tontilla! Todella kaunis ja valoa tulviva koti tarjoaa ihanteellisen ympäristön kodikkaaseen ja toimivaan asumiseen. Toimiva eteisaula johdattaa kodin sydämeen, joka on suurta ja avaraa, yhteistä oleskelutilaa. Olohuoneen jalopuiset seinäpaneelit ovat todellinen katseenvangitsija ja tuovat vaaleasävyiseen asuntoon kontrastia ja talon aikakauden henkeä juuri oikealla tavalla. Tyylikäs avokeittiö sulautuu tilaan luontevasti. Asunnossa on kolme makuuhuonetta, jotka tarjoavat oman rauhallisen tilansa jokaiselle perheenjäsenelle. Yhdestä makuuhuoneesta on käynti parvekkeelle ja vehreän rauhaisat näkymät. Erillinen kylpyhuone ja wc tuovat toimivuutta. Nykyinen kodinhoitotila on muutettavissa helposti alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa saunaksi. Erityinen etu on, että taloyhtiö sijaitsee omalla tontillaan, mikä on Munkkivuoressa harvinaista. Kunnostustöitä on tehty järjestelmällisesti, mm. hybridimallin linjasaneeraus valmistunut 2011. Vesimaksua ei tällä hetkellä peritä ollenkaan. Tähän taloyhtiöön kannattaa muuttaa! Vehreä ja ihmisen kokoiseen mittakaavaan rakennettu Munkkivuori on hyvä paikka asua. Alueelta löytyy koulut ja päiväkodit lapsiperheille. Ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset ja täällä on helppo viihtyä. Varaa oma yksityinen esittelyaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572827
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, avok (yj:n mukaan 4 h ja k ja ph)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108,6 m²
Kokonaispinta-ala
108,6 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1958
Käyttöönottovuosi
1958
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

598 000,00 €

Velaton hinta

598 000,00 €

Neliöhinta

5 506,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

543,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

543,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike 5,00€/m2. Hoitovastike 1.5.2024 alkaen 5,50€/m2.

Taloyhtiöllä on käytössään luotollinen tili 5.000 euroa, josta on käytössä 0 euroa/29.2.2024.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: Tammilankku Timberwise, maalattu, välitila laatta. Olohuone: Tammilankku Timberwise, maalattu, puupanelointi. Makuuhuone 1: Tammilankku Timberwise, maalattu,. Makuuhuone 2: Tammilankku Timberwise, maalattu. Makuuhuone 3: Tammilankku Timberwise, maalattu. Sauna: Mäntypaneeli, ei lauteita. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Eteinen: Tammilankku Timberwise. Wc: Laatta, laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, kaasuliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet Valaisinkiskot jää.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys Kylpyhuoneessa ja saunassa, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
Pulpetti/harja

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Freddis Oy Ab / Petri Takkavuori
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, mankeli, urheiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl, 14 kpl, 8 kpl

Tehdyt remontit
1991 Ikkunoiden maalaus, 1992 Parvekkeet korjattu, 1998 Ylimpien kerroksen parvekeovet, kellari, porrashuoneiden 1. tasanteen maalaus, 1999 Käyttöveden siirrin uusittu, 2001 Ikkunoiden ja parvekkeiden kaiteiden huoltomaalausta, 2004 Talon lukkojärjestelmän uusinta Porrashuoneiden maalauskorjaus, Vesikatto korjattu, Asfaltointiurakka, 2006 Patterijärjestelmän tasaus, linjaventtiilien ja patterien termostatttiventtiilien uusinta, 2007 Lämpösiirtimien uusiminen ja lämmönjakohuoneen kunnostus, 2010 Kaikkien ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, Talon sisäisten viemäreiden pinnoitus, 2011 Käyttövesiputki-, sähkö ja kph-saneeraus: Kylpyhuoneiden uusiminen (kaikki huoneistot), Käyttövesiputkien ja tonttijohdon uusiminen, Saunatilojen korjaus, Sähkö- ja tietojärjestelmien uusiminen, 2012 Katon korjaus Protan-menetelmällä, Etupihan kunnostaminen, 2013 Sivurakennuksen peltikaton pesu ja maalaus, Sisäpihan sekä paikoitusalueen kunnostaminen (nurmikkoalueet, asfalttipolku, valaisimet, istutukset, autosähkötolpat), 2014 Porrashuoneiden korjaus/maalaus, 2015 A-D -portaiden ulko-ovien uusiminen, 2016 Kellaritilojen ikkunoiden uusinta, 2017 Sokkelin pinnoitus, 2018 Etupihan kunnostus, Kerrostasanneovien lakkaus, 2019 Autotallinovien uusinta, tallit 1-7, 2020 Ilmanvaihtohormien nuohous, Korvausilmasuodattimien vaihto, Korvausilmaventtiilien vaihto, 2021 Hidaslatauspisteiden asennus vanhojen lämmitystolppien tilalle, D-portaan päädyn autotallinovien uusinta, Erillisivessojen käsienpesualtaiden viemäröintien uusinta, Takkahormien korjaus, Piharakennuksen ikkunasaneeraus, 2022 Taloyhtiön asunnon täydellinen pintaremontti (poislukien kylpyhuone), 2023 Vintin ikkunoiden uusiminen.. Asunnon remontit: Keittiöremontti 2019, kaikki huoneiston pinnat uusittu 2019, wc laatoitettiin ja kalustettiin 2019, kph kalusteet vaihdettu, suihkuseinät asennettu ja sauna poistettu käytöstä 2022. Asunto B16 jaettiin yhtiökokouksen 2022 päätöksen mukaisesti kahdeksi erilliseksi asunnoksi A10 (myytävä asunto) ja B16. Muutos päivitetty yhtiöjärjestykseen.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028 (toteutettavat remontit päätetään vuosittain yhtiökokouksessa):
2024 Kiinteistön kuntoarvio + PTS, Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus, ilmanvaihdon korjauksen hankesuunnittelu
2024-2025 Taloyhtiösaunan paneleiden korjaus tai uusinta
2025 Kellarikäytävän lattiakunnostus, kiinteistön kehittäminen huomioiden Munkkivuori-Tali muuttuva kaava ja mahd. tarjoutuva
lisärakentamismahdollisuus
2026-2027 Talon päätyalueiden suunnittelu (asfaltointi + maisemointi)
Energialuokka
D (2018), E-luku 145, viimeinen voimassaolopäivä 12.12.2032
Tontin koko
5 616 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki / kaavoitus

Asunto Oy Ulvilantie 2

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Munkkivuoren ostoskeskus 200m. Koulut: Useita päiväkoteja lähistöllä. Päiväkoti: Useita kouluja lähistöllä. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki 100m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkivuori, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arttu Kuromaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.