OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Rivitalo | 3h + k + s + erillinen wc + vh (yj. mukaan 3h + k + s)

Pitkäniityntie 7 B, Karhusuo, Espoo

Hinta

274 000 €

Koko

78,5 m²

Vuosi

2008

Upea ja tilava päätyhuoneisto luonnon helmassa, lähellä koulua ja päiväkotia. Kodin alakerrassa on tilava olohuone, jonka yhteydessä on keittiö. Alakerrassa on lisäksi reilun kokoinen erillinen wc. Olohuoneesta on käynti aidatulle piha-alueelle, joka on laatoitettu ja istutettu kauniilla kasveilla. Pihalla on tilaa ruokailuryhmälle ja grillille. Aitaan on lisätty myös portti helpottamaan kulkua kadulle. Yläkerrasta löytyy makuuhuoneet ja tilava vaatehuone sekä kylpyhuone saunoineen ja kodinhoitotiloineen. Päämakuuhuoneesta on käynti parvekkeelle, jossa voit vilvoitella saunan lämpimien löylyjen jälkeen. Yhtiössä jokaiselle huoneistolle on yksi ulkoautopaikka. Mahdollisuus myös toiseen autopaikkaan.Osakkailla on myös mahdollisuus teettää latauspisteet sähköauton latausta varten omakustanteisesti ja yhtiön luvalla. Alue on rauhallinen ja vehreä pientaloalue luonnon keskellä, silti lähellä palveluita. Ulkoilijalle alue on mitä mainioin, hyvät ulkoilureitit alkavat jo noin 500 metrin päässä. Marja- ja sienimetsät ovat nekin aivan lähistöllä. Oittaalle voi pyöräillä vaikka metsän kautta, sieltä löytyvät niin hyvät ulkoilureitit, uimaranta, lounaspaikka kuin frisbeegolf-ratakin. Talvisin Oittaan monipuoliset ja hyvin hoidetut hiihtoladut ovat vertaansa vailla. Oittaalla voit harrastaa myös avantouintia saunan kera ja nauttia samalla maittavan lounaan. Golf-harrastajalle tämä on myös unelmasijainti, sillä lähistöllä on 4 golf-kenttää noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Myös Nuuksion kansallispuisto on lähellä. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Olethan pian yhteydessä Petra Mantere, petra.mantere@op.fi / puh. 050 365 1765 tai Ulla Helenius, ulla.helenius@op.fi / puh.050 441 3464.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575062
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + erillinen wc + vh (yj. mukaan 3h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
78,5 m²
Kokonaispinta-ala
78,5 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

