OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Omakotitalo | 5h, k, s, kphx2, var., at

Ohdaketie 17, Rusutjärvi, Tuusula

Hinta

215 000 €

Koko

110 / 165 m²

Vuosi

1984

Selkeäpohjainen omakotitalo I-tasossa. Tässä kodissa on tilava valoisa keittiö, joka jatkuu takkahuoneena. Iso kodinhoitotila ja kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneesta ja keittiöstä on käynti takaterassille. Hyvät säilytystilat. Autotalli. Takapiha rajautuu toiseen kiinteistöön, jota voi tässä vaiheessa käyttää lähinnä piha-alueena ennen mahdollisen 2040 asemakaavan voimaantuloa. Kuntotarkastusraportin mukaan merkittävimmät korjaus-, kunnostus- ja huoltotoimenpiteet kohdistuvat rakennuksen vierustoilla rakennuksesta poispäin kallistamattomien maanpintojen muokkaamiseen kallistamaan rakennuksesta poispäin ja kasvillisuuden poistamiseen vierustoilta, salaojituksen huuhteluun ja kuvaamiseen, sadevesien ohjauksen korjaamiseen, yläpohjan lämmöneristyksen puutteiden korjaamiseen ja märkätilojen uusimiseen. Tuusulan julkiset ja kaupalliset palvelut noin 3,7km. Vaunukankaan alakoulu ja päiväkoti noin 1,7km ja Hyökkälän koulu(luokat 1-9) noin 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m. Tervetuloa tutustumaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573435
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, s, kphx2, var., at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Kokonaispinta-ala
165 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

215 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

360,73 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 180€/kk 16000 kWh/v. Kiinteistövero: 360,73€/2023v.. . Sähkönkulutus 16 000kWh perustuu nykyiseen arvioon ja 23495kWh perustuu energiatodistuksen laskennalliseen arvioon, kun todellisia kustannuksia ei ole tiedossa. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Vedenkulutus maksetaan todellisen kulutuksen mukaan ja jätemaksut riippuvat tyhjennyskerroista.
Kiinteistövero: 360,73€/2023v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Myytävä kohde koostuu kahdesta kiinteistöstä. Kiinteistöllä 858-413-1-352 on asuinrakennus. Asuinrakennuksen takana oleva kiinteistö on 858-413-1-351 metsittynyttä ja hoitamatonta piha-aluetta ja lohkottu ns. kirvesvarsitontiksi. Kiinteistöä 858-413-1-351 voi lähinnä hyödyntää piha-alueena ennen mahdollisen asemakaavan 2040 voimaantuloa.

Kohde on kuolinpesän omistuksessa, joten ostajaa kehotetaan tarkastamaan kiinteistö erityistä huolellisuutta noudattaen. Myöskään koneiden ja laitteiden toimintakunnosta ei ole varmuutta.
Tehdyt remontit
2011 ilmanvaihdon puhdistus ja tarkastus
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • E (2018)
  • Voimassa 01.06.2033 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Rakennuksessa on pääosin sähköinen kattolämmitys, kylpyhuoneissa sähköinen lattialämmitys. Lisälämmönlähteenä on kaksi ilmalämpöpumppua ja varaava takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: seinät paneeli, lattia laatta. Olohuone: seinät tapetti, lautalattia. Makuuhuone 1: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 2: seinät paneeli, lautalattia. Makuuhuone 3: seinät paneeli/tapetti, lautalattia. Kodinhoitohuone: seinät paneeli, lattia muovimatto. Sauna: seinät paneeli/laatta, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatta. Eteinen: seinät paneeli, lautalattia. Wc: seinät ja lattia laatta. Tuulikaappi: seinät paneeli, lattia laatta. Takkahuone: seinät paneeli, lattia laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone x 2, suihku x 2, suihkukaappi, peilikaappi molemmissa kylpyhuoneissa, kaapit khh, allaskaappi molemmissa kylpyhuoneissa, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys molemmissa kylpyhuoneissa, sähkövastuksilla, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari, kaapistot, varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Profiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tuusula toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-413-1-352, 858-413-1-351
Tontin pinta-ala
2 498 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Kuusikko, Mäntylä, 1:351, 1:352
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kaikki mahdollinen rakentaminen edellyttää myönteistä päätöstä poikkeusluvalle.
Kaavoitustiedot
Osayleiskaava, Rakennuslupa 16.02.1983, käyttöönottotarkastus. Hyrylän laajentumissuunnan osayleiskaava (EU/MU-1). Kiinteistö 858-413-1-351, joka on rakentamaton sijaitsee Hyrylän laajentumissuunnat -osayleiskaavan alueella ja on Tuusulan yleiskaavassa 2040 osoitettu asemakaavoitettavaksi alueeksi (AO-2). Tällaisilla alueilla Tuusulan kunta ei ole myöntänyt yksittäisin poikkeusluvin uusia rakennuspaikkoja, vaan tiiviimpi rakentaminen tulee tutkia asemakaavoituksella. Kiinteistöllä 858-413-1-352 sijaitsee omakotitalo. Sen kohdalla Tuusulan kunta voi tutkia poikkeusluvin mahdollista korvaavaa rakentamista ja laajentamista.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tuusulan kunta, puh. 09 87 181.
Palvelut
Palvelut: K-Supermarket Hyrrä 3,7km, jossa on postin palvelut. Alepa Lahela 3,4km. Kirjasto 3,7km, terveysasema 3,5km. Koulut: Vaunukankaan alakoulu(luokat 1-6) 1,7km, Nahkelan koulu (luokat 1-6) 2,5km, Hyökkälän koulu(luokat 1-9) 3,5km, Kulttuuritalo Monio, jossa on lukio 4,4km. Päiväkoti: Vaunukankaan päiväkoti 1,7km. Kesällä lapsiperheiden suosima uimapaikka, Häklin monttu noin 850m. Liikenneyhteydet: Bussi, oma auto.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Rusutjärvi, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tarja Ala-Leppilampi

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.