Rivitalo | 2h, k, s

Vallikuja 4 A, Tölö, Forssa

Hinta

96 000 €

Koko

60 m²

Vuosi

1994

Tervetuloa tutustumaan Vallikujalle harvinaiseen helmeen! Tämä rivitalokaksio mahdollistaa modernin kaupunkiasumisen parhaat puolet. Asunto tarjoaa käytännöllistä tilankäyttöä, omaa rauhaa ja tarvittavat palvelut läheltä. Asuntoa on remontoitu kattavasti vuosien saatossa, joten sen siisti ja moderni kunto hurmaa heti sisään astuessa. Asunnon huonejako ja varustelu ovat suunniteltu arjen mukavuutta ajatellen. Makuuhuoneeseen tehty etätyöpiste yhdistettynä taloyhtiön valokuituyhteyteen mahdollistaa sujuvat etätyöt ja opiskelut. Kylpyhuone laatoitettiin vuonna 2018 ja koko huoneistoon asennettiin upeat vinyylilankkulattiat vuonna 2022. Keittiön osittaisessa remontissa on uusittu työtasot ja avattu muun muassa olohuoneen ja keittiön välistä kulkuaukkoa luomaan avaruutta tilaan. Keittiössä on myös kaapiston sisustat muokattu niin, että arki ja kotityöt sujuvat mahdollisimman toimivasti. Erillinen wc sai muodonmuutoksen vuonna 2023, jonka myötä tilaan tuli ripaus persoonallisuutta ja ilmettä. Oma aidattu takapiha on aivan omiaan lapsille ja lemmikeille, mutta siellä viihtyy omassakin rauhassa ilman vilskettä ja vipinää. Takapihalta löytyy marjapensaita, tuijia, raparperia ja muita istutuksia. Tässä kohteessa myös viherpeukalot pääsevät toteuttamaan itseään. Etupihan tyylikäs kivetys luo oman mausteensa asunnon kokonaisilmeeseen. Taloyhtiössä on tehty ajanmukaisia remontteja, ja vaikka kiinteistö on 1994 valmistunut, on siitä hyvin pidetty huolta. Viimeisimpänä remonttina valmistui juuri ikkunoiden ja terassiovien uusimiset. Viiden vuoden kunnossapitosuunnitelmassa ei mitään suurempia remontteja olekaan tulossa. Asuntoon on haettuna muutostyöilmoitus ilmalämpöpumpun asentamisesta, eli sen asentaminen tässä yhtiössä on myös mahdollista! Asuinalue on erinomainen kaikin puolin, lähikauppaan kävelee noin 500 metriä ja samanmoinen matka kertyy myös Akvarellin kouluun, josta löytyy myös päiväkoti. 2- tien liittymään pääsee vain muutaman kulman takaa helposti. Tästä rivitaloyhtiöstä on harvoin myynnissä asuntoja. Tämä on loistava tilaisuus hankkia koti, jossa viihtyy pidempäänkin luoden todella vastinetta rahalle - vaikkei omaa kotia rahalla voikaan mitata. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575127
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
60 m²
Kokonaispinta-ala
60 m²
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1994
Käyttöönottovuosi
1994
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

92 029,53 €

Velkaosuus

3 970,47 €

Velaton hinta

96 000,00 €

Neliöhinta

1 600,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

321,60 € / kk

Pääomavastike

51,99 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

373,59 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Autopaikka 7,00 €/kk. Taloyhtiössä on kulutukseen perustuva vesilaskutus. Laskutus tehdään kolme kertaa vuodessa, laskutuskaudet päättyvät huhtikuun ja elokuun viimeinen päivä sekä joulukuun 15. päivä. Laskut tehdään kuukauden kuluessa laskutuskauden päättyessä. Asukkaan tulee itse ilmoittaa mittarilukemat yllä olevina ajankohtina isännöintiin.

Asukkaan tulee itse tehdä sähkösopimus asunnon sähköistä. Forssassa sähkön myynnistä vastaa Forssan Energia, puh. 029 70200 111.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Edellisen omistajan tiedon mukaan taloyhtiö antanut luvan asentaa ilmalämpöpumpun, tästä kuitenkin pyydettävä vielä erikseen uusi lupa muutostyöilmoituksessa taloyhtiöltä isännöitsijän kautta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu/Tiili
Pintamateriaali: Keittiö: maalattu/välitilalaatta, vinyylilankku. Olohuone: maalattu tapetti, vinyylilankku. Makuuhuone 1: maalattu tapetti, vinyylilankku. Sauna: paneeli, laatta. Kylpyhuone: laatta, laatta. Eteinen: maalattu lasikuitutapetti, vinyylilankku. Wc: kuitutapetti, muovimatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, lattialiesi keraaminen, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön taso, tiskiallas, hana, laatikosto osittain sekä suurennettu olohuoneen ja keittiön välistä aukkoa vuonna 2022.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, peilikaappi, pesukoneliitäntä, kiinteät valaisimet. Kylpyhuoneessa tehty pietä parannusta nykyisen omistajan toimesta mm. allas, bide ja hana uusittu vuonna 2023. Erillinen wc remontoitu 2023 vuonna.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Lounaismaa Oy / Saila Siironen 010 256 1436
Huolto
Huoltoyhtiö, osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, mahdollisuus autopaikkaan, valokuitu taloyhtiösopimus 100/50 M, tölön liikekeskuksessa on pesula, huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit
2005 Antennijärjestelmän digitalisointi
2009 Patteriverkoston säätölaitteiden korjaus
2011 Ikkunapuitteiden huoltomaalaus
2012 Katon turvalaitteet, lumiesteet
2013 Valokuitusisäverkon rakentaminen
2014 Ulkovuoren huoltomaalaus
2016 Lämpökeskus
2017 Ulko-ovien uusiminen, lukitus Sento-avaimille
2019 Salaojakaivojen esiin kaivuu ja korotukset
2020 Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö
2020 Postilaatikoiden uusiminen
2021 Piha-alueen kunnostus
2024 Ikkunoiden ja terassiovien uusiminen. Asunnon remontit: Kylpyhuoneen laatoitus 2018.
Terassin/aidan rakentaminen 2020.
Vinyylilankku koko huoneistoon 2022.
Keittiön osittainen uusiminen, keittiön/olohuoneen seinän purku 2022.
Etäpiste makuuhuoneeseen. Erillisen wc:n saneeraus. Etupihan kivetys 2023.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys 2024 - 2028

Ikkunat ja terassinovet (tehty) 2024
IV-kanavien puhdistus ja säätö
Palovaroittimet 2024
Ikkunasuodattimet jtv. 2026, 2028
Peltikatteen uusiminen 2030-2033.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
2 168 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki

Asunto Oy Tölönrivi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Sale Forssaan kävellen noin 500 metriä. Lidl Forssaan pääsee kävellen noin 800 metriä. K-Citymarkettiin alle 2 km. Koulut: Akvarellin kouluun kävellen 500 metriä. Päiväkoti: Akvarelin koulussa on myös päiväkoti. Pihakoivun päiväkotiin 1 km. Viihdeuimala Vesihelmeen 950 metriä. Pilvenmäen ravirata 1,7 km. Siurilankadun koirapuistoon kävellen reilu 1 kilometri. Liikenneyhteydet: Pori - Helsinki 2-tielle noin 500 metriä. Forssan linja-autoasema 1,8 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Tölö, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.