272 756,23 €

Velkaosuus

1 243,77 €

Velaton hinta

274 000,00 €

Neliöhinta

3 490,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

339,12 € / kk

Pääomavastike

59,16 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

398,28 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 25,00 €/hlö/kk, autopaikka 10,00 €/kk. Hoitovastikkeen maksuperuste pinta-ala, rahoitusvastikkeen perusta osakkeiden lukumäärä.
Yhtiökokouksessa 25.5.2023 hallitus valtuutettiin perimään tarvittaessa enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä ylimääräisenä hoitovastikkeena yhtiön rahatilanteen niin vaatiessa sekä päättää tarvittaessa pääomavastikkeista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia:parketti. Olohuone: Lattia:parketti / seinä:maalattu. Makuuhuone 1: Lattia:laminaatti / seinä: maalattu. Yläkerran lattiat uusittu n. 4 vuotta sitten.. Makuuhuone 2: Lattia:laminaatti / seinä: maalattu. Yläkerran lattiat uusittu n. 4 vuotta sitten.. Sauna: Lattia:laatta / seinä:paneeli / katto:paneeli.. Kylpyhuone: Lattia:laatta / seinä:laatta / katto:paneeli.. Eteinen: Lattia:laatta / seinä:maalattu..
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin uusittu 2023, sähköliesi, liesikupu, astianpesukone uusittu 11/2023, kaapistot, kiinteät valaisimet. Seinähyllyt
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc alakerrassa, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys kph ja erillinen wc, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Kari Lukkari, Reim Pääkaupunkiseutu Oy/REIM Espoo,kari.lukkari@reim.fi
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, pyörävarasto, väestösuoja, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
2021: lämpövuotojen korjauksia, väliseinän kuntotarkistus huoneistossa C11, huoneistojen ilmanvaihtojärjestelmien poisto-ja tuloilmahormien puhdistus sekä painesuhteiden mittaus ja säätö (tehty 1/2021), vaihdettu myös vikaantuneita puhaltimia, julkisivujen ja parvekkeiden puuosien pienkorjaus ja huoltomaalaus, varaston, jätekatoksen ja aitojen huoltomaalaus, ilmanvaihtokoneiden tulo-ja poistopuhaltimien uusiminen, 2020: radonkorjauksia huoneistoissa D15, D16, D17 ja E20, irronneiden eristeiden kiinnitys alapohjissa, 2019: lämpöpattereiden säätö-ja huuhtelutyö, 2018: kuntoarvion ja 10-v-kunnossapitosuunnitelman teettäminen, piha-pohja-ja pystyviemäreiden kuvaus (koko yhtiö), salaojien kuvaus (A-C-talot), lämpökamerakuvaus koko yhtiössä, 2017: kylpyhuoneiden kosteuskartoitus, huoneiston D13 kylpyhuoneen lattialämmityksen korjaus, 2015: sokkelin vesieritysten korjausurakka, huoneiston D15 keittiön vesivahingon korjaustyöt, 2014:kiinteistöautomaatiojärjestelmän korjaus (pihavalot ja kellarin ilmanvaihto), poisto-ja tuloilmahormien puhdistus sekä ilmamäärien säätötyö, salaojien kuvaus D-E talot, huoneiston D 13 keittiön vesivahingon korjaustyöt. Asunnon remontit: yläkerran lattiat uusittu vuonna 2020, keittiön koneita uusittu vuonna 2023
Tulevat remontit
Suunnitellut: Suunnitellut kunnossapito-ja muutostyöt: 2023: salaojamutkan korjaus, häkkivarastojen ulko-oven edessä olevan sadevesikaivon tulvimisen syyn selvittäminen ja vian korjaaminen, kattojen tarkastus, pylväsvalaisimien korjaaminen/oikominen, lasten pelikenttä yläpihalle, toimenpiteet vuosille 2024-2026: pihavarusteiden kunnostusta, kasvillisuuden kunnostaminen, kulkuväylien kunnostusta, viemärien huuhtelu. Seuraava huoneistojen ilmanvaihtojärjestelmien poisto-ja tuloilmahormien puhdistus sekä painesuhteiden mittaus ja säätö tehdään välillä 2025-2030. Ilmanvaihtosuodattimien vaihto tehdään puolivuosittain osakkaiden toimesta. Radonarvojen seuranta 1-2 vuoden väliajoin. Yhtiökokous päättää korjauksista vuosittain.
Energialuokka
C (2018), Voimassa 1.3.2032 asti
Tontin koko
9 731 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Espoon kaupunki, 09-81621/kaavoitus

As. Oy Espoon Nallentassu

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa Ruokakaupat K-market Kunkku 2,7 km ja Lidl Lommila n. 2 km, Karhusuon kirjasto 2 km, Ikea 2,6 km, Jorvin sairaala noin 2 km, Samarian terveysasema noin 3 km. Koulut: Karhusuon koulu (luokat 1-9) 2,2 km, Lagstads skola, förskola och daghem 2,6 km, Kuninkaantien lukio 2,8 km, Omnian ammattiopisto lähistöllä. Päiväkoti: Pikku-karhun päiväkoti noin 50 metriä. Alue on rauhallinen ja vehreä pientaloalue luonnon keskellä. Marja- ja sienimetsät ovat vieressä ja hyvät ulkoilureitit alkavat jo noin 500 m päässä. Oittaalle voi pyöräillä vaikka metsän kautta ja sieltä löytyy monipuoliset ulkoilureitit. Talvisin Oittaan hiihtoladut tarjoavat hyvät puitteet maastohiihtoon. Oittaalla voit harrastaa myös avantouintia saunan kera. Golf-harrastajalle tämä on unelmasijainti sillä lähistöllä on 4 kenttää lyhyen ajomatkan päässä. Liikenneyhteydet: Hyvät yhteydet omalla autolla Kehä III, Espoon Keskuksen juna-asemalle noin 2,6 km, bussipysäkille 350 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Karhusuo, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Petra Mantere

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT, MBA

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Espoo-Kirkkonummi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.