OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 4h + k + kph + s + wc + varasto + at

Haapa-Heikintie 23, Vaajakoski, Jyväskylä

Hinta

129 000 €

Koko

100 m²

Vuosi

-

Koti remonttitaitoiselle, tai kaksi tonttia. Remonttitaitoiselle perheelle ja kunnon visionäärille on nyt tarjolla tiilitalo oivalla sijainnilla Jyskän koulun välittömästä läheisyydestä ja luontopolkujen ääreltä. Talo on teknisesti hyvin pitkälti alkuperäisessä kunnossa, mutta esim. alkuperäinen öljylämmitys on vaihdettu kaukolämpöön ja kattoa on huollettu v. 2022. Koti on saanut uutta väri-, ja tapettipintaa viime vuosina, sekä pieniä päivityksiä saunaan ja vessaan. Kohde on kuntotarkastettu v. 2021 ja viemärit kuvattu v. 2024. Kodin koilliseen päin olevat suuret ikkunat tuovat runsaasti valoa olohuoneeseen ja keittiöön. Olohuoneen katto on tyylikkäästi korotettu ja sen integroidut kattovalaisimet, takka ja huoneen tilanjakaja muistuttavat hauskasti rakennusajan sisustuksen trendeistä. Talon pohja on tilava ja sangen toimiva. Oma, kaakkoon päin aukeava 1900 m² rinnetontti, josta voi lohkoa toisen rakennuspaikan itselleen, tai myytäväksi. Koulut, päiväkodit ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat kivan lähellä, joten tänne sijoittuvatkin esimerkiksi lapsiperheet ja ulkoilijat mielellään. Luonto on Jyskässä todella lähellä. Pohjoisosa alueesta rajoittuu metsään ja eteläpuolen alue Päijänteeseen. Jyskän uimaranta on hyvin suosittu kesäpäivien viettoon. Alueella on hyvä tekonurmikenttä, joka houkuttelee nappulat ja aikuiset potkimaan palloa. Talvella Halssilan hiihtomaasta lähtevät ladut kulkevat Jyskän pohjoisosan läpi. Kesällä nuo reitit ovat kaiken ikäisten lenkkeilykäytössä. Etäisyys Jyväskylän keskustaan on n. 6 kilometriä. Alueella useampi kauppa ja Vaajakosken keskustan palveluihinkaan on vain muutama kilometri. Tervetuloa nauttimaan luonnosta, palveluista ja asettumaan kodiksi Jyskään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573231
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + wc + varasto + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
100 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Myyjän antamat tiedot sähkö- ja lämmityskulutuksista.
Loimua perusmaksu (sis. alv24%). Helmikuu 2024: 71,66 €/MWh, Maaliskuu 2024: 65,14 €/MWh, Huhtikuu 2024: 61,06 €/MWh. Elenia siirtosähkö Tammikuu 2024 85,99 eur/ kk.
Käyttösähkö Nordic green energy: 14,96 eur/ kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakennusoikeuden hyödyntäminen edellyttää tila -muotoisen kiinteistön muuttamisen tontiksi. Kiinteistön pinta-ala saattaa muuttua tonttia muodostettaessa.
Tehdyt remontit
Lämmitysmuoto vaihdettu kaukolämpöön 2006, lämmitysputkien uusiminen 2007, kylpyhuoneen ja saunan laatoitus uusittu 2007. Tapettia ja maalia 2022-2023. Keittiön käyttävesiputkistoa uusittu 2022. Ilmanvaihtokanavia puhdistettu (myyjän toimesta). Katto korjattu ja maalattu 2023. Wc pelilikaapin vaihto. Saunan lauteet vaihdettu. Silikonit uusittu saunaan ja kylpyhuoneeseen. Saunan hormin tiiviste vaihdettu. Saunan lauteet käsitelty. Pikku-ikkunoiden ulkomaalaus. Pihapuiden kaatoa.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 199. Voimassa 27.08.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö. Lämmitysmuoto vaihdettu kaukolämpöön 2006, lämmitysputkien uusiminen 2007.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiili. / Puurunko
Pintamateriaali: Keittiö: Muovimatto, seinät maali, katto paneloitu. Olohuone: Muovimatto, seinät maali, katto paneloitu. Makuuhuone 1: Lattia muovimattoa, seinät maali, katto paneeli. Makuuhuone 2: Lattia laminaattia, seinät maali, tapetti, katto maalattu. Makuuhuone 3: Lattia laminaattia, seinät maali, tapetti, katto maalattu. Eteinen: Muovimatto, seinät maali, tapetti. Wc: Muovimatto, seinät maali/ laatta (uusi hana ja wc istuin, sekä peilikaappi). Väliovet: (maalattu).
Keittiön kuvaus
Jääkaappi (2 v vanha), lattialiesi (2 vuotta vanha), liesituuletin (aktiivihiilisuodatin), astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna maalattu, silikonit uusittu, lauteet käsitelty, puukiuas kivet uusittu 2022, hormin tiiviste korjattu, kylpyhuone, erillinen wc maalattu, allaskaappi vaihdettu, suihku kph:ssa, peilit wc:ssa, peilikaappi wc:ssa (uusittu), pesukoneliitäntä (pesuhuoneessa), lattialämmitys (pesuhuoneessa ja saunassa), kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Pihavarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto huolletu ja maalattu v. 2023.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-401-1-210
Tontin pinta-ala
1 914 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
FRANSSULA 2, 1:210
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 478 m². e-luku on 0,25. Tilan ollessa 1941 m², on kokonaisrakennusoikeus 478 m². Tilasta voidaan muodostaa kaksi tonttia.
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 17.8.1965, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki, rakennusvalvonta
Rakennukset
Autotalli maapohjalla.
Palvelut
Palvelut: K-Market Jyskä 500m, Jyskän Lidl 2,3 km, Seppälän alueen marketit ja palvelut noin 6 km säteellä, Jyväskylän keskustaan 6,8 km. Koulut: Jyskän koulu (lk. 1-6) 260 m, Vaajakummun koulu (lk. 1-9) 2,2 km, Jyväskylän Yliopisto 7,9 km, JAMK Pääkampus 7,7 km. Päiväkoti: Kotimäen päiväkoti 700 m. Jyskän tekonurmikenttä 650 m, Halssilan Liikuntapuisto 2,9 km, Halssilan Hiihtomaa 3,5 km. Liikenneyhteydet: Jyväskylän seudun joukkoliikenne, linjat 1, 2 ja 38

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Vaajakoski, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willman

Myyntineuvottelija

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.