OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Paritalo | 3h, k, s, khh

Raitakuja 3 B, Puhakka, Muhos

Hinta

188 000 €

Koko

80 m²

Vuosi

2020

Tervetuloa moderniin paritaloon Muhoksella! Tässä kokonaisuudessa avainsanoina toimivat valo ja tilantuntu. Kaikki muu on suunniteltu fiksusti näiden ympärille ja rakentaminen on toteutettu laadusta tinkimättä. Rakennuksen ulkoinen, varsin ajattoman moderni arkkitehtuuri on kaunista katsottavaa ja näin ollen se tulee kestämään katseita myös tulevaisuudessa. Laadukkaasti rakennetussa ja varustellussa kodissa on kaikkea, mitä tämän päivän asunnoilta vaaditaan: kestävät materiaalit ja koneet, avaruutta, ilmavuutta sekä suurten ikkunoiden ansiosta paljon luonnon omaa valoa. Myös asuinneliöitä on riittävästi kolmioon nähden ja tämän ansiosta kodin pohjaratkaisu on mitä onnistunein. Huomiota on kiinnitetty erityisesti olohuoneen ja tyylikkään keittiön yhtenäiseen ja avaraan fiilikseen, jota korostaa viistosti korotettu katto. Myös tekniset ominaisuudet ovat tätä päivää. Talo lämpenee poistoilmalämpöpumppujärjestelmällä ja kyseinen lämmitys on toteutettu Suomen olosuhteita ajatellen parhaalla mahdollisella tavalla, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Nykytekniikan ansiosta asuminen on helppoa sekä vaivatonta ja mikä tärkeintä, mm. lämmityskulut saadaan pysymään maltillisina nyt ja tulevaisuudessa. Takapihan terassilla sekä saunassa on kytkentävalmius kaiuttimille. Ulko-ovi ja varasto toimivat sähkölukoilla. Asuntojen pihamaa on sopivan kokoinen ja täten helppohoitoinen, ja hallinnasta on määritelty hallinnanjakosopimuksella. Isolla katetulla terassilla pääsee mukavasti jatkamaan grillikautta aina keväästä pitkälle syksyyn asti. Yhteinen robottiruohonleikkuri pitää pihamaan nurmikon siistinä koko kesän ajan. Autokatoksen yhteydessä on ulkovarasto ja kahden sähköauton latausvalmius. Tämä koti on kuin tehty sinulle, mikäli arvostat modernia asumista, rauhallista ympäristöä ja loistavat mahdollisuudet luonnon läheisyydestä nauttimiseen. Samalla kuitenkin kaikki tarvittavat palvelut, kuten koulut, päiväkodit ja kaupat, ovat vain lyhyen matkan päässä. Sovi kanssani esittely tähän uudenveroiseen kotiin!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573237
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, s, khh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
80 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2020
Käyttöönottovuosi
2020
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

188 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

328,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 328,40 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Asunto on erinomaisessa kunnossa
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumpu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaattilattia, maalatut seinät, paneelikatto. Olohuone: Laminaattilattia, maalatut seinät, paneelikatto. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, maalatut seinät, paneelikatto. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, maalatut seinät, paneelikatto. Kodinhoitohuone: Laattalattia, laattaseinät. Sauna: Laattalattia, paneeliseinät. Kylpyhuone: Laattalattia, laattaseinät. Eteinen: Laattalattia, maalatut seinät. Wc: Laattalattia, laattaseinät.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesitaso, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
494-403-133-84-L1
Tontin pinta-ala
1 887 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
, 133:84
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaavamerkintä AO I u 3/4, e=0,20
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 23.5.2019.
Lisätietoja kaavoituksesta: Muhoksen kunta
Rakennukset
Autokatos ja varasto 8,7 m²
Tontin vuokraaja
Muhoksen kunta
Tontin vuokra
748,60 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 29.4.2059
Palvelut
Palvelut: Muhoksen keskusta n. 2 km, kirjasto n. 2,6 km, apteekki n. 2,3 km, terveysasema n. 500 m. Koulut: Kirkonkylän koulu n. 1,8 km. Päiväkoti: Koivulehdon päiväkoti n. 2,5 km. Jäähalli n. 750 m. Ouluun noin 35 km. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne n. 800 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Muhos

Asuinalueena Puhakka, Muhos

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anu Rantasuo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.