Kerrostalo | 2h, k, kh, parv

Hirvitie 1-3 A, Halikko, Salo

Hinta

42 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1967

Kohtuuhintainen siistikuntoinen koti lähellä asuinalueen kauppaa, loistavia ulkoilumahdollisuuksia ja E18 moottoritieliittymää. Heti muuttovalmis siisti kokonaisuus. Valoisa ensimmäisen kerroksen kulmahuoneisto lasitetulla parvekkeella. Hyvin hoidettu yhtiö, jossa tarvittavat remontit tehty. Huoneisto vapautuu uudelle omistajalle tarvittaessa nopeasti. Rappukäytävään 7 askelman nousu ulkoportaita, asunto sisäänkäynti kerroksessa. Kodin ikkunat ja lasitettu parveke reilusti maanpinnan yläpuolella. Onnistuneella pohjaratkaisulla ja reiluilla neliöillä varustettu asunto, jossa tilavat huoneet toiminnallisella kylpyhuoneella. Hyvin ylläpidetty yhtiö, jossa kiitettävästi tehty remontteja mm. käyttövesiputket, ikkunat ja ulkokatot uusittu sekä viimeisimpänä suurena remonttina tehty viemärien sukitus 2020. Seuraavan 5 vuoden kunnossapitotarveselvityksessä ei merkittäviä remontteja suunnitteilla. Yhtiön maksuvalmius on hyvä. Märynummi sijaitsee luonnonläheisellä viihtyisällä alueella hiekkaharjun päällä. Alueella asuu yli tuhat asukasta. Kylällä on täyspitkä frisbeegolfrata, vaelluspolku geokätköineen, uimala saunoineen, vapaassa käytössä olevat tennis-, petankki- ja rantalentopallokentät sekä valaistu kuntorata/hiihtolatu. Lisäksi Märystä löytyvät kauppa, kahvila ja posti sekä vuonna 2021 valmistuneet uudehkot koulu ja päiväkoti. Salon keskustaan kulkee paikallisliikenne ja Turun ja Helsingin pikavuoropysäkit ovat moottoritien liittymien tuntumassa. Sijainti lähellä asuinalueen palveluja, kauppaan matkaa 200 m, päiväkoti ja ala-aste 600 säteellä, ulkoilumaastot ja uimapaikkoineen noin 1 km. Moottoritieliittymään (E18, Turku-Helsinki) noin 1 min ajomatka. Halikon palveluihin noin 6 km ja Salon keskustaan alle 10 km. Turkuun noin 35 min ajomatka ja pääkaupunkiseudulle reilu tunti. Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tervetuloa paikalle tutustumaan kohteeseen. Kerron mielelläni kodista lisää ja näyttö onnistuu sovittaessa. Tino puh.044 7701 335, tino.salminiemi@op.fi Kaikki tiimimme 7 välittäjää ovat myös käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573417
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kh, parv
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Vapautuu: Tarvittaessa nopeastikin.

Hinta

Myyntihinta

42 000,00 €

Velaton hinta

42 000,00 €

Neliöhinta

700,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

256,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

256,20 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Huoneiston lämmityskustannukset sisältyvät hoitovastikkeeseen. Vedestä ja sähköstä maksetaan kulutuksen mukaan. Vedestä yhtiö perii kuukausittain ennakon 20 €/per/hlö/kk, mittari tasataan vuosittain. Sähköstä omistaja tekee oman sähkösopimuksen sähköntuottajan kanssa. Saunamaksu 3,00 €/kerta. Autopaikka sähkö 6,00 €/kk, autotalli kylmä 20,00 €/kk ja autotalli lämmin 35,00 €/kk. Pesutupa 3,50 €/h.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Olohuoneesta käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle.
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Huoneisto talon ensimmäisessä asuinkerroksessa. Rappukäytävään 7 askelman nousu ulkoportaita, asunto sisäänkäynti kerroksessa. Kodin Ikkunat ja lasitettu parveke reilusti maanpinnan yläpuolella. Hyvin ylläpidetty yhtiö, jossa mm. käyttövesiputket uusittu ja viemärit sukitettu. Onnistuneella pohjaratkaisulla ja reiluilla neliöillä varustettu huoneisto. Sauna A -talossa. Pesutupa B -talossa. Yhtiöllä 8 lämmintä autotallia ja 10 kylmää. Autosähköpaikkoja 10 kpl. Kaikki autopaikat jaetaan jonotusjärjestyksessä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Hyvin pidetty ja siistikuntoinen.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: seinät maali/kaakeli, lattia muovimatto. Olohuone: seinät tapetti, lattia muovimatto. Makuuhuone 1: seinät tapetti, lattia muovimatto. Kylpyhuone: seinät kaakeli, lattia muovimatto. Eteinen: seinät maali, lattia muovimatto. Ruokahuone: seinät maali, lattia muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin uusittu 2020, keraaminen liesi uusittu 2019, liesituuletin aktiivihiili, kaapistot, kiinteät valaisimet, astianpesukoneliitäntä. Tilava siistikuntoinen vaalea keittiö, jossa kaapistojen ovet ja kodinkoneet aikanaan uusittu. Keittiö muodostuu baaritasolla/kaapistolla erotetusta ruokailu- ja työskentelytilasta. Ruokailutilassa hyvä paikka suuremmallekin ruokapöydälle. Valoisa kokonaisuus kahdella ikkunalla.
Kylpyhuoneen kuvaus
Suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Tilava siistikuntoinen kylpyhuone. Kylpyhuoneen seinät kivirakenteiset, jossa seinät kaakeli ja lattiassa muovimatto. Hyvä paikka pesukoneelle.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, jäähdytetty kellari, kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. A-talon vesikate uusittu 2013 ja B-talon 2011.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Salon Tilipalvelu Oy, Mikko Virta, p. 050 3810 772
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

