Lakea Oy, Etelä-Suomi

Kerrostalo | 2H + KT

Pallaksentie 1 B48, Mellunmäki, Helsinki

Hinta

247 000 €

Koko

42,5 m²

Vuosi

2025

ENNAKKOMARKKINOINNISSA JA VARATTAVISSA! Vehreään ja luonnonläheiseen Helsingin Mellunmäkeen syntyy uusi korttelikokonaisuus, jonka osaksi myös Lakean Asunto Oy Helsingin Contadino tulee nousemaan. Mellunpuistoksi nimetty alue tulee muodostumaan neljästä pienkorttelista, joiden suojiin jää viihtyisiä, autottomia piha-alueita. Korttelikokonaisuudessa tulevat korostumaan asumismukavuuden rinnalla ekologiset ja asumisen hiilijalanjälkeä pienentävät ratkaisut. Erinomaiselle sijainnille Mellunmäen metroaseman, bussiyhteyksien, monipuolisten palveluiden sekä puisto- ja liikunta-alueiden läheisyyteen rakennettavan Contadinon omistuskodit tulevat lämpiämään ekologisella ja kustannustehokkaalla maalämmöllä vesikiertoisen lattialämmityksen kautta. Energialuokaltaan talo on paras A ja ilmastointiin liitetty asuntojen viilennys säilyttää kotien lämpötilan miellyttävänä myös kesähelteillä. 9-kerroksisen talon 56 ajanmukaista asuntoa tulevat tarjoamaan tilavia koteja moneen eri elämäntilanteeseen. Kaikissa asunnoissa, huolella suunnitelluista 30 m2 yksiöistä aina toimiviin 83,5 m neljän huoneen perheasuntoihin, on reilun kokoiset lasitetut parvekkeet ja useassa asunnossa käytännöllinen vaatehuone tai irtaimistovarasto. Neljän huoneen kodeissa ja osassa kolmioista on oma saunansa. Taloyhtiön 8. kerroksessa tulee sijaitsemaan myös tilava ja avarilla näkymillään hurmaava asukkaiden yhteiskäytössä oleva saunaosasto. Sen yhteydessä on asukkaiden varattavissa 38 m2 keittiöllinen kerhotila. Saunan ja kerhotilan yhteydessä on avara lasitettu parveke sekä avoin terassiosuus. Talon yhteisiin tiloihin kuuluvat lisäksi pesula, kuivaushuone sekä ulkoiluvälineille- ja lastenvaunuille varatut tilat. Talon ensimmäiseen kerrokseen tulee kolme liiketilaa. Korttelikokonaisuuden asukkaiden autopaikat tulevat sijaitsemaan erillisessä pysäköintilaitoksessa. Asunto Oy Helsingin Contadinon tontti on valinnainen vuokratontti. Se antaa osakkeen taloyhtiöstä hankkineelle mahdollisuuden, niin halutessaan, lunastaa itselleen asuntonsa osuuden tontista. Lunastettu tonttiosuus siirtyy tällöin taloyhtiön omistukseen ja osakkeen omistaja vapautuu kuukausittaisen tonttivastikkeen maksamisesta. Asunto Oy Helsingin Contadinon valmistumisen arvioitu ajankohta sijoittuu kevääseen 2026. Löytyisikö kotisi uudenaikaisen korttelin suojista luonnonläheisestä Mellunmäestä? Asunnon ennakkovarauksen tekeminen on maksuton ja voit myös perua varauksen veloituksetta, mikäli tilanteesi muuttuu yllättäen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70070763
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KT
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
42,5 m²
Kerrokset
7/9
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Ennakkomarkkinoinnissa
Vapautuminen
Vapautuu: 31.03.2025
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

