Vapaa-ajan tontti

Kalkiaisentie 655, Kalkiaisjärvi, Kemijärvi

Hinta

40 000 €

Koko

31 500

Kemijärvellä Kalkiaisjärven rannalla myydään yhtenä kokonaisuuten kaksi tilaa. Hanhipalo Kalkiaisenjärven sekä Kalkiaisentien välissä 0,8171 ha:n tila. Tilalla on lomarakennukset: mökki, sauna sekä puuvarasto. Pieni lautarakenteinen jalasmökki on purkukuntoinen ja arvoton. Mökissä on mm. katto romahtanut. Purkukustannukset tulee ostajalle. Saunarakennus, jossa saunatilat sekä puku-/nukkumishuone sekä pieni varasto, on tyydyttävässä, siistissä kunnossa. Saunarakennus on noin 20 neliön suuruinen. Lisäksi on puuvaja, jossa polttopuita muutamaksi vuodeksi. Kaikki irtain kuuluu tähän kauppaan. Kiinteistövero on ollut 83,80 € vuodessa. Sähkölinja kulkee tontin rajalla. Tälle mukavalle, aurinkoiselle tontille pääsee autolla pihaan asti. Koivuranta Tila sijaitsee Hanhipalon naapurissa. Pinta-ala 2,328 ha. Koivurannalla ei ole rakennuksia eikä kaavaa tai rakennuslupaa. Tila rajoittuu myös Kalkiaisjärveen ja kulkee yli Kalkiaisentien. Tiloille tulee rantaviivaa yhteensä noin 215 m. Tälle tilalle rakentaminen vaatii poikkeamaluvan. Lisää tietoa rakentamisesta saa Kemijärven kaupungilta. Koivurannan tila mahdollistaa pienen puuhastelun omalla maalla. Puustoa tilalla on Kemijärven mhy:n tekemän arvion mukaan 208 m3, josta mäntytukkia 50 m3, kuusitukkia 15 m3, mäntykuitua 46 m3, kuusikuitua 23 m3 sekä koivukuitua 74 m3. Polttopuuta tästä saa useampina vuosina. Puusto on kokonaisuudessaan varttunutta kasvatusmetsikköä tai uudistuskypsää metsää. Tarkemmat tiedot näet liitteenä olevasta metsäarviosta. Metsästysvuokrasopimusta ei ole tehty, mutta alueella vaikuttaa Koillis-Kemijärven Erä. Molempiin tiloihin kuuluvat seuraavat osuudet, jotka siirtyvät myynnin yhteydessä ostajalle. - Ylikylän jakokunnan yhteinen vesialue - Kalkiaisen jakokunnan yhteiset vedet - Yhteinen vesialue Kemijoessa - Ylikylän jakokunnan yhteinen maa-alue Huom! Osuus Kemijärven yhteismetsään jää myyjälle. Tämä on erinomainen ja sievä paikka lähellä Kemijärveä. Tontille paistaa aurinko koko päivän. Kemijärvelle on matkaa vain alle 30 km. Senhän polkasee vaikka pyörällä. Kalkiaisjärven alkuperäisen kalakannan lisäksi järveen on istutettu mm. siikaa ja taimenta. Marjamaat lähtevät pihalta ja patikkareitit voit keksiä mihin vain. Hintapyyntö on 40.000 €. Tilat myydään yhdessä ja tarjousten perusteella. Kirjallisen tarjouksen voit jättää sähköpostiin ulla@kakela.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
59911687
Sijainti
  • Kemijärvi Kalkiaisjärvi
  • Kalkiaisentie 655, 98450
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

40 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 3 % kauppasummasta, puolet kaupanvahvistajan palkkiosta (64) sekä lainhuutokulut (161€/tila).

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
320-415-249-25 ja 320-415-249-26
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
31 500 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Tontin nimi
Koivuranta ja Hanhipalo
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kalkiaisjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kemijärvi

Asuinalueena Kemijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.