18 kpl, 10 kpl

Tehdyt remontit
Vesikatot ja talojen väliset kaanaalit uusittu 1989-1990. Parvekeremontti 1996. Osittainen ikkunasaneeraus 1998. Vesijohdot uusittu 2000. Parvekkeiden kunnostus 2002. Lämmönjakohuoneen saneeraus 2007. Julkisivujen peruspuhdistus 2008. 24 asunnon parvekkeen ovet ja ikkunat uusittu 2010. B-talon vesikatteen uusiminen 2011. 4 parvekkeen kunnostus 2012. A-talon vesikatteen uusiminen 2013. Patteritermostaattien tarkastaminen ja osittainen uusiminen 2013. Alakerran käytävien ovien uusiminen 2014. Käyttövesiputket ja lukitus uusittu 2016. Ilmanvaihto puhdistettu ja kerhotilat saneerattu 2016. Koneellinen poistoilmanvaihto 2018. Pääovet kunnostettu 2018. Parvekkeiden huoltomaalauksia 2019. Huoneistokohtaiset tuloilmaventtiilit asennettu ja säädetty 2019. Viemäreiden sukitus 2020.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Yhtiön kunnossapitotarveselvityksessä seuraavan 5 vuoden aikana:
Kivijalan rappauksen ja maalin kunnostus 2024. A Parvekekaiteiden metalliosien maalaus 2024. Katon kuntotarkastus 2024.
Energialuokka
G (2013)
Tontin koko
6 462 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki 02-7781
Tontin vuokra
1 300 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 30.12.2026

Asunto Oy Hirvisato

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Kauppaan noin 200 m. Moottoritieliittymän E18 yhteydessä Shell-liikenneaseman myymälä- sekä ravintolapalvelut ( avoinna 24 h). Moninaiset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet ja Salon kaupungin uimapaikka saunoineen lähellä. Halikon keskustan palveluihin 6 km ja Saloon keskustaan 10 km. Saloon autolla 10 minuutissa ja Turkuun alle 30 minuuttia. Moottoritieliittymään 1,5 km. Salon keskustaan kulkee paikallisliikenne ja Turun ja Helsingin pikavuoropysäkit ovat moottoritien liittymien tuntumassa. Koulut: Märynummen ala-aste, matkaa 600 m. Ylä-aste ja lukio Halikossa ja muut Oppilaitokset Salossa. Päiväkoti: Märynummen päiväkoti lähellä 600 m. Märynummi sijaitsee luonnonläheisellä viihtyisällä alueella hiekkaharjun päällä. Alueella asuu yli tuhat asukasta. Kylällä on täyspitkä frisbeegolfrata, vaelluspolku geokätköineen, uimala saunoineen, vapaassa käytössä olevat tennis-, petankki- ja rantalentopallokentät sekä valaistu kuntorata/hiihtolatu. Lisäksi Märystä löytyvät kauppa, kahvila ja posti sekä vuonna 2021 valmistuneet uudehkot koulu ja päiväkoti. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne pysäkki lähellä. Pikavuoropysäkit ovat moottoritien liittymien tuntumassa 1,5 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Halikko, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.