98 752,00 €

Velkaosuus

148 248,00 €

Velaton hinta

247 000,00 €

Neliöhinta

5 811,76 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

174,00 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

34 847,00 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

170,00 € / kk

Pääomavastike

494,00 € / kk

Tontin vuokravastike

174,00 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

838,00 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiölaina kilpailutetaan. Lainan arvioitu kokonaislaina-aika on 25 vuotta, joista rakennusaika noin 1,5 v. ja asumisajasta 1. v. lyhennysvapaita. Sekä asuinhuoneistojen että liiketilojen yhtiölainaosuus on 60 %. Lyhennys tasalyhenteisenä. Laina on mahdollista maksaa pois asuntojen valmistumisen yhteydessä tai myöhemmin asumisaikana. "Hinnaston mukainen asuinhuoneistojen ja liiketilojen rahoitusvastike on laskettu 4,0 % kokonaiskorolla. Huom! Lainan todellinen kokonaiskorko määräytyy valmistumishetken viitekoron korkonoteerauksen mukaan lisättynä marginaalilla. Viitekoron muutos lasketusta tasosta vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. " Hinnaston mukainen asuinhuoneistojen hoitovastike on 4,0 eur/m2/kk. Liiketilojen hoitovastike on 4,80 eur/m2/kk (liiketilojen vastikekerroin 1,2). Ennakkovesimaksu peritään erikseen 25 EUR/hlö/kk, tasauslaskutus kerran vuodessa. Valinnaisen vuokratontin on mahdollista lunastaa omaksi aikaisintaan kohteen valmistuessa. Autopaikat 30 kpl sijaitsevat erillisessä pysäköintilaitoksessa. Huomioithan, että vastikkeet tarkistetaan asuntojen valmistumisen yhteydessä ja vuosittain yhtiökokouksissa.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Seinäpinnat: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Asuntojen kylpyhuoneiden seinät ovat laatoitettuja. Keittiön kalustevälissä on laatoitus. Saunojen seinissä paneeli. Lattiapinnat: Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat parkettia. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen lattiat ovat laatoitettuja. Kattopinnat: Asuinhuoneiden kattopinnat ovat pääosin vaaleita ruiskutasoitepintoja, alakatot maalattuja. Kylpyhuoneiden ja wc:n katot ovat puupaneelia. Ikkunat: Huoneistojen ikkunat ovat sisäänaukeavia ja puuosiltaan valkoisia puualumiini-ikkunoita. Parvekkeiden kokolasiovet ovat yksilehtisiä, ulosaukeavia ja puuosiltaan valkoisia. Ikkunoiden ja parvekeovien ulko-osat ovat harmaata alumiinia. Huoneistojen ikkunoissa ja parvekeovissa on valkoiset alumiinisälekaihtimet. Mobiiliyhteyksien parantamiseksi joka huoneessa vähintään yksi ikkuna tai parvekeovi on varustettu ns. antennilasilla. Ikkunarakenteissa noudatetaan melu- ja energiaselvityksien vaatimustasoja. Ovet: Huoneistojen porrastaso-ovet ovat puurakenteisia, äänieristettyjä palo-ovia. Huoneistojen väliovet ovat valkoisia, puurunkoisia ja huullettuja laakaovia. Osassa asuntoja on myös valkoisia pinta-asenteisia liukuovia. Saunan lasiovet ovat kirkasta turvalasia.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Rakennus liitetään maalämpöön ja varustetaan vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yleisissä tiloissa osittain patterilämmitys. Rakennus varustetaan myös keskitetyllä viilennysjärjestelmällä, joka toteutetaan ilmanvaihdon tuloilman viilennyksellä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Ulkoseinän runko, parvekerakenteet, kantavat väliseinät ja porraselementit ov
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteet ovat Novart Oy:n mallistosta. Runko on vakiovalkoinen. Ovet ovat hidastimilla varustettuja mdf- tai laminaattipintaisia ovia. Laatikostot ovat kvalibox-mekanismeilla varustettuja. Työtasot ovat korkeapainelaminaattia. Altaat ovat yksialtaisia komposiittialtaita. Keittotiloissa on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin sekä astianpesukone, induktioliesitaso ja kalusteeseen integroidut uuni ja liesikupu. Kaikissa keittotiloissa on välitilavalaisin, pistorasiat sekä hylly asukkaan mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kalusteet Lakean tuotevalikoiman mukaan Temal Oy:n mallistosta. Kalusteet ovat märkätilaan soveltuvia vakiokalusteita. Kylpyhuoneiden varustus pohjakuvien mukaan. Kylpyhuoneissa on tilavaraus ja liitännät päällekkäin sijoitettaville pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan taittuvilla suihkuseinillä tai -kulmilla pohjapiirustusten mukaan. Kylpyhuoneessa on alakattoon integroitu valaistus. Saunassa on LED-valaisimet katossa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto, bitumikermikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Talopesula ja kuivaushuone sijaitsevat 1. kerroksessa. Lisäksi yhtiöllä on yhteiskäyttöinen kuivaushuone Asunto Oy Helsingin Kvasirin kanssa tontilla 17. Talosauna ja kerhohuone terasseineen sijaitsevat 8. kerroksessa. Yhteistilat, varastot ja tekniset tilat sijaitsevat 1. ja 2. kerroksessa. Ilmanvaihtokonehuone sijaitsee ullakolla. Tonttien 16 ja 17 yhteinen jätehuone sijaitsee 1. kerroksessa.
Energialuokka
A (2018)
Tontin koko
883 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Kaavoitustiedot
https://www.hel.fi/fi/paatoksenteko-ja-hallinto/kaupungin-organisaatio/toimialat/kaupunkiympariston-toimiala
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Useita ruokakauppoja lähietäisyydellä mm. K-Supermarket, Alepa. Koulut: Laakavuoren päiväkoti ja ala-aste 300m. Päiväkoti Viekko 400m. Mellunmäen ala-aste 1km. Metropolia Ammattikorkeakoulu Myllypuro 5,5km.
Liikenneyhteydet
Useita bussipysäkkejä lähietäisyydellä. Mellunmäen metroasema 300m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat 30 kpl sijaitsevat pysäköintilaitoksessa tontilla 6.
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Mellunmäki, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Helsingin Contadino

