OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Rivitalo | 4h, k, s, ulkovarasto

Pitkäsentie 20 F, Hakunila, Vantaa

Hinta

220 000 €

Koko

78 m²

Vuosi

1982

Tervetuloa kehittyvään Kaskelaan! Tämä ihastuttava rivitaloyhtiö sijaitsee rauhallisen Pitkäsentien varrella pientaloalueella. Yhtiössä on tehty jo isoja remontteja ja se omistaa oman tonttinsa. Jokaiselle asunnolle kuuluu oma pistokkeellinen autopaikka joka sisältyy edulliseen hoitovastikkeeseen. Tämä on kaukolämmössä oleva yhtiö ja lämmitys sisältyykin vastikkeeseen. Jokaisessa huoneistossa on kuitenkin kiertoilmatakka luomaan lisää lämpöä ja tunnelmaa kotiin. Tämän asunnon kylpyhuone ja wc on saneerattu kauttaaltaan laadukkaasti linjasaneeraushankkeessa joka on valmis tämän talon osalta (yhtiössä kaksi taloa ja toisen talon linjasaneeraus ja salaojaremontti tehdään kun tilanne sallii). Sauna uusittiin myös hankkeen aikana. Kalleimmat päivitykset huoneistossa on siis tehty. Koti kaipaa kuitenkin pinnoiltaan jo päivitystä. Tilojen puolesta hyvinkin muuntautuva kokonaisuus, millaiseksi sinä tämän sisustaisit tai remontoisit? Etelään päin suuntautuva, nurmikoitu piha antaa myös vapaat kädet puutarhurille tai miksipä ei auringonpalvojalle: tänne sopisi isokin terassialue. Hakunilan Kaskela on kehittyvä alue erinomaisten kulkuyhteyksien keskellä. Lahdentie ja Kehä 3 ovat kivenheiton päässä. Tämä alue on osana asemakaavamuutoshankkeita jotka tulevat vaikuttamaan kivasti alueen kehitykseen: Vantaan ratikan reittiä suunnitellaan kävelymatkan päähän Kyytitielle ja läheiselle varikkoalueelle suunnitellaan asumisrakentamista, puistoja, päiväkoteja ja kivijalkaliikkeitä. Mainitsemisen arvoisia on jo olemassa olevat Hakunilan palvelut (päivittäispalvelut, uimahalli, urheilutalo jne) sekä Porttipuiston monipuoliset ravintola- ja ostospalvelut. Kysy lisää välittäjältä ja fiilistellään yhdessä mitä tulevaisuus toisi tänne tullessaan! Myyntiä hoitaa Sanni Leskinen Kiinteistönvälittäjä LKV OP Koti Uusimaa Oy LKV 044 7399803 tai sanni.leskinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572842
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, ulkovarasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78 m²
Kokonaispinta-ala
78 m²
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Vapautuu: 1 kuukauden sisään kaupanteosta tai sovittaessa nopeammin.

Hinta

Myyntihinta

147 639,75 €

Velkaosuus

72 360,25 €

Velaton hinta

220 000,00 €

Neliöhinta

2 820,51 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,00 € / kk

Pääomavastike

488,36 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

738,36 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk. asunnon lämmitys kuuluu hoitovastikkeeseen (kaukolämpötalo)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Pitkäsentie on mukana kahdessa vireilla olevassa asemakaavamuutoshankkeessa: Vantaan ratikkahankkeessa sekä Hakunilan keskustan laajennus 2- hankkeessa.

Hakunilan keskustan laajennus 2- hankkeesta: Kaupungin omistuksessa olevalle reilun neljän hehtaarin kokoiselle varikkokäytöstä poistuneelle Vantaan itäiselle bussivarikolle ja sen ympäristöön suunnitellaan monipuolista asumista, kivijalkatilaa ja palveluita. Alue osa kehittyvää ratikkareitin varren Hakunilaa. Alueelle tavoitellaan noin 100 000 kem² asumista sekä kahta päiväkotia. Suunnitellun Vantaan ratikan rakentamisen yhteydessä aluetta halkova Lahdentie muutetaan kaduksi ja se linjataan uudelleen Kyytitien tasoon. Kaavatyön yhteydessä suunnitellaan alueelle toimivat virkistysalueet, kevyen liikenteen reitit ja hulevesiratkaisut. Lisätietoja: https://www.vantaa.fi/fi/kaavoitus/kaavat/hakunilan-keskustan-laajennus-2

