OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Kerrostalo | 3h + k + s

Hiiralankaari 25 C, Westend, Espoo

Hinta

550 000 €

Koko

108 m²

Vuosi

1982

Harvinainen kerrostaloasunto kahdessa tasossa, rauhallisella arvoalueella keskellä Westendiä. Asunon ylimmässä kerroksessa ovat varsinaiset asuinhuoneet. Olohuone on varsin tilava ja sen etelään aukeavat suuret ikkunat tulvivat auringonsäteitä tarjoten jopa osittaisen merimaiseman. Keittiössä on riittävästi laskualaa ja sen yhteydessä olevassa ruokailutilassa on paikka isommallekin ruokailuryhmälle. Asunnon molemmat makuuhuoneet sijoittuvat rauhallisen sisäpihan puolelle. Olohuoneen yhteydessä on myös tilava, osittain lasitettu parveke. Asunnon molemmista kerroksista löytyvät hyväkuntoiset kylpyhuoneet ja ne ovatkin kunnostettu yhtiön toimesta vuonna 2013. Alakerran saunaosaston yhteydessä on myös pukuhuone, josta kulku tälle huoneistolle kuuluvalle piha-alueelle/terassille löylynjälkeiseen vilvoitteluun tai kesäpäivien viettoon. Asunto Oy Hiiralankaari-Hirsbölebågen Bostads Ab on hyvin hoidettu, vuonna 1982 valmistunut taloyhtiö. Vuosien saatossa yhtiön teknisestä kunnosta on pidetty hyvää huolta ja juuri valmistunut julkisivuremonttikin on saatu suurelta osin päätökseen. Isompia peruskorjauksia ei yhtiön kunnossapitosuunnitelman mukaan ole tulossa lähivuosille. Alueena Westend on mitä parhain. Uudet koulurakennukset sekä päiväkodit ovat aivan kävelyetäisyydellä ja kattavat palvelut löytyvät lyhyen ajomatkan päästä. Täällä meri ja sen upeat ranta-alueet tarjoavat upeita elämyksiä niin aktiiviselle liikkujalle kuin rauhaa rakastavalle chillailijalle. Myynti ja esittelyvaraukset: Jura Koljonen 050 5238664 tai jura.koljonen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573612
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
108 m²
Kokonaispinta-ala
108 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

525 290,87 €

Velkaosuus

24 709,13 €

Velaton hinta

550 000,00 €

Neliöhinta

5 092,59 €/m²

Vastike

Hoitovastike

529,20 € / kk

Pääomavastike

253,80 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

783,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Autopaikkavuokra 18€/kk.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Hallitukselle myönnetty valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoito- ja/tai rahoitusvastike.
Osakeluettelon ylläpito on siirretty Maanmittauslaitokselle. Osakkeilla on edelleen paperiset osakirjat. Ostajan on kustannuksellaan haettava 2 kuukauden kuluessa kaupanteosta omistuksen rekisteröintiä ja paperisen osakirjan mitätöintiä.

Tupakointi on kielletty huoneistojen parvekkeilla, pihoilla ja terasseilla samoin kuin yhtiön yhteisissä ja yleisissä sisätiloissa
sekä rakennusten sisäänkäyntien läheisyydessä ja yhtiön piha alueella lukuun ottamatta yhtiön osoittamaa yhtiön piha-alueella
sijaitsevaa tupakointipaikkaa (yj:19§).

Huoneistoilla lyhytaikaisen vuokraamisen kielto (yj:18 §).
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Asuinhuoneiden seinäpinnat maalattu valkeaksi, lattiassa koivuinen saimaparketti. Märkätilat ovat laatoitettu ja sauna paneloitu.
Keittiön kuvaus
Tilava kenties kunnostusta kaipaava keittiö jossa varusteina uudehkot, erilliset jääkaappi ja pakastin. Lattialiesi ja liesituuletin, sekä astianpesukone (apk:n kunto ei ole myyjään tiedossa).
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa kauttaaltaan laatoitettu wc/kph jossa suihku, peilikaappi ja allaskaappi. Alakerrassa sauna/ kylpyhuone, jossa varusteina peili- ja allaskaapit, pesukoneliitäntä, sekä pyyhekuivain. Saunaosaston yhteydessä pukeutumishuone josta kulku omalle terassipihalle.
Säilytystilojen kuvaus
Kellari
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Ismo Klemetti. P: 020 748 0073
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, askarteluhuone, väestösuoja, kaapeli-TV
Taloyhtiön autopaikat

