Omakotitalo | 4h, k, pkh, kph, s, wc

Kupilankuja 8, Ollikkala, Salo

Hinta

99 000 €

Koko

110 / 160 m²

Vuosi

1956

Viehättävä ryhdissään oleva rintamamiestalo loistavalla sijainnilla lähellä alueen ja Salon keskustan palveluja. Viihtyisä omakotitaloalue Salo joen jokivarren välittömässä läheisyydessä. Aurinkoinen puutarhatontti puineen, pensaineen ja istutuksineen. Salon torille ja keskustaan matkaa pitkin jokivarren pyörätietä reilu kilometri. Nopea ja vaivaton tieyhteys Turku - Helsinki E18 moottoritieliittymään (Piihovi). Talon keskikerroksessa remontoitu tilava vaalea keittiö, jossa reilusti kaapistoja ja laskutilaa sekä hyvä paikka ruokapöydälle. Lisäksi tilavahko olohuone varaavalla takalla sekä ruokailuhuone, joka tarvittaessa toimii kolmantena makuuhuoneena. Keskikerroksesta löytyvät myös kuisti, erillinen wc ja aulatila, josta leveät portaan yläkerran asuintiloihin. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta ja pieni aulatila. Kellarikerroksessa talon pesutilat, käsittäen saunan, kylpyhuoneen ja tilavahkon pukuhuoneen. Lisäksi alakerrassa varastotiloja ja pannuhuone. Talossa on vuosien saatossa uusittu mm. ulkokatto, käyttövesiputket, osa salaojista ja suoritettu julkisivumaalaus. Sisätiloissa on tehty aikanaan pintaremonttia lattia- ja seinäpintojen osalta ja keittiö remontoitu sekä asennettu varaava takka olohuoneeseen. Omakotitalossa vesikeskuslämmitys (öljy), joka mahdollistaa lämmitysenergian lähteen vaihtamisen melko helposti. Salon kaupungin kaukolämpöverkko kulkee kiinteistön läheltä. Ollikkalan kaupunginosassa kauppa K-market Ollikkala, matkaa kävellen 700 m. Kauppakeskus Valuri, jossa mm. Lidl 650 m ja Salon K- citymarket 750 m. Tontin kulmalta pyörätie suoraan Salon keskustaan ja Salon torille, etäisyys 1,3 km. Ala-aste, päiväkoti ja ylä-aste 750 m säteellä muut oppilaitokset Salon keskustan tuntumassa. Vaivaton ja nopea tieyhteys E18 moottoritieliittymään (Piihovi, Salo) noin 3 km, josta hyvät kulkuyhteydet Turun ja Helsingin suuntaan. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tervetuloa paikalle tutustumaan kohteeseen. Kerron mielelläni kodista lisää ja näyttö onnistuu sovittaessa. Tino puh.044 7701 335, tino.salminiemi@op.fi Kaikki tiimimme 6 välittäjää ovat myös käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kuuden välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573084
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, pkh, kph, s, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1956
Käyttöönottovuosi
1956
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

99 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

120,18 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista.
Kiinteistövero: 120,18 € /vuosi, vuoden 2023

