Omakotitalo | 6h, k, s, 3xwc, 2xkph, khh, vh, v, ak, kesähuone

Varstatie 9, Riihenmäki, Mäntsälä

Hinta

389 000 €

Koko

220 / 249 m²

Vuosi

2009

Todella upea kokonaisuus, jossa isompikin perhe mahtuu elämään arkea ja nauttimaan myös vapaa-ajan puuhista. Tämä tyylikäs ja edustava koti pitää sisällään viisi hyvän kokoista makuuhuonetta. Isoon olohuoneeseen tulvii valoa ikkunoista ja lämpöä kauniista Uuniseppien varaavasta takasta. Ruokailutila ja kotikokin unelmakeittiö yhdistyvät kauniisti olohuoneeseen ja kutsuu perhettä tai vieraita viihtymään yhdessä. Ruokailutilasta on myös kulku toiselle katetuista terasseista, jossa on paikka grillille. Luksusta tarjoaa päämakuuhuoneen yhteydessä olevat kampaustila sekä iso walk in closet. Tässä kodissa on myös paljon upeita yksityiskohtia, jotka tekevät kodista arvokkaan heti kauniista ulko-ovesta alkaen. Talossa on todella toimiva pohjaratkaisu, jota voi helposti muunnella, tarvittaessa voi tehdä vaikka erillisen tilan omalla sisäänkäynnillä. Talo sijaitsee omalla tontilla. Pihapiiri on suunniteltu helppohoitoiseksi ja toimivaksi. Etupihalla tyylikäs kivetys ja pergola -tyyppinen terassi. Sisäänkäynnin yhteydessä on autokatos kahdelle autolle. Takapiha on suojaisa kokonaisuus, jossa voi nauttia aurinkoisista kesäpäivistä terassilla tai upeassa kesähuoneessa, jossa takan ja lämmittimien ansiosta viihtyy jo aikaisin keväällä ja myöhään syksyllä. Lapsia varten on tekonurmi, jossa on hyvä tila trampoliinille ja pelailuun. Sijainti on loistava rauhallisella perheiden suosimalla alueella, jossa lähellä on koulut, päiväkodit, keskustan palvelut ja juna-asema. Mäntsälästä löytyy helposti kaikki peruspalvelut, mutta junalla pääset Helsinkiin 41 minuutissa ja noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy Järvenpää, Hyvinkää, Lahti ja Porvoo. Tutustu etukäteen kohteen video-esittelyyn ja varaa pian oma esittelyaikasi tähän upeaan kotiin, tervetuloa ihastumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572980
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h, k, s, 3xwc, 2xkph, khh, vh, v, ak, kesähuone
Asuintilojen pinta-ala
220 m²
Kokonaispinta-ala
249 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2009
Käyttöönottovuosi
2009
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

389 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 182,87 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Hulevesimaksu 29€/vuosi.
Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 1182,87 €/2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2014-2015: sisäkatot maalattu, kylpyhuoneen päivitys (ikkunalistat, lasiovi, kattopaneeli, valaistus, yhden seinän laatoitus uusittu).
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • Todistus laadittu 31.7.2022
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. lisäksi iso varaava takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Harkko. valubetoniharkko. Pinnassa vaalea rappaus.
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laatta, seinät maali. Olohuone: lattia laminaatti, seinät maali/tapetti. Kodinhoitohuone: lattia maalattu laatta, seinät maali/tapetti. Sauna: lattia laatta, seinät paneeli. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät laatta (travertiinikivi/keraaminen laatta). Eteinen: lattia laatta, seinät maali/tapetti. Wc: lattia laatta, senät laatta. Makuuhuoneet: lattia laminaatti, seinät maali/tapetti.
Keittiön kuvaus
Erillisuuni (AEG), keraaminen liesi (2 paistopistettä), kaasuliesi (2 paistopistettä), liesituuletin (huuva), mikroaaltouuni (Miele), astianpesukone (Miele), kaapistot, viinikaappi (Festivo), kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi / puu, kotikylmiö ja pakastin (Festivo).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna (muotolauteet), sähkökiuas (tornikiuas), kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet (kuituvalot saunassa). Pääkylpyhuone saunan yhteydessä, lisäksi erillinen kylpyhuone ja erillinen wc.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaapistot, iso "walk-in" -vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
505-407-2-426
Tontin pinta-ala
832 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Helppohoitoinen pihapiiri, jossa maltillisesti nurmikkoa. Kivetyt istutuskaukalot, etupiha, kulkuväylät ja takapihan terassi laatoitettu. Takapihalla lisäksi tekonurmialue, jossa loistava paikka esim. trampoliinille ja pelailuun.
Tontin nimi
K164T02, 2:426
Lisätietoja rakennusoikeudesta
AO-1 e=0,30
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 2007.
Lisätietoja kaavoituksesta: Mäntsälän kunta
Rakennukset
2014-2015 rakennettu upea kesähuone, isolla katetulla terassilla. Kesähuoneessa takka ja säteilylämmittimet. Autokatos kahdelle autolle asuinrakennuksen yhteydessä. Puutarhavaja. Pergola -tyyppinen terassi etupihalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mäntsälä

Asuinalueena Riihenmäki, Mäntsälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Ylä-Uusimaa Oy LKV

OP Koti Ylä-Uusimaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.