Vantaan ratikkahanke etenee ja lähin ratikkapysäkki suunnitellaan rakennettavan Kyytitielle, kävelymatkan etäisyydelle asunnolta. Vantaan ratikkahankkeeseen voi tutustua täältä: https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/kadut-ja-liikenne/vantaan-ratikka.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. jokaisessa asunnossa on kiertoilmatakka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: tapetti, laattalattia. Olohuone: laminaattilattia, tapetti. Makuuhuone 1: laminaattilattia, maalattu seinä. Makuuhuone 2: laminaattilattia, maalattu seinä. Makuuhuone 3: laminaattilattia, maalattu seinä. Sauna: puupaneeli, kaakelilattia. Kylpyhuone: laattaseinä, kaakelilattia. Eteinen: laattalattia, tasoitustapetti. Wc: kaakelilattia, laattaseinä.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin 2021, astianpesukone 2023 lopussa ostettu astianpesukone, kaapistot.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys sähköinen. Lämmityskustannuksesta vastaa osakas.. pesukone voi sisältyä ostajan halutessa kauppaan, tikaspatteri, seinäpatteri.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. harja/pulpettikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiön autopaikat

7 kpl

Tehdyt remontit
2021 B-talon osalta (4 huoneistoa): Pesuhuoneet+saunat+erilliset wc:t uusittu, käyttövesiputkisto ja vesikalusteet uusittu, viemäriputkisto uusittu, poistoilmaputket vaihdettu metalliputkiksi, olohuoneisiin lisätty korvausilmaventtiilit, sokkelin eristys ja pellitys uusittu, salaojat uusittu, maanalainen sadevesiputkisto rakennettu, pihojen muotoilu, kulkupihan ja parkkipaikan asfaltointi. 2018: B-talon väliaidat uusittu. 2016: Talojen ja varastojen ulkomaalaus. 2014: Autolämmitysrasiat uusittu. Ulkovalaistuksia paranneltu. Kaukolämpölaitteisto uusittu. 2013: Ulko-ovien lukkorungot uusittu. 2012: Lumiesteitä lisätty katoille. Yläpohjan lisälämmöneristys. 2010: Patteriventtiilit ja termostaatit uusittu. 2003: Vesikatto uusittu.. Asunnon remontit: Keittiön ja olohuoneen välissä oleva kevytseinä poistettu. Laminaatit asennettu asuntoon.
Tulevat remontit
Päätetyt: A-talon osalta (3 huoneistoa): käyttövesiputkiston uusinta, viemärin sukitus, pesuhuoneiden+saunojen+erillis-wc:den uusinta, korvausilmaventtiileiden lisäys olohuoneisiin, poistoilmaputkien vaihto metalliputkiksi, sokkeleiden eristys ja pellitys, salaojien uusinta, maanalaisen sadevesiputkiston rakentaminen, pihojen muotoilu. Nämä ovat kirjattu 5- vuotissuunnitelmaan. Remonttiin ryhdytään, kun se on taloudellisesti mahdollista. Molempien talojen remonttisuunnitelmat on tehty samaan aikaan. Rakennuslupa on olemassa.
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 998 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki

Asunto Oy Hakunilan Pitkäsentie 20

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hakunilan ostoskeskus n. 600m , Hakunilan kirjasto n. 600m, Ikea ja Porttipuiston ostospaikat ja ravintolat 1,5km. Hakunilan uimahalli ja urheilupuisto 1,8km asunnolta. Koulut: Lehtikuusen yhtenäiskoulu noin 500m (musiikki- ja matematiikka painotteista opetusta tarjolla). Päiväkoti: Useita päiväkoteja 2km säteellä asunnolta. Harmopuiston koira-aitaus 300m, Håkansbölen kulttuurihistoriallinen kartanoalue 1,5km, Käärmekallion kiipeilykallio 1,5km, Kalkkikallion luontopolku 2,3km. Kormuniityn lammasaiaitauksessa voi seurata lampaiden elämää kesäisin, 1,7km asunnolta. Liikenneyhteydet: mm. 700m päässä 570 runkolinja liikennöi Kyytitieltä tihein vuoroin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Hakunila, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanni Leskinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.