OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitontti

Kurjenkellotie 1, Rajakylä, Oulu

Hinta

29 900 €

Koko

690

Rajakylässä myydään kaupungin tontin vuokraoikeus uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Tontti rajautuu takaosasta puistoon. Kaupunkiin on kohtuullinen matka ja Rajakylässä on toimivat palvelut. Kiinteistön vuokraoikeudella sijaitsee vuonna 1972 rakennettu omakotitalo, jossa on tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu paljon vaurioita. Tästä syystä kiinteistön vuokraoikeus myydään purkukuntoisena uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Rakennuksille ei ole laskettu arvoa, vaan kauppahinta perustuu vuokratontin rakennusoikeuden arvoon. Ostaja vastaa rakennuksen purkuluvasta ja purkukustannuksista. Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle, mutta liittymien hinta tälle kohteelle 3100 euroa. Tontti on kulmatontti, jossa on rakennusoikeutta 220m2 kaavamerkinnällä AOR yksiasuntoisten kytkettyjen tai erillisten omakotitalojen korttelialue. Alueella on ajoväylä ja infra parhaillaan uusittavana. Purkulupa haetaan Oulun kaupungin rakennusvalvonnasta yhdessä uudisrakennusluvan kanssa. Rajakylässä on kattavat palvelut ja keskustaan on matkaa n. 10 kilometriä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574424
Sijainti
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

29 900,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

181,67 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 181,67 €/v. .
Kiinteistövero: 181,67 €/v

Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rajakylässä myydään kaupungin vuokratontti uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Tontti rajautuu takaosasta puistoon. Kaupunkiin on kohtuullinen matka ja Rajakylässä on toimivat palvelut. Kiinteistön vuokraoikeudella sijaitsee vuonna 1972 rakennettu omakotitalo, jossa on tehdyssä kuntotarkastuksessa todettu paljon vaurioita. Tästä syystä kiinteistön vuokraoikeus myydään purkukuntoisena uuden rakennuksen rakennuspaikaksi. Rakennuksille ei ole laskettu arvoa, vaan hinta perustuu maapohjan arvoon. Ostaja vastaa rakennuksen purkuluvasta ja purkukustannuksista. Vesi- ja viemäriliittymät siirtyvät uudelle omistajalle, mutta liittymien hinta tälle kohteelle 3100 euroa. Tontti on kulmatontti, jossa on rakennusoikeutta 220m2 kaavamerkinnällä AOR yksiasuntoisten kytkettyjen tai erillisten omakotitalojen korttelialue. Alueella on ajoväylä ja infra parhaillaan uusittavana. Purkulupa haetaan Oulun kaupungin rakennusvalvonnasta yhdessä uudisrakennusluvan kanssa..
Kuntotarkastuksen mukaan rakennuksessa havaittiin laajoja korjaustarpeita.
Sokkelin korjaaminen/uusiminen, perusmuurin korjaaminen/uusiminen, maanpintojen kallistusten korjaaminen/uusiminen, valesokkelirakenne korjaaminen/uusiminen, kaksoisbetonilaatan lisätutkimus/korjaaminen/uusiminen, ei salaojia, korjattavaa vesikatolta tulevien sade- ja sulamisvesien poistojärjestelmässä, korjattavaa ulkoseinissä ja räystäiden aluslaudoituksessa, ulko-ovesta puuttuu kynnyspellit pääosin, korjattavaa vesikatteessa ja vesikaton kohteissa, tähän myös lisätutkimustarvetta, kosteusvaurioita yläpohjarakenteessa, tähän myös lisätutkimusta, pesuhuoneen ja saunan tekninen ikä lopussa ja pesuhuoneessa on vaurioita, kohteessa havaittiin mikrobiperäinen haju, tähän lisätutkimusta, korjattavaa ilmanvaihtojärjestelmässä, veden lämpötila alittaa asumisterveysrajan, vesi- ja viemärijärjestelmän uusimattomat osat ovat ylittäneet teknisen käyttöiän, sähköjärjestelmän uusimattomat osat ovat ylittäneet käyttöikänsä.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
564-75-3-1-L1
Tontin pinta-ala
690 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 220 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako). Kaavamerkintä AOR = yksiasuntoisten joko kytkettyjen tai erillisten omakotirakennusten korttelialue. Rakennusoikeus tontilla on 220 kerrosala-m2, maksimikerrosluku I.
Lisätietoja kaavoituksesta: Oulun kaupunki
Rakennukset
Sauna ja takkahuonerakennus
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki
Tontin vuokra
222,12 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2030

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Rajakylä, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Arja Heinonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.