OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Kerrostalo | 1h, kk

Sudentie 15 A, Korkalovaara, Rovaniemi

Hinta

24 800 €

Koko

35 m²

Vuosi

1983

Tässä mainio heti vapaa kohde remonttitaitoiselle nikkarille. Aika lailla peruskuntoinen tilava yksiö, jossa lasitettu parveke etelän suuntaan. Ikkunoista ja parvekkeelta avautuu metsäinen näkymä. Huoneistossa on tilava kylpyhuone, minne mahtuu pyykkikonekin. Taloyhtiöstä on pidetty huolta vuosien saatossa ja kunnossapitohistoria onkin melko kattava. Oma tontti. Korkalovaaran palvelut kilometrin säteellä ja mainiot paikallisbussin kulkuyhteydet keskustan suuntaan.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573727
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h, kk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
35 m²
Kerrokset
1/5
Rakennusvuosi
1983
Käyttöönottovuosi
1983
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

24 800,00 €

Velaton hinta

24 800,00 €

Neliöhinta

708,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

158,20 € / kk

Erityisvastike

22,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

180,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Sisälämmitinmaksu 13 €/kk. Pyykkitupamaksu 10 €/kk.

Kaupan kohteena olevan huoneiston osakkeiden osuus ikkunaremontista aiheutuvasta lainasta tulee olemaan n. 2 599 €, rahoitusvastike 37,90 €/kk. Ostaja ottaa lainaosuuden vastattavakseen.

Ostaja vastaa kaupasta määräytyvästä kaupanteon hetkellä voimassa olevasta varainsiirtoverolain mukaisesta varainsiirtoverosta.

Ostaja on tietoinen, että koska osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ulospäin työnnetty parveke, jonne käynti olohuoneesta
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. elementti
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiassa muovimatto, seinät maali/laatta. Olohuone ja alkovi: Lattiassa muovimatto, seinät tapetti. Kylpyhuone: Lattia ja seinät muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, sähköliesi, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilit, pesukoneliitäntä.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola / Sampo Korteniemi, p. 0207 480 266, sampo.korteniemi@kiinteistotahkola.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, talopesula, kuivaushuone, kellarikomerot, urheiluvälinevarasto, väestösuoja, yhteisantennijärjestelmä, kerhohuone
Taloyhtiön autopaikat

28 kpl

Tehdyt remontit
Huoneistot A17, A12 ja A6 lämpöjohdon vuotovahingon korjaus 2024. Pääsisäänkäynnin katos rakennettu, vss tarvikkeet, katon turvaköysien kiinnityspisteet ja päävesijohdon paineenalennus 2023. Pääsisäänkäynnin laatoitus ja hissikonehuoneen ulko-ovi uusittu 2022. Hissi uusittu, ulko-ovien ovipumput ja kynnysluiskat sekä porrashuoneen valaistus uusittu sekä ala-aulan lattian ja seinän liittymät korjattu 2021. Salaojat tarkastettu ja huollettu sekä perusvesipumppaamon pumppu uusittu, pesutuvan ja varaston valaisimet uusittu 2020. Lämpöpattereita uusittu, hissin kerrosvalitsin ja jarrun kontaktori uusittu ja parvekelasit huollettu 2019 (Lumon). Pihapuiden kaato 2018. Pesutuvan mankeli uusittu 2017. Pihan ulkovalaistus uusittu sekä saunaosaston löylyhuone peruskorjattu ja saunan pesuhuone huoltokorjattu 2016. Tonttiviemäri uusittu ja viemäripadotuksen purkuputki rakennettu 2015. Lämmitysjärjestelmän huuhtelu, venttiilien uusiminen ja perussäätö, lukot uudelleen sarjoitettu ja kaikkien asuntojen märkätilakartoitus 2014. Iv-kanavien nuohous ja säätö 2013. Ala-aulan maalauskorjaukset 2012. Parvekkeet peruskorjattu ja lasitettu, julkisivujen ja sokkeleiden sileät osat kunnostettu ja maalattu, elementtisaumaus uusittu sekä ikkunoiden ulkopuoli maalattu 2010. Parvekeovet uusittu, talopesulan pyykkikone uusittu 2007. Kaukolämpövaihdin uusittu 2006. Salaojitus uusittu, porraskäytävät ja yleiset tilat kunnostettu ja maalattu sekä kulkuväylien asfaltointi ja sokkelin reunakiveys uusittu 2005. Taloyhtiösaunan löylyhuone uusittu sekä hissin kannatinköydet ja vetopyörästö uusittu 2003. IV-kanavat nuohottu ja säädetty 2002. Asuntojen märkätilat uusittu 2000-2003. Katon huopapinnoite uusittu 2000. Lukostot uusittu 1998.
Tulevat remontit
Päätetyt: Ikkunaremontti 2024:
- Ylimääräinen yhtiökokous 16.1.2024 päätti myöntää hallitukselle valtuudet teettää ikkunaremontin toteutussuunnitelmat, urakkatarjouspyynnön, pyytää urakka- ja rahoitustarjoukset, hakea rakennusluvan sekä toteuttaa ikkunaremontti laaditun selvityksen ja
kustannusarvion puitteissa.
- Yhtiökokous vahvisti remontin kustannusarvioksi max. 140.000 euroa. Korjaushankkeen rahoitukseen käytetään hoitovastikeylijäämää 25.000 euroa. Loppuosa rahoituksesta max. 115.000 euroa rahoitetaan siten, että osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa osuutensa kertamaksuna tai rahoitusvastikkeena rahoituslaskelman liite 5 mukaan.
- Yhtiökokous myönsi hallitukselle valtuudet ottaa max. 115.000 euron rahoituslaina (laina-aika 8 vuotta) ja pantata lainan vakuudeksi voimassa olevia kiinnityksiä tarvittava määrä. Ikkunaremontin urakkatarjoukset on saatu ja hallitus valitsee urakoitsijan huhtikuun 2024 alussa. Ikkunaremontti toteutuu kesällä/syksyllä 2024.. Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2024-2028: uuden oleskelualueen suunnittelu sekä autopaikka-alueen kunnostus, Polygonin 7.2.2023 päivittämän märkätilaraportin kuntoluokituksen mukaiset korjaukset/remontit (6 huoneistoa nykymääräysten mukaisia, 16 huoneiston märkätilat kohtalaisessa kunnossa ja 5 huoneiston märkätiloissa korjattavaa vedeneristyksessä, pinnoissa tai lattiakaivossa, 0 huoneistolla välitöntä korjaustarvetta), huoneistokohtaisten kv-sulkujen asennus muun lvi-korjauksen yhteydessä, sadevesiviemärin muutos pohjakerroksen katossa. Ilmastointiselvitys, huippuimurien uusiminen, IV-kanavien nuohous ja säätö ikkunaremontin yhteydessä 2024, selvitys sähköautojen latauksesta.
Energialuokka
E (2013), E-luku 190, viimeinen voimassaolopäivä 25.1.2026
Tontin koko
3 103 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Sudentie 15

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market n. 150 m, Korkalovaaran palvelut n. 1 km. Koulut: Korkalovaaran koulu n. 3 km. Päiväkoti: mm. Touhula ja Teerikallion päiväkoti n. 3 km. Mainiot ulkoilureitit lähistöllä. Vaaranlammen monitoimitalo (koulu, päiväkoti, neuvola, kirjasto ja nuorisotilat) rakenteilla. Liikenneyhteydet: Paikallisbussin linja 5 Sudentieltä keskustaan

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Korkalovaara, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Juho-Wille Helppikangas

Myyntineuvottelija

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.