OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 5h + k + s + ph + khh + wc

Pohjanpääntie 565, Livonsaari, Naantali

Hinta

219 000 €

Koko

130 / 146 m²

Vuosi

2007

Viehättävässä merellisessä Naantalin Livonsaaren ympäristössä sijaitsee tämä 130 neliön viihtyisä koti, joka tarjoaa viisi huonetta sekä tilavan keittiön.Ympärilläsi on luonnon rauhaa ja kauniita maisemia, jotka kutsuvat rentoutumaan saaristoluonnon tarjoamasta tunnelmasta. Talo on varustettu vesikiertoisella latttialämmityksellä sekä poistoilmapunpumpulla. Varaava takka luo tunnelmaa ja säästää energiaa. Kiinteistöön kuuluu lämmin kahden auton talli, joka toimii myös oivana työskentelytilana Talo soveltuu ympärivuotiseen ja myös vapaa-ajan asumiseen. Lähistöllä on loistavat kalastusvedet, sienestys- marjastusmetsät käden ulottuvilla. Täällä voit nauttia luonnon rauhasta ja nähdä metsän elämää omasta ikkunasta. Livonsaari sijaitsee Naantalin saaristokaupungin luoteisnurkassa reilun 20 km:n päässä kaupungin keskustasta ja kuuluu Turun pohjoiseen saaristoon. Saareen on siltayhteys muutamia bussivuoroja vuorokaudessa. Otathan yhteyttä, varataan sinulle oma esitelyaika. Lämpimästi tervetuloa! Nina Kauppinen 040 6652261 Markku Oksanen 040 8365843 nina.kauppinen@op.fi markku.oksanen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573312
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + s + ph + khh + wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
130 m²
Kokonaispinta-ala
146 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

219 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

501,40 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 1400 €/v 14200 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Kiinteistövero: 501,40 €/v. . Kokonaissähkönkulutuskustannus 1400 euroa/vuosi viimeisen 36 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (4 henkilöä) 36 kk:n aikana ollut noin 14200 kWh/vuosi sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.”
Polttopuuta käytetty noin 3 kuutiota.
Kiinteistövero: 501,40 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Poistoilmalämpöpumppu uusittu 2017, ilmanlämpöpumppu asennettu 2016.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa. Tehdään kuntotarkastuksen yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Poistoilmalämpöpumppu, vesikiertoinen lattialämmitys,varaava takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Olohuone: laminaatti lattia, seinät maalattu (yksi seinä tapetoitu). Makuuhuone 1: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Makuuhuone 3: Laminaatti lattia, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: Laatta lattia, seinät maalattu. Sauna: Laatta lattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: Laatta lattia, seinät laatoitettu. Eteinen: Laatta lattia, seinät maalattu. Wc: Laatta lattia, seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi uusittu 2022, pakastekaappi uusittu 2022, erillisuuni, liesitaso Keraaminen, liesituuletin Oma hormi, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone 2 kpl, suihku molemmissa, erillinen wc 2 kpl, molemmissa kylpyhuoneissa, suihku, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
529-573-1-45
Tontin pinta-ala
6 070 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Rämönen, 1:45
Rasitteet
Oikeutetut: 529-573-1-45 Rämönen. Tieoikeus (000-2008-K632) Myytävälle kiinteistölle oikeutettu tieoikeus.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 500 m². Omakotitalo 146 k-m2 ja autotalli 68 k-m2
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2007, poikkeamispäätös. Naantali kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Naantalin kaupunki
Rakennukset
Lämmin autotalli 68m2 (kahden auton talli ja varasto varaus, jätetty varaston seinä rakennusvaiheessa pois) ilmanlämpöpumppu, voimapistorasia. Kylmävarasto 17m2

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Naantali

Asuinalueena Livonsaari, Naantali

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Nina Kauppinen

Myyntineuvottelija

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.