10 kpl

Tehdyt remontit
2022-2023: Julkisivuremontti. 2019 Parvekelaattojen ja ulkoseinien välisien saumojen uusiminen. 2018 Parvekkeiden elementtisaumojen uusinta. 2017 Kylpyhuonekorjaukset B6 ja C13, katon ylösvientien ja kattoturvalaitteiden korjaus. 2016 Kiinteistön kevyt kuntoarvio ja PTS ehdotus. 2015 Ikkunoiden ja tukimuurien kunnostus. 2014 Ulko-ovien ja katosten huoltomaalaus, ulko-ovien koodilukkojen asennus, julkisivujen betonirakenteiden kuntotutkimus sekä eteläpuolen ikkunoiden ja parvekeovien katselmus, Talokeskus. 2013, parvekkeiden rikkonaisten panssarilasien ja sermilevyjen vaihto, sisäpihan puoleisten näkösuojien uudelleenpellitys, autotallien ovien kunnostus ja maalaus, pihavalaisimien vaihto, käyttövesisulkujen uusinta. 2012 Kylpyhuonekorjaukset: C10, C 11, D16, D 17, patteriventtilien uusiminen, verkoston perussäätö, pysty-, vaaka- ja pohjaviemärilinjojen painehuuhtelu, D-portaan katon huolto-osan korjaus. 2011 Kylpyhuoneiden kuntokartoitus. 2010 Porraskäytävien lasitornien uudelleen lasitus, lämmönvaihtimen uusinta. 2006 C14 ja D20 kattoterassien vesieristyskorjaus. 2005 Asfalttikorjauksia. 2004 Parvekeremontti ja kylpyhuoneiden kuntoarvio. 2001 Talon itäpäädyn seinustaan uudet salaojat ja salaojakaivo, patolevyjen asennus. 2001 A/C -talon vesikaton uusinta. 2000 elementti- ja ikkunasaumojen uusinta. 1997 D/E -talon vesikaton uusinta.. Asunnon remontit: Parkettilattiat 2010
Tulevat remontit
Päätetyt: Ei päätettyjä korjauksia.. Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvityksen mukaisesti seuraavien viiden vuoden aikana (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa):
2024: Tukimuurin suojapellitys, ja kulkutunnelin seinäulokkeen uudelleen laatoitus.
2024-2025: Sähköauton latauspaikan asentaminen, palovaroittimien asennus huoneistoihin ja julkisiin tiloihin, salaojien kuvaus ja huuhtelu, sekä asfalttikorjauksia
Energialuokka
F (2013), Voimassa 10.11.2024 asti
Tontin koko
5 492 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki. P:09 8162 5500.

As. Oy Hiiralankaari-Hirsbölebågen Bostads Ab

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa Alepa Westend noin 700 metriä. Kauppakeskus Ainoa ja sen kattavat palvelut n. 2km. K-Market Sorsakivi (palvelutiskit) n. 1km, S-Market Haukilahti n. 1,6km, Lidl Niittykumpu n. 2 km. Kauppakeskus Niitty n. 2,5 km. Haukilahden kirjasto n. 1 km. Koulut: Westendinpuiston koulu n. 450m, Toppelundin koulu n. 1km. Haukilahden lukio n. 3,5km. Päiväkoti: Alueella useita. Westendin läpi kulkee Espoon rantaraitti, jota pitkin pääset esim. Suomenojalle tai vaikka ihan Suvisaaristoonkin asti. Myös Helsinkiin päin pääset kaunista rantareittiä pitkin. Lähistöllä Haukilahden uimaranta. Liikenneyhteydet: Linja-autopysäkki n. 250m. Tapiolan metro.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Westend, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jura Koljonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.