Paritalo | 4h + kt + s

Ruutulipunkuja 3 J23, Keimolanmäki, Kivistö, Vantaa

Hinta

359 000 €

Koko

88,5 m²

Vuosi

2023

Vantaan Vauhdissa luonto alkaa kotiovelta - tyylikästä asumista luonnonsuojelualueen vieressä. - Erillis-, pari- ja rivitaloja - Kolmiot 66,5 m2 - Neliöt 88,5 m2 - Isosuon luonnonsuojelualue vieressä, luontoelämyksiä jokaisena vuodenaikana - Vesikiertoinen lattialämmitys - Hyvät säilytystilat - Iso terassi ja pieni piha-alue kaikissa asunnoissa - Valinnainen vuokratontti - Autopaikka sisältyy asunnon hintaan - Mahdollisuus ostaa myös toinen autopaikka - Latauspaikkoja myynnissä (hidas lataus, rajoitettu saatavuus) - Huoleton uudisasunto vailla remonttihuolia - Valmis Tämä taloyhtiö on kehittyvällä asuinalueelle Keimolanmäessä, entisen moottorirata-alueen läheisyydessä. Vantaan Vauhdissa luonto alkaa kotiovelta ja toimivat tilaratkaisut ovat keskeisessä osassa näitä moderneja ja kauniita asuntoja. Yhtiö koostuu viidestä erillistalosta, kuudesta paritalosta ja kuudesta rivitaloasunnosta. Kaikki asunnot ovat kolmioita tai neliöitä. Täällä saat viettää laatuaikaa perheesi kanssa ja nauttia asumisen helppoudesta erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä. Kaikissa asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys, joka pitää jalat lämpiminä talven pakkasillakin. Kesällä voi nauttia auringosta omalla isolla terassilla grillaillen ja yhteistä aikaa viettäen. Puustellin laadukkaat keittiöt tarjoavat kokilleen hyvin lasku- ja säilytystilaa. Omassa saunassa on mukava rentoutua päivän päätteeksi. Asunnon myyntihintaan kuuluvalta autopaikalta pääset muutamassa minuutissa Hämeenlinnanväylälle ja Kehä III:lle. Keimolanmäen ja Kivistön alue tarjoaa hyvät päiväkodit ja koulut sekä arjen peruspalvelut. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, lähivuosien aikana ympäristöön onkin tulossa paljon lisää palveluita, kun kauppakeskus Kivis valmistuu. Isompia ostoksia varten noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä ovat esimerkiksi kauppakeskus Myyrmanni ja Jumbo. Vantaan Vauhti rakennetaan valinnaiselle vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa valmistumisen yhteydessä. Asunnot ovat muuttovalmiita! Ota yhteyttä ja sovitaan yksityisnäyttö. Otamme tarjouksia vastaan, ja unelmien koti voi olla sinun jo huomenna! Katso kaikki vapaat asunnot osoitteessa: www.masterkodit.fi/kohteet/asunto-oy-vantaan-vauhti

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
70008798
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88,5 m²
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

123 590,00 €

Velkaosuus

235 410,00 €

Velaton hinta

359 000,00 €

Neliöhinta

4 056,50 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

218,60 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

64 622,70 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

354,00 € / kk

Pääomavastike

991,20 € / kk

Tontin vuokravastike

218,60 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 563,80 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Lainan korko ja lyhennys puolivuosittain, ensimmäinen lainan lyhennys on 15.12.2024. Rahoitusvastike, jossa on myös lyhennys mukana lähdetään keräämään 1.7.2024 alkaen. Rahoitusvastikearvio on (korko 11,20 EUR/m2/kk + lyhennys 9,43 EUR/m2/kk = 20,63 EUR/m2/kk), mikäli lainaehdot ja korkotaso pysyvät ennallaan. Tontin lunastushinta tarkistetaan lunastushetkellä ja lunastaminen on mahdollista valmistumisen yhteydessä.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Huoneiston ulko-oven vieressä on lämmin reilun kokoinen varasto. Asuntoon kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ala- ja yläkerrassa. Talot lämmitetään kaukolämmöllä, jonka kulut katetaan hoito- sekä vesimaksuvastikkeella.
Keittiön kuvaus
Keittiökaapit ja komerot ovat tehdasvalmisteisia Puustellin kalusteita. Keittiökaappien ovet ovat melamiiniovia. Astianpesualtaat on upotettu työpöytätasoon. Keittiöissä on induktioliesi sekä UPOn kalusteuuni, jääkaappipakastin ja astianpesukone. Paritaloissa on erillinen pakastin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen seinät ja lattia ovat kauttaaltaan laatoitetut. Pesuhuone- ja saunatilojen lattiat on varustettu sähkökäyttöisellä lattialämmityksellä.
Saunan kuvaus
Huoneistossa on oma sauna. Seinät paneloidaan, kiukaana on Harvian sähkökiuas ja väliseinänä pesuhuoneen puolelle on lasiseinä.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitoon tarkoitetuissa pesutiloissa on liitännät ja tilavaraukset pyykinpesukoneelle ja kondensoivalle kuivausrummulle.
Olohuoneen kuvaus
Keittiö avautuu olohuoneeseen luoden avaran yhteisen oleskelualueen. Isojen ikkunoiden ansioista tila on valoisa ja raikas. Olohuoneesta käynti katetulle terassille. Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia, käyttöluokka 32. Terassiovet kokolasisia. Asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ala- ja yläkerrassa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinät ovat tasoitettuja ja maalattuja. Huoneiden yhteydessä on joko vaatehuone tai tehdasvalmisteiset Puustellin komerot.
Kattotyypin kuvaus
peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä valitaan ennen kohteen valmistumista.
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Yhteisiä tiloja leikkialue ja jätekeräyspiste.
Energialuokka
B (2018), Energiatodistus on laadittu uudelle rakennukselle rakennuslupaa haettaessa.
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Tontin vuokra-aika päättyy
25.5.2069
Palvelut
Lähimmät palvelut löytyvät Kivistön keskustasta. Alepa 1,3 km, K-Market 2,3 km ja Neste K-Market Keimola 1,5 km päässä. Kivistön keskustasta löytyy myös R-kioski ja apteekki sekä ravintoloita. Isompiin ostoksiin pikaisen ajomatkan päässä on esim. Myyrmanni ja Kauppakeskus Jumbo. Koulut: Alueelta löytyy lukuisia päiväkoteja ja kouluja, lähimpänä Aurinkokiven koulun Keimolanmäen opetuspiste parin sadan metrin päässä 1.-2.luokille ja Aurinkokiven koulu Kivistön keskustassa 1.-9.luokille.
Liikenneyhteydet
Lähimmät bussipysäkit sijaitsevat alle 500 metrin päässä. Taloyhtiöltä Kivistön juna-asemalle on matkaa reilun kilometrin verran. Junamatka Kivistöstä lentoasemalle kestää 7 minuuttia, Tikkurilaan 15 minuuttia ja Helsingin keskustaan 25 min. Autolla pääset helposti Hämeenlinnanväylälle ja Kehä III:lle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon myyntihintaan kuuluu yksi autopaikka. Lisäautopaikat hintaan 4 000 EUR/kpl ja latauspaikka 6 000 EUR/kpl.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Keimolanmäki, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Vantaan Vauhti

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A2
4h+kt+s
80,5 m²
1
84 870 €
299 000 €
Vapaa
D10
4h+kt+s
77,5 m²
1
92 850 €
299 000 €
Vapaa

Janne Vartiala

Master Kodit Oy

Master Kodit Oy
Master Kodit Oy

Perintökuja 8,
01510 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.