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Viehättävä ryhdissään oleva rintamamiestalo viihtyisällä puutarhatontilla. Rauhallinen asuinalue Salo joen jokivarren välittömässä läheisyydessä. Tontin lunastushinta Salon kaupungilta 14.691,00 €, IND 2296 (NT 16.4.2024)
Tehdyt remontit
Talon ulkomaalaus 2015. Erillisen-wc:n kiintokalusteet uusittu 2015. Salaojat osittain uusittu. (kahdelta sivulta, tarkastuskaivo) 2013. Keittiö uusittu 2000-luvun alussa. Varaava takka asennettu olohuoneeseen 2000-luvun alussa. Ulkokatto uusittu 90-luvulla. Käyttövesiputket uusittu (kupariputkia ja pinavetona) arvio 80-luvulla.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Myyjä hankkii energiatodistuksen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy. Olohuoneessa varaava takka. Öljypannu uusittu 80-luvulla ja poltin 1994. Öljysäiliö sisätilassa kellarissa, tarkastettu 2010. Kaukolämpölinja kulkee läheltä, Ollikkalankadulta. Omakotitaloon asennettu vesikeskuslämmitys/öljy vuonna 1963.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Rakennuksessa puurunko ja puupaneeliverhous. Kellarikerros betoni. Kellarikerroksen ja keskikerroksen välinen välipohja kiviainesrakenteinen. Keskikerroksen ja yläkerran välinen välipohja puurakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: seinät laatta/tapetti/puolipaneeli, lattia muovimatto. Olohuone: seinät tapetoitu, parkettilattia. Makuuhuone 1: seinät tapetti, lattia parketti. Makuuhuone 2: seinät tapetti, lattia muovimatto. Makuuhuone 3: seinät tapetti, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli, laattalattia. Kylpyhuone: seinät kaakeli, laattalattia. Eteinen: seinät tapetti/puolipaneeli, lattia muovimatto. Wc: seinät laatta, lattia muovimatto. Pukuhuone: seinät paneeli, lattia muovimatto. Kuisti: seinät paneeli, lattia muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin hormilla, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti. Tilava 2000-luvulla uusittu siistikuntoinen vaalea keittiö. Mukavasti kaapistoja ja laskutilaa. Hyvä paikka ruokapöydälle. Olohuoneen jatkeena oleva makuuhuone toiminut omistajilla ruokailuhuoneena.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc keskikerros, suihku, peilit erillinen wc ja kylpyhuone, allaskaappi erillinen wc, pesukoneliitäntä kylpyhuoneessa, lattialämmitys sähkötoiminen (ei toimi), kiinteät valaisimet. Kellarikerroksessa tilavat pukuhuone, kylpyhuone ja sauna. Saunassa puukiuas. Erillinen wc keskikerroksessa, jonka kiintokalusteet uusittu.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, ulkovarasto, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Vesikate uusittu 90-luvulla, tarkkaa vuotta ei ole tiedossa.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
734-6-6-8
Tontin pinta-ala
782 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 6:8
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 255 m². Salon kaupunki / rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 1955. Valmiiksi rakennettu omakotitaloalue.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, vaihde 02 7781, rakennusvalvonta
Rakennukset
Erillinen varastorakennus, rakennusvuosi 1956, rakennusala noin 16 m2.
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra
624,11 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2054
Palvelut
Palvelut: Ollikkalan kaupunginosassa kauppa K-market Ollikkala, matkaa kävellen 700 m. Kauppakeskus Valuriin, mm. Lidl 650 m ja Salon K- citymarket 750 m. Tontin kulmalta pyörätie suoraan Salon keskustaan ja Salon torille, etäisyys 1,3 km. Ala-aste, päiväkoti ja ylä-aste, kaikki 750 m säteellä muut oppilaitokset Salon keskustan tuntumassa. Vaivaton ja nopea tieyhteys E18 moottoritieliittymään (Piihovi, Salo) noin 3 km, josta hyvät kulkuyhteydet Turun ja Helsingin suuntaan. Koulut: Ollikkalan ala-aste 950 m ja Moisio ylä-aste 750 m. Muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Ollikkalan päiväkoti ala-asteen yhteydessä, matkaa kävellen 750 m. Loistava sijainti lähella asuinalueen ja keskustan monipuolisia palveluja. Salon torille ja keskustaan pitkin jokivarren pyörätietä pyörällä 4 min ja kävellen alle 20 min. Lyhyen kävelymatkan etäisyydellä useita ruokakauppoja, erikoisliikkeitä, elokuvateatteri, kuntosaleja, ruokaravintoloita... Turkuun autolla (Tyks) alle 40 min ja pääkaupunkiseudulle reilu tunti. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Salon keskustaan, pysäkki 150 m. Moottoritieliittymään E18 (Piihovi, Salo), 4 min ajomatka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Ollikkala, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.