Erillistalo

Karhumäentie 11a, Keskusta, Saarijärvi

Hinta

80 000 €

Koko

-

Vuosi

1878

Saarijärven kaupunki myy tarjousten perusteella Kansakoulu kiinteistön osoitteessa Karhumäentie 11a, 43100 Saarijärvi. Kiinteistöllä sijaitseva kansakoulurakennus on valmistunut kahdessa osassa 1878 ja 1883. Rakennuksen kerrosala on 570 m². Rakennukseen on tehty (viimeisin) peruskorjaus 1982, kun rakennus muutettiin kansalaisopiston musiikki- ja taidekouluksi. Kaukolämmönsiirrin ja patteriverkoston linjasäätöventtiilit uusittiin 2007. Vesijohdot, ilmanvaihtokone ja rakennusautomatiikka uusittiin 2009. Rakennuksesta ei ole tehty kuntotutkimuksia. Kansalaisopiston toiminta kansakoululla loppui vuoden 2023 alussa. Kiinteistössä on vesikiertoinen patterilämmitys sekä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto. Kiinteistö on liitetty paikallisiin vesi-, viemäri-, kaukolämpö- ja sähköverkkoihin. Myytävän kiinteistön pinta-ala on noin 3 240 m². Saarijärven kaupungin Keskustan asemakaavamuutosehdotuksessa kiinteistö on korttelin 127 asuin-, liike-, palvelu- ja yleisten rakennusten korttelialueen ALPY -tontti nro 4. Kansakoulu on rakennustaiteellisesti, historiallisesti ja taajamakuvallisesti arvokas rakennus, jota ei saa purkaa. Suojelu ei koske rakennuksen niitä sisäosia ja -pintoja, joita on muutettu rakennuksen alkuperäisten rakennustaiteellisten arvojen vastaisesti. Rakennuksessa tehtävistä merkittävistä korjaus- ja muutossuunnitelmista tulee pyytää museoviranomaisten lausunto ennen rakennus- tai toimenpidelupien myöntämistä. Uudisrakentaminen tulee sovittaa hienovaraisesti olemassa olevaan rakennettuun ympäristöön arkkitehtonisesti ja maisemanhoidollisesti korkeatasoisella ratkaisulla. Tarjouksessa ostajan tulee esittää kohteen suunniteltu käyttötarkoitus. Kohteen hintapyyntö on 80 000 €. ✉️ Sitovat kirjalliset tarjoukset tulee jättää 10.4.2024 klo 23:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirjaamo@saarijarvi.fi. Sähköpostiviestin aiheeksi tulee laittaa ”Kansakoulu tarjous”. Kaupunginhallitus pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään tarjouksista. Rakennustekniset tiedot ja kohteen esittely: Pasi Nikara, p. 044 4598 777, pasi.nikara@saarijarvi.fi Harri Kinnunen, p. 044 4598 272, harri.kinnunen@saarijarvi.fi Rakennuspaikkaa ja rakentamista koskevat tiedot: Tarmo Heinänen, p. 044 4598 314, tarmo.heinanen@saarijarvi.fi Niina Kemppainen, p. 044 4598 406, niina.kemppainen@saarijarvi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
68863124
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
1878

Hinta

Myyntihinta

80 000,00 €

Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaukolämpösopimus, Sähköliittymä, Vesiliittymä, Viemäriliittymä
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Hirsi
Kattotyyppi
Harjakatto
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
729-408-109-7
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
3 240 m²
Tie perille
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
972 m²
Tontin nimi
Kirkonkylän kansakoulu
Tehokkuusluku
0.3
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Keskusta, Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Maankäyttöpalvelut, Tila- ja kiinteistöhallinto

Saarijärven kaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.