OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 3 mh + aula + oh + rh + k + wc + khh + takkahuone + kph / wc + s + tekn.tila.

Pasantie 8, Kuloinen, Raisio

Hinta

298 000 €

Koko

115 / 149 m²

Vuosi

1953

Vapautumassa erittäin kiva omakotitalo Raision Kuloisista, lähellä Myllyn alueen palveluita! Tästä talosta on pidetty hyvää huolta sen historian aikana ja siinä onkin tehty paljon monenlaisia remontteja, viimeisempänä on siirrytty ekologiseen vesi-ilmalämpöpumppuun syksyllä 2023. Kodin sydän eli keittiöremontti on todella onnistunut tähän kokonaisuuteen, pääset keittiöstä kivasti ruokailutilaan ja olohuoneeseen, missä onkin tähän taloon sopiva pönttöuuni. Yläkerran laajennuksen yhteydessä tehtiin upea ja persoonallinen lyhty aulatilaan. Alakerrassa löytyvät mm. pesutilat, sauna ja kotoisa takkahuone. Alakerran toimivasta kodinhoitohuoneesta on käynti suojaiselle pihamaalle, missä voitkin nauttia poreilusta ulkoaltaasta vankasti tehdyn terassikatoksen suojassa. Pihan erikoisuutena on mm. viiniköynnökset terassikatoksen rakenteissa! Pihamaalta löytyvät myös monet eri kasvit, kukat ja hedelmäpuut. Tätä kokonaisuutta täydentää kahden auton tallirakennus, missä on myös monikäyttöinen n. 23 neliön eristetty varasto. Mikäli etsit energiataloudellista taloa kivalla pihalla läheltä palveluita, niin tässä on mahdollisuus! Oma vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin sovitaan maksuton arviokäynti! Lisätiedot ja esittelyt: Jussi Pelkonen 0405879068 jussi.pelkonen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574311
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3 mh + aula + oh + rh + k + wc + khh + takkahuone + kph / wc + s + tekn.tila.
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1953
Käyttöönottovuosi
1953
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

298 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

300,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: n.13000 kWh/v. Sähkö: Lämmitys ja käyttösähkö yht. n. 21000 kWh/v. . Vesi ja jätevesi: n. 40 €/kk. Puhtaanapito: n. 30 €/kk.. Kiinteistövero: n. 300 euroa/v. 2023.. . Asumiskustannukset lämmityskustannuksesta on arvio, sillä vesi-ilmalämpöpumppu on asennettu 12/2023, eikä ole ollut vielä vuottakaan käytössä. Käyttösähkö on nykyisten asukkaiden tottumusten mukainen käyttömäärä. Ostaja maksaa varainsiirtoveron 3 % kauppahinnasta.
Kiinteistövero: n. 300 euroa/v. 2023.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Pääasialliset remontit:
Autokatos, varasto 2013.
Talon seinien pellavaeristys 2001.
Pihla-ikkunat 2001.
Helmipaneeli rappukäytävä + muut sisäremontit. mm. patterit yläkerrassa.
Yläkerran laajennus.2004.
Terassikatos 2011.
Takat, keskikerroksen takassa on toimenpidelupa 2012. Alakerran takassa ei ole toimenpidelupaa, eikä toimenpidelupaa ole haettu.
Ilmavesilämpöpumppu 12/2023.
Keittiöremontti 2018.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
  • Talo on energiatehokkuuden suhteen ja muutoinkin hyvässä kunnossa eikä energiatehokkuutta parantavia toimenpide-ehdotuksia ole tarvetta esittää.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesi-ilmalämpöpumppu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: puuta. Seinät: tapetti ja tiili.. Olohuone: Lattia: puuta. Seinät: puu.. Makuuhuone 1: Lattia: puuta. Seinät: maali.. Makuuhuone 2: Lattia: puuta. Seinät: maali.. Makuuhuone 3: Lattia: puuta. Seinät: maali, tapetti.. Kodinhoitohuone: Lattia: laatta. Seinät: maali.. Sauna: Lattia: laatta. Seinät: puu.. Kylpyhuone: Lattia: laatta. Seinät: kaakeli.. Eteinen: Lattia: laminaatti. Seinät: maali.. Wc: Lattia: Puu. Seinät: puupaneeli osin, tapetti..
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 1 kpl alakerran varastotilassa., jääkaappipakastin Kettiössä., pakastekaappi 1 kpl alakerran varastotilassa., liesitaso, induktioliesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot Alakerran kodinhoitohuoneen nurkassa 1 kpl., kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Puuta..
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, poreallas Ulkoporeallas Ruka., peilit Wc:t/kylpuhuone., peilikaappi Keskikerroksen wc., allaskaappi Keskikerroksen wc., pesukoneliitäntä Alakerran kodinhoitohuone., lattialämmitys Kylpyhuoneessa sähkölattialämmitys., kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Varastotila autokatoksen yhteydessä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Saumapeltikatto. Rautaruukin materiaalia.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Raisio toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
680-6-635-5
Tontin pinta-ala
970 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Rasitteet
Tonttiviemäri kulkee naapuritontin (Pasantie 6) kautta kaupungin verkkoon. Pasantie 8 omistaja on tehnyt rasiteoikeuspyynnön kaupungille 4/2024.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 243 m². Raision kaupunki.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2004, 2012.
Lisätietoja kaavoituksesta: Raision kaupunki.
Rakennukset
Autokatos, varasto 2013. Autokatoksen yhteydessä oleva varasto 23 m². Ei ole tarkistusmitattu. Pinta-ala perustuu rakennuspiirustuksiin.
Palvelut
Palvelut: Ostokeskus Myllyn Prisma ja palvelut n. 1,5 km. Raision keskustan ruokakaupat n. 2 km. Turku, Länsikeskus Prisma ja CM n. 3 km. Koulut: Ihalan koulu, Konsantie 16, 21260 Raisio. N. Kävellen n. 2 km. Autolla n. 3 km. Raseko ja Raision lukio n. 2,3 km. Päiväkoti: Kuloisten koulu sijaitsee kauppakeskus Myllyn lähellä. Kuloisten päiväkoti, Sipilänkuja 2, 21280 Raisio. N. 550 m. Pasalanpuiston päiväkoti, Pasantie 26, 21280 Raisio. N. 450 m. Liikenneyhteydet: Hyvä liikenneyhteydet ohikulkutietielle. Naantalin tielle. Satakunnantielle Raision keskustaan ja Turkuun päin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Raisio

Asuinalueena Kuloinen, Raisio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jussi Pelkonen

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.