OP Koti Kaakkois-Suomi Oy LKV, Kouvola

Omakotitalo | 3-4mh, oh, k, kph / wc, wc, eteinen.

Orantie 4, Keltakangas (Kouvola), Kouvola

Hinta

106 000 €

Koko

80 / 100 m²

Vuosi

1949

Tämä viehättävä puutalo odottaa uusia asukkaita. Taloon tehty mittava perusparannusremontti 2000-luvun alussa mm kate, ikkunat, puuverhoilu ja paljon muuta uusittu. Yläkertaa uusittu 2018-2020, saatu kolmas makuuhuone, wc uusittu ja kaikki pinnat. Remontit on tehty taloa kunnioittaen. Sähkölämmitys joka on maltillinen, koska käytetään puuta myös lämmitykseen, varaava takka ja hella. Pihapiiri on tilava yhteensä 2782m2, on tilaa lasten pallopeleihin ja muuhun. Pihapiirissä sauna, jossa nautit makoisat löylyt ja pääset terassille vilvoittelemaan. Saunatilat myös uusittu perusparannuksen yhteydessä. Tähän kokonaisuuteen on helppo ihastua. Sovitaan näyttöaikaa ja lähdetään tutustumaan . Esittelyt järjestää Tiina Väinämö 0400-777933 tiina.vainamo@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575696
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3-4mh, oh, k, kph / wc, wc, eteinen.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
100 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1949
Käyttöönottovuosi
1949
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

106 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

160,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: n. 160 euroa/vuosi. . Kokonaissähkön kulutus on ollut v. 2022 n 10.315 kWh ja v. 2023 n. 10.800 kWh euroina n. 1200 euroa. Nykyiset omistajat käyttäneet puut n. 12-15 mottia/vuosi.
Kiinteistövero: n. 160 euroa/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Kiinteistölle tehty mittava perusparannusremontti 2000-luvun alussa uusittu mm kate (aluskate), ikkunat, puuverhous (seiniin lisätty tuulensuojalevyt ja rimoutus joten ulkovuorauksen alla on tuulensuojalevy), kylpyhuone, keittiö ym. Sisäpuoliset vesijohtoasennukset ovat pääosin muoviputkea ja viemärit muovia näkyviltä osin jotka pääsosin uusittu perusparannuksen yhteydessä. Sähköistys on pääosin uusittu perusparannus remontin yhteydessä. Saunatilat sijaitsevat sauna rakennuksessa, jotka myös saneerattu peruskorjauksen yhteydessä. Saunassa ja pukuhuoneessa lattiapinnat laatoitettu ja lattialämmitys.

Nykyisen omistajan aikana tehty: 2015 eteisen lattia on avattu ja vaihdettu eristeet (ekovilla) asennettu lattialämmitys ja laatat. 2017 Talo ja piharakennus maalattu. 2018 Yläkerran lattiat ja seinät avattu. rakenteet tarkastettu, lisätty seiniin ekovilla ja ilmasulkupaperit. Lattioihin lisätty purua ja ilmasulkupaperi. Lattia vaihdettu 28mm mäntylattia ja seinät ja katot paneloitu. Yläkerran pienten ikkunoiden uusiminen, ikkunoissa korvausilmaventtiilit. Sähköt uusittu koko yläkerrassa, valaistus ja sähköpatterit uusittu. 2020 Yläkerran wc-tilat remontoitu (vedeneristys, uudet putket ja lattialämmitys, kalusteet) Porraskäytävä paneloitu ja valaistus uusittu. Sähkökaapin asennus. Uusi paloluukku asennettu katolle ja kävelysilta asennettu samalla. 2023 Alakerran lattioiden vaihto. Alakerran wc-tilan pintaremontti (kaakelit maalattu, silikoonit vaihdettu ja uudet kausteet asennettu). 2024. Lämminvesivaraaja uusittu. Yläkerran toinen tilava makuuhuone on jaettu kahdeksi makuuhuoneeksi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö ja puu (varaava takka, hella)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: tapettia, laminaattia. Olohuone: maalia, laminaattia. Makuuhuone 1: tapettia, laminaattia. Makuuhuone 2: paneelia, lautalattia. Makuuhuone 3: paneelia, lautalattia. Sauna: paneelia, laattaa. Kylpyhuone: kaakelia, laattaa. Wc: paneelia, laattaa. eteinen maalia, laattalattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi 2021, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone 2020, kaapistot 2000-luvun alussa uusittu, kiinteät valaisimet. hella
Kylpyhuoneen kuvaus
Molemmissa kerroksissa wc:eet , alakerran wc yhtydessä suihku ja pyykinpesukonelle paikka. Peilit, peilikaappi. Lattialämmitys yläkerran ja alakerran wc:eet, kiinteät valaisimet. Pihasaunassa vesipata ja puulämmitteinen kiuas saunassa
Säilytystilojen kuvaus
kappitilaa, varastotilaa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate uusittu 2001 (edellisen omistajan aikana).Yläpohjaan asennettu tuuletusreijät jotta yläpohjatilan rakeneet pääsevät tuulettumaan.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kouvola toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
286-32-2026-8, 286-32-2026-9
Tontin pinta-ala
2 782 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Kahden tontin kokonaispaina-ala on 2782m2. Pihapiiri on viehättävä, tilava kunnon terassi jossa mukava viettää aikaa. Tällä on tilaa lapsiperhelle pelata pihapiirissä palloleikkejä ym.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 335 m². Tontti: 286-32-2026-8 rakennusoikeus 335,2 k-m2, josta käytetty 140m2. Tontti: 286-32-2026-9 221,2 k-m2. Rakennusoikeudet on vielä tarkistettava erikseen (tieto saatu kaupungin ylläpitämästä rakennuspaikan nykytilanteesta)
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Kouvolan kaupunki Maankäyttö
Rakennukset
Talousrakennus n. 60m2 jossa on varastotilaa, pukuhuone ja sauna
Palvelut
Palvelut: Viialankoulu ja päiväkoti n. 2km. Yhtenäiskoulu (ala-ja yläkoulu) n. 4km. Terveyskeskus ja neuvola n. 200m. Myllykosken keskustaan alle 4 km. Inkeroisen keskustaan n. 7 km. Kouvolan keskustaan n. 18 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kouvola

Asuinalueena Keltakangas, Kouvola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Väinämö

Laillistettu kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Kaakkois-Suomi Oy LKV, Kouvola

OP Koti Kaakkois-Suomi Oy LKV, Kouvola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.