OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 5h + k + kph / sauna + 2 x wc + yläkerran aula + yläkerran kph / wc

Rautatienkatu 24, Tyttölä, Nokia

Hinta

419 000 €

Koko

170,3 / 175 m²

Vuosi

2004

Erittäin tilava 175 neliöinen perhekoti Nokian Tyttölässä odottaa uusia asukkaitaan. Tässä upeassa, valoisassa kodissa tilat jakaantuvat kahteen kerrokseen. Alakerrasta löytyy tilava olohuone varaavine takkoineen, vuonna 2017 remontoitu keittiö sekä yksi makuuhuoneista. Alakerran viihtyisät tilat tarjoavat puitteet isommankin perheen oleskeluun ja ruokailuun. Olohuoneesta on kulku etelänpuoleiselle terassille. Pihassa on sopivasti tilaa vaikka lasten leikkeihin ja peleihin. Talon päädyssä on myös kasvihuone. Hulppeat kodinhoitotilat, kylpyhuone poreammeineen sekä sauna ja erillinen wc löytyvät myös ensimmäisen kerroksen tiloista. Kodinhoitohuoneesta on kulku sisäpihan puolelle. Eteisestä raput vievät yläkertaan, josta löytyy valtava aulatila sekä kolme makuuhuonetta. Aulasta löytyy talon arkea helpottava kolmas wc/kylpyhuone sekä kulku parvekkeelle. Pesukoneliitäntä löytyy sekä ala- että yläkerrasta. Yläkertaan johtavat raput on melko helposti mahdollista sulkea myös niin, että saat täysin oman kulun yläkerran tiloihin. Yhdestä yläkerran makuuhuoneesta löytyy myös keittiövalmius. Tämä upea mansardikattoinen talo on valmistunut vuonna 2004 omalle 1266m2 tontille. Tontti rajoittuu parilta reunaltaan puistoon. Koti lämpiää sähköllä ja tukena on varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Pihapiirissä on lisäksi kahden auton lämmin talli sekä eristetty, mutta lämmittämätön ulkovarasto Sijainti on loistava, lähellä Nokian keskustaa ja kaikkia palveluita. Yksi koulu on vieressä ja loputkin lyhyen kävelymatkan päässä, samoin bussipysäkit tai rautatieasema, jonne on matkaa n. 800 m. Tampereelle kuljet kätevästi busseilla tai junalla. Tämä tilava koti täyttää suurenkin perheen asumisen toiveet! Tervetuloa tutustumaan. Varaa oma esittelyaikasi! Minna Kivimäki, 050 389 6823, minna.kivimaki@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
573977
Sijainti
  • Nokia Tyttölä
  • Rautatienkatu 24, 37100 NOKIA
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + kph / sauna + 2 x wc + yläkerran aula + yläkerran kph / wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
170,3 m²
Kokonaispinta-ala
175 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

419 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

867,72 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 3846,21€ / vuonna 2023 24000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 660€ / v 2023 (3 hlön vakituinen asuminen).. Puhtaanapito: 320€/vuosi 2023 (mukana biojäte). Korkeintaan 2 vkon välein.. Kiinteistövero: 867,72€ /vuosi 2024. . Hulevesi 49€/v 2023

Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (3 henkilöä) ollut keskimäärin 24 000 kWh/vuosi, sisältäen lämmitys- ja taloussähkön sekä sähköauton latausta ja kahden auton lämpimän tallin lämmityksen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: 867,72€ /vuosi 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2004 Alkuperäiseen pohjakuvaan merkattu yläkerran iso makuuhuone jaettu kahdeksi makuuhuoneeksi.
2005 Autokatoksen muutostyö (varasto eristetty ja levytetty). Autotallit (eristys, levytys, lattian teko + lattialämmitys)
8/2009 Satelliittiantennijärjestelmä
2011 Sisäkattojen maalaus, portaiden maalaus, yläkerran tapetointi
1/2015 Lämminvesivaraaja uusittu
5/2015 Pihan asfaltointi
3/2017 Keittiö uusittu (Artelli) + kodinkoneet
8/2019 Keskuspölynimurin keskus uusittu
7/2+19 Talon maalaus (ei tallia)
2/2018 Yläkerran kylpyhuoneremontti - laattapinnoitus + uusittu kalusteita
5/2018 Kattohuolto (puhdistus + pintakäsittely)
2/2022 Ilmanvaihtokanavien puhdistus
9/2022 Alakerran wc (seinien maalaus, kalusteiden uusinta, katto uusittu ja lisätty upotetut valaisimet)
1/2024 Nuohous
2024 Salaojien kuvaus ja huuhtelu
Energialuokka
  • D (2018)
  • E-luku on 177. Energiatodistus on voimassa 2.5.2034 saakka.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. + varaava takka + ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia on laatoitettu, seinä maalattu/tapetoitu, katto paneloitu. Olohuone: Lattiassa parketti, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Makuuhuone 1: Lattiassa laminaatti, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Makuuhuone 2: Lattiassa korkki, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Makuuhuone 3: Lattiassa korkki, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Makuuhuone 4: Lattiassa korkki, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Kodinhoitohuone: Lattia laatoitettu, seinät lasikuitutapetti, katto paneloitu. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: Lattia laatoitettu, seinät tapetoitu, katto paneloitu. Wc: Lattia ja seinät laatoitettu, katto paneloitu. Alakerran wc: Lattia laatoitettu, seinät maalattu laatta, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso (induktio), liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet (kaappien ala- ja yläpuolella). Kulmakaapit (toisessa ulosvedettävä LeMans, toisessa karuselli).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (Helo hetivalmis kiuas), kylpyhuone, erillinen wc (alhaalla 2 erillistä wc:tä, ylhäällä kph/wc)), 2 suihkua, poreallas (sis. myös suihkun), peilit (kaikissa wc:ssä), kaapit, allaskaappi (kaikissa wc;ssä), pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa ja yläkerran kylpyhuoneessa), lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Kodinhoitohuone. Liiketunnistinvalot kylpyhuoneissa/wc:ssä sekä rapuissa.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyypin kuvaus
Mansardi
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. LA- kattohuollon tekemä kattohuolto 31.5.2018 - puhdistus ja torjunta-ainekäsittely - rikkinäisten tiilien vaihtaminen - räystäskourujen tyhjennys - läpivientien tarkastus

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
536-2-7-12
Tontin pinta-ala
1 266 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 588 m². A-2 II
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 29.11.2002. Kaupunki lunastamassa tontin pohjoispuolella olevan määräalan 361m2 puistoksi (on nyt jo kaavoitettu puistoksi) - ei vielä tarkempaa tietoa ( Asiaa selvitetty Nokian Kaupungilta)
Lisätietoja kaavoituksesta: Nokian Kaupunki
Rakennukset
Kahden auton lämmin talli + kylmä varasto (eristetty, mutta ei kiinteää lämmitystä) + puuvarasto (ei rakennuslupaa) + leikkimökki + kasvihuone Alkuperäisessä luvassa ollut autokatos on muutettu autotalliksi Lupa 18.2.2005 ja loppukatselmus 6.7.2005 Kerrosala autotalli 33m2 Varasto 12,5m2
Palvelut
Palvelut: K-Market Löytis n. 500m S-Market Pinsiöntie n. 1 km Prisma Nokia n. 2 km Nokian kirjasto- ja kulttuuritalo Virta n. 1 km Nokian sosiaali- ja terveysasema n. 1 km. Koulut: Siltakampus (Tredu ja Nokian lukio) n. 100 m Kankaantaan alakoulu n. 500 m Nokianvirran yläkoulu n. 500 m. Päiväkoti: Tyttölän päiväkoti n. 400m. Vihnusjärven uimaranta n. 1,5 km Hiihtoladulle kävellen Nokian keskustan palvelut n. 500 m - 1 km. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n. 100 m Bussipysäkki n. 300 m Nokian rautatieasema n. 800m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.