Omakotitalo | 5mh, oh, k, khh, kh, s, vh, lasitettu / katettu terassi

Kuoppamäenkuja 6, Ohkola, Mäntsälä

Hinta

228 000 €

Koko

107 / 177 m²

Vuosi

1982

Haaveiletko maalle muuttamisesta, mahdollisesti isosta pihasta jossa lemmikkien ja lasten on hyvä temmeltää ? Tämä kiinteistö täyttää hyvin nämä kriteerit. Mäntsälän Ohkolan kylässä -82 rakennettu 1 tasoinen omakotitalo johon on runsaasti tehty remonttia vuosien varrella. keittiö ja kaikki sisäpinnat on remontoitu 2010 sekä katto uusittu 2011. Joten tänne pääset muuttamaan ilman suurempia remonttihuolia. Tilaa on hyvin majoittaa suurempikin perhe sillä makuuhuoneita on peräti viisi. Lämmitys hoituu vesikieroisten pattereiden kautta ja lisäksi on varaava takka ja ilmalämpöpumppu, joten asumiskustannukset ovat hyvin kohtuulliset.Lisäksi pihapiiristä löytyy grillikota, leikkimökki , autotalli sekä tällähetekellä lammastarhana toimiva koiratreeni hiekkakenttä. Ohkolan kylä on hyvin aktiivinen kyläyhteisö jossa toimii muunmuassa vanhempaintoimikunta joka järjestää paljon ohjelmaa ja puuhaa lapsille ja perheille, Kyläkoulu sijaitseekin aivan kivenheiton päässä, joten lapsiperheelle sijainti on oivallinen. Tämä koti on myös kuntokartoitettu 3/24. Sovi yksityisesittely. Leena Mähönen, YKV,LKV, Kiinteistönvälittäjä. p. 0400415107. Kiinnteistönvältystä jo 35 vuoden kokemuksella..

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573688
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5mh, oh, k, khh, kh, s, vh, lasitettu / katettu terassi
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Kokonaispinta-ala
177 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

228 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

593,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla vuonna 2023 ollut noin 16 000 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 593 €/v.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
kh tilat remontoitu 2005,sadevesijärjestelmä 2010, keittiö ja kaikki pinnat remontoitu 2011, salaojat puhdistettu 2011, kodinhoitohuone rakennettu entisen lämpimän varaston tiloihin 2015, julkisivupanelointi uusittu 2015, wc pytty uusittu 2016, takapihan ovi uusittu 2021
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. varaava takka, ilmalämpöpumppu,
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: seinät lasikuitutapetti, lattia laminaatti. Olohuone: seunät koristekivi/maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 1: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 2: seinät maali, lattia laminaatti. Makuuhuone 3: seinät maali, lattia laminaatti. Kodinhoitohuone: seinät maali, lattia laatta. Sauna: seinät paneli, lattia laatta. Kylpyhuone: seinät ja lattia laatta. Eteinen: seinät maali, lattia laminaatti. Wc: seinät ja lattia laatta. Makuuhuone 4: seinät maali, lattia laminaatti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni uusittu -16, induktioliesi, liesituuletin Suodattimella, astianpesukone. Keittiö remontoitu 2010
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, poreallas, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kh;ssa vesikiertoinen lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kh ja saunaosasto remontoitu 2006
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto uusittu 2015
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
505-410-31-32
Tontin pinta-ala
3 473 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Ritvala,
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 14.5.1980. Suunnittelutarvealueilla rakentamiseen liittyvä päätöksentekomenettely on kaksivaiheinen siten, että rakennusluvan myöntämisen edellytyksenä on myönteinen ja lainvoimainen suunnittelutarveratkaisu. Suunnittelutarveratkaisu koskee pääasiassa uutta rakentamista ja jo olemassa olevan rakennuksen merkittävää laajentamista. Rakennusluvan myöntämiselle on suunnittelutarvealueiden osalta säädetty erityiset lisäedellytykset, joiden on täytyttävä rakennusluvan yleisten edellytysten lisäksi.
Lisätietoja kaavoituksesta: Mäntsälän kunta
Rakennukset
Autotalli n. 35 m2, grillikota, leikkimökki
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa 5 km. Koulut: Alakoulu 0,2 km. Päiväkoti: 3 km. Liikenneyhteydet: Bussiyhteys

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mäntsälä

Asuinalueena Ohkola, Mäntsälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leena Mähönen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.