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A1
2H+KT
43,5 m²
2
93 196 €
233 000 €
Vapaa
A10
2H+KT
43 m²
4
95 050 €
237 800 €
Vapaa
A11
1H+KT
34 m²
5
90 319 €
226 000 €
Vapaa
A12
2H+KT
44 m²
5
98 234 €
245 500 €
Vapaa
A13
3H+KT+S
63,5 m²
5
134 755 €
337 000 €
Vapaa
A14
2H+KT
43 m²
5
95 872 €
239 800 €
Vapaa
A15
1H+KT
34 m²
6
93 196 €
233 000 €
Vapaa
A16
2H+KT
44 m²
6
99 574 €
249 000 €
Vapaa
A17
3H+KT+S
63,5 m²
6
137 328 €
343 500 €
Vapaa
A18
2H+KT
43 m²
6
97 105 €
242 800 €
Vapaa
A19
4H+KT+S
82 m²
7
146 065 €
365 000 €
Varattu
A2
3H+KT+S
63 m²
2
126 107 €
315 000 €
Vapaa
A20
3H+KT+S
63,5 m²
7
139 686 €
349 000 €
Vapaa
A21
2H+KT
43 m²
7
99 160 €
247 800 €
Vapaa
A22
4H+KT+S
82 m²
8
149 156 €
373 000 €
Vapaa
A23
2H+KT
43 m²
8
99 982 €
249 800 €
Vapaa
A24
4H+KT+S
82 m²
9
151 621 €
379 000 €
Varattu
A25
3H+KT+S
63,5 m²
9
141 955 €
355 000 €
Vapaa
A26
2H+KT
43 m²
9
101 625 €
253 800 €
Vapaa
A3
1H+KT
33,5 m²
3
84 762 €
212 000 €
Vapaa
A4
2H+KT
43,5 m²
3
94 839 €
237 000 €
Vapaa
A5
3H+KT+S
63 m²
3
129 198 €
323 000 €
Vapaa
A6
2H+KT
43 m²
3
94 017 €
235 000 €
Vapaa
A7
1H+KT
33,5 m²
4
87 639 €
219 000 €
Vapaa
A8
2H+KT
43,5 m²
4
95 715 €
239 250 €
Vapaa
A9
3H+KT+S
63 m²
4
131 253 €
328 000 €
Vapaa
B27
1H+KT
30 m²
2
74 060 €
185 000 €
Vapaa
B28
3H+KT
59,5 m²
2
117 781 €
294 500 €
Vapaa
B29
4H+KT+S
83 m²
3
132 486 €
331 000 €
Varattu
B30
1H+KT
30 m²
3
75 918 €
190 000 €
Vapaa
B31
3H+KT
59,5 m²
3
120 247 €
300 500 €
Vapaa
B32
2H+KT
42 m²
3
91 552 €
229 000 €
Vapaa
B33
4H+KT+S
83 m²
4
135 577 €
339 000 €
Vapaa
B34
1H+KT
30 m²
4
77 973 €
195 000 €
Vapaa
B35
3H+KT
59,5 m²
4
122 927 €
307 500 €
Vapaa
B36
2H+KT
42 m²
4
92 785 €
232 000 €
Vapaa
B37
4H+KT+S
83,5 m²
5
137 631 €
344 000 €
Vapaa
B38
1H+KT
30 m²
5
80 849 €
202 000 €
Vapaa
B39
3H+KT
59,5 m²
5
125 285 €
313 000 €
Vapaa
B40
2H+KT
42,5 m²
5
94 839 €
237 000 €
Vapaa
B41
4H+KT+S
83,5 m²
6
140 312 €
351 000 €
Vapaa
B42
1H+KT
30 m²
6
83 119 €
208 000 €
Vapaa
B43
3H+KT
59,5 m²
6
127 447 €
318 500 €
Vapaa
B44
2H+KT
42,5 m²
6
96 698 €
242 000 €
Vapaa
B45
4H+KT+S
83,5 m²
7
143 599 €
359 000 €
Vapaa
B46
1H+KT
30 m²
7
84 351 €
211 000 €
Vapaa
B47
3H+KT
59,5 m²
7
130 020 €
325 000 €
Vapaa
B49
4H+KT+S
83,5 m²
8
146 065 €
365 000 €
Vapaa
B50
1H+KT
30 m²
8
85 995 €
215 000 €
Vapaa
B51
3H+KT
59,5 m²
8
132 075 €
330 000 €
Vapaa
B52
2H+KT
42,5 m²
8
99 574 €
249 000 €
Vapaa
B53
4H+KT+S
83,5 m²
9
147 512 €
369 000 €
Vapaa
B54
1H+KT
30 m²
9
87 639 €
219 000 €
Vapaa
B55
3H+KT
59,5 m²
9
134 344 €
336 000 €
Vapaa
B56
2H+KT
42,5 m²
9
101 629 €
254 000 €
Varattu
LT 1
Kerrostalo
90,5 m²
1
110 498 €
276 025 €
Vapaa
LT 2
Kerrostalo
63 m²
1
78 076 €
195 300 €
Vapaa
LT 3
Kerrostalo
108,5 m²
1
130 127 €
325 500 €
Vapaa

Lakea asuntomyynti

Lakea Oy, Etelä-Suomi

Lakea Oy, Etelä-Suomi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.