Rivitalo | 5 h + k + 2*kph + s + erill wc + parveke + terassi + ulkovarasto (yj 5h + k + s)

Kotinummentie 62 A, Tapanila, Helsinki

Hinta

495 000 €

Koko

120 m²

Vuosi

2014

Valoa ja avaruutta Etsitkö unelmiesi kotia erinomaisten harrastemahdollisuuksien äärellä muuttovalmiista ja tilavassa kodista? Tässä se on! Upea rivitalon päätyhuoneisto nyt tarjolla. Kaunis koti Tässä vaalean skandinaavisessa kodissa on toimiva pohjaratkaisu. Alakerrassa on valoisat ja avarat tilat perheen yhdessäololle, toiminnallinen keittiö ja isollekin ruokapöydälle tilaa. Talon toinen kylpyhuoneista sijaitsee käytännöllisesti sisäänkäynnin läheisyydessä ja kulku asuntopihalle käy olohuoneen kautta. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on oma parveke sekä sauna ja kahden suihkun kylpyhuone. Tilavat kodinhoitotilat sijaitsevat arkea helpottaen makuuhuoneiden läheisyydessä. Nykyaikaista asumista Asunto Oy Helsingin Vihervarpunen on vuonna 2014 valmistunut 15 huoneiston omalla tontilla sijaitseva yhtiö, joka lämpiää huolettomalla kaukolämmöllä ja jossa on nykyajan vaatimukset täyttävä talotekniikka. Suuria remontteja ei ole vuosiin suunnitteilla, joten asumiskustannukset ovat hyvin ennakoitavissa. Jokaiselle huoneistolle kuuluu oma autokatospaikkansa ja yhtiöllä on lisäksi tarjolla myös kakkosautolle paikkoja. Huoneiston käytössä on oma ulkovarasto. Uskomattoman hyvä sijainti aktiiviselle. Tapanilan Urheilukeskus ja sen liki 80 lajin valikoima tarjoaa huimat puitteet harrastamiseen. Lähellä sijaitsevat myös hyvät lenkkipolut ja hiihtoladut, unohtamatta kauniita Vantaan joen varren pyöräilyreittejä ja uimarantoja. Lähipalveluita täydentävät niin Malmin, Tikkurilan kuin Jumbon kattavat palvelut sekä ostosmahdollisuudet. Katso kodin esittelyvideo ja ihastu! Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä, varaa oma esittelyaikasi: Anita Manner YKV, LKV, KiAT, Sisustaja 040 645 2750 anita.manner@op.fi. Mikäli tarvitset luotettavaa ja turvallista välityspalvelua, ota yhteyttä. Sovitaan luottamuksellinen tapaaminen, annan sinulle kilpailukykyisen välitystarjouksen asuntosi myyntiä silmällä pitäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 20.5. 15:00 - 15:30
Esittelijänä Anita Manner
p. 040 645 2750

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574918
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h + k + 2*kph + s + erill wc + parveke + terassi + ulkovarasto (yj 5h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
120 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2014
Käyttöönottovuosi
2014
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk kaupanteosta tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

495 000,00 €

Velaton hinta

495 000,00 €

Neliöhinta

4 125,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

516,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

516,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Autopaikka 20,00 €/kk. Vesimaksuennakko 13 €/hlö/kk, tasauslasku kulutuksen mukaan (kylmä vesi 3,42 €/m³, lämmin vesi 5,64 €/m³).

Autokatospaikan vuokra 20 €/kk, autopaikkavuokra 15 €/kk.

Talousarvion mukaan hallitus on valtuutettu enintään yhden kuukauden ylimääräisen vastikkeen keräämiseen. Hallitus on valtuutettu muuttamaan pääomavastiketta korkoperusteen muuttuessa.

Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Maanmittauslaitoksen ylläpitämään Huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä 2 kk:n kuluessa kauppakirjan allekirjoittamisesta Ostaja vastaa rekisteröintikustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Länsiparveke, josta näkymät rauhalliselle piha-alueelle.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Muuttovalmis, siistikuntoinen asunto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puu/tiili
Pintamateriaali: Keittiö: lattia parketti, seinät maalattu. Olohuone: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 1: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: lattia parketti, seinät maalattu. Makuuhuone 3: lattia parketti, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laatta, seinät kaakeli. Sauna: lattia laatta, seinät ja katto puu. Kylpyhuone: lattia laatta, seinät kaakeli. Wc: lattia laatta, seinät kaakeli.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi, jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuoneessa kaksi suihkua, erillinen wc, peilikaappi, kaapit khh, allaskaappi, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys sähköllä kph:ssa.
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä irtaimistovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
PKI Isännöinti Oy ISA, Jari Viirre 020 787 1400
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan
Taloyhtiön autopaikat

15 kpl, 5 kpl

Tehdyt remontit
2021 Hiekkalaatikkohiekat vaihdettu kevät 2021.
2018 Ulkoportaiden kunnostus rakentajan toimesta.
2016 Ilmanvaihtohormien puhdistus. Asunnon remontit: Pintojen päivitystä
Tulevat remontit
Päätetyt: Yhtiökokouksessa 2024 todettiin ajankohtaiseksi
-vaihtaa vuoden 2024 aikana sähkötoimiset palovaroittimet kaikissa huoneistossa, koska niiden asennuksesta on kulunut 10 vuotta.
- myös ilmanvaihtohormien nuohous on tarkoitus toteuttaa v 2024. Suunnitellut: Yhtiön hallituksen laatima kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028:
Huoltotoimia tehdään tarpeen mukaan. Salaojien kunnostus kuntoarvioraportin mukaan. Vesi- ja viemärijärjestelmän huolto tarpeen mukaan; sadevesipumppaamon toisen pumpun vaihto, sadevesikaivojen tyhjennys keväällä. llmanvaihtohormien puhdistus jakson aikana. Julkisivujen ja parvekkeiden huoltomaalaus 5-10 vuoden sisällä.

Taloyhtiö ja sen rakennukset, rakennelmat ovat 10 vuotta vanhoja. Niiden käyttö ja ylläpito on ollut rakennuksen käyttö- ja huolto-ohjeen mukaista sekä rakennusosien, järjestelmien ja laitteiden teknistä käyttöikää on riittävästi jäljellä ja mahdollinen vauriohistoria on otettu huomioon.
Energialuokka
C (2018), Todistuksen viimeinen voimassaolopäivä 1.10.2029
Tontin koko
959 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Helsingin Vihervarpunen

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakauppa Alepa 24/7 n.200m, Malmin ja Jumbon monipuoliset palvelut muutaman kilometrin päässä. Kirjasto n. 200m. Terveysasema sijaitsee Malmilla. Koulut: Alueella. Päiväkoti: Alueella. Tapanilan Urheilukeskus, joka on Suomen monipuolisin, sijaitsee n. 200 m päässä. Keskuksesta löytyy sisäliikuntalajeja ja jumppia n. 80 erilaista. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet niin julkisia kuin omaa autoa käyttävälle. Bussipysäkit 100 - 300 m, Tapanilan asema noin 1,2 km, kattava pyörätieverkosto

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapanila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anita Manner

Ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.