Mökki tai huvila | tupak. + alkovi + parvi + kph + s + varasto + autopaikka

Niittypolku 10 E 30, 06400 Porvoo, Purola, Porvoo

Hinta

199 000 €

Koko

39 m²

Vuosi

2022

Muuttovalmis mökki, jossa omassa hallinnassa olevan pihan pinta-ala on 328 m2. Piha on pengerretty kahteen tasoon, ylemmällä kohdalla on varasto. Loivaan rinteeseen voi istuttaa vaikkapa kauniita perennoja ja ihastella kukkaloistoa koko kesän. Mökin ulkoväritys kuuluu väriltään keltaiseen galaksiin. Sisäpuolelta mökki on pinnoitettu valkoisella ja vaalealla harmaalla kylpyhuoneen osalta ja vaalean harmaalla asuintilojen lattiat, seinät kaunista kuultomaalattua hirsipuuta. Mökin ympärille on istutettu pensasaidat ja nurmikko on kylvetty, sekä hedelmäpuut ja pensaat istutettu 2022 kesällä. Porvoon Galaksit moderni siirtolapuutarha on suunniteltu Linnunradan tähtikuvioiden mukaan. Galakseja on kaikkiaan seitsemän korttelia, joissa jokaisessa korttelissa on 4 - 8 mökkiä. Alueen kaikki 43 Kontion hirsimökkiä ovat ympäri vuoden asuttavia. Puu- tai pensasaidoin aidatut valmiiksi rakennetut mökkipihat ovat kooltaan 259 m2 - 386 m2. Vaivatonta vapaa-ajan viettoa edistää alueesta huolehtiva huoltoyhtiö, joka varmistaa, että alue pysyy aina kunnossa ja edustaa näin kunnialla Porvoon merellistä ja metsäistä Purolan aluetta. Oman pihan hoidon vaativuudesta pääsee itse vastaamaan sen mukaan mitä toiminnallisuuksia pihalleen haluaa. Onko se ulkoporeamme, kukkapenkki vai yrttitarha, on oma valinta. Omalle pihallesi voit halutessasi perustaa myös kasvimaan ja istuttaa lisää hedelmäpuita ja marjapensaita. Lisäksi yhtiöltä on mahdollista vuokrata lisäksi yksi tai useampi noin 80m2:n viljelypalsta, joita on yhteensä 43 kpl. Ekologinen puoli on huomioitu esimerkiksi viljelypalstojen sadevesien keräyksellä kasteluvesiksi. Vesipostit ja pihan kasteluletkut on asennettuina jokaisen korttelin kääntöpaikalla. Lapsille on varattu oma leikkialue ja hiekkakenttä aurinkopaviljonkeineen. Alueen sijainti on loistava pyöräilyn ja liikkumisen kannalta vuodenajasta riippumatta. Muutaman minuutin kävelyetäisyydellä oleva Kokonniemen urheilukeskus ratsastustalleineen, maauimaloineen ja laskettelukeskuksineen tarjoaa aktiivilomailijalle elämyksiä. Porvoon vanhan kaupungin ruokaravintolat ja idylliset kahvilat kutsuvat tarjonnallaan herkuttelemaan. Kaupungin jokiranta on elämää tulvillaan koko kesäkauden. Nyt on asukkaiden aika nauttia kesällä 2022 istutetusta kasvillisuudesta ja kukkaloistosta ja toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi luomaan lisää kauneutta alueelle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70079233
Sijainti
  • Porvoo Purola
  • Niittypolku 10 E 30, 06400 Porvoo, 06400
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
tupak. + alkovi + parvi + kph + s + varasto + autopaikka
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
39 m²
Muiden tilojen pinta-ala
20 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Ei tarkistemitattu, perustuu Kontiotuote Oy:n lupakuviin. Varasto 5 m2.
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2022
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Heti vapaa.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

165 829,04 €

Velkaosuus

33 170,96 €

Velaton hinta

199 000,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

146,25 € / kk

Pääomavastike

792,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

938,25 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Tontin vuokravastike 47,90 EUR kk. Viljelypalstan vuokra 1.4 - 30.10 välisellä ajalta 10 EUR kk. Kylmä vesi 4,76 EUR m3. Yhtiön omistamat pihapaikat 10 EUR kk. Sähkön kulutus on ollut keskimäärin 5000 kWh tyhjissä mökeissä vuositasoa arvioitaessa.

Muut maksut

Vesimaksu

12,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Pinta-alatieto, perustuu Kontiotuote Oy:n lupakuviin, ei tarkastusmitattu: Kerrosala 1. krs. 45 m2 yhteensä 45 m2. Lattia-ala 1. krs. 39 m2 2.krs 20 m2 yhteensä 59 m2. Lattia-ala + hirsirunko= kerrostasoala 1. krs. 45 m2 2. krs. 25 m2 yhteensä 70 m2. Kaikkiin mökkeihin on suoritettu käyttöönottokatselmus. Taloyhtiön lainan voi maksaa ilman pankin kulua joulu- ja kesäkuussa.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei vaadittu.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Suorasähkö. Ilmalämpöpumppu, katto- ja seinäpatterit, pesutilassa sähkölattialämmitys sekä kamiina (ei varaava).
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: 205 lamellihirsirunko
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä on graniittitasot, integroitu mikroaaltouuni, kalusteisiin asennettu kiertoilmauuni, kalustepeitteinen jää-pakastinkaappi sekä hidastimella varustetut kaapiston ovet. Yläkaappien ala- ja ylätasossa on LED-valaistus.
Kylpyhuoneen kuvaus
Wc ja kodinhoitotila samassa tilassa.
Saunan kuvaus
Leppäpuupaneelit katossa ja seinillä, laattalattia sekä ikkuna. Leppälauteet ja sähkökiuas. Lämminvesivaraaja lauteen alla.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kylpyhuone ja wc samassa tilassa.
Olohuoneen kuvaus
Korkeaa huonetilaa ja isot ikkunat. Ikkunoissa valmiina lamellit ja sälekaihtimet. Lattia vinyylikorkkia, seinät kuultolakattu hirsi.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaikkien asuintilojen sisäseinät käsitelty Natura 15 lakalla, joka M1 luokiteltu ja päälle maalattava. Ikkunallinen alkovi, joka erotettu taiteovella olohuoneesta. Alkovin ja olohuoneen rajalla kolmi-ikkunainen kamiina. Parvi, jonka lattia-ala noin 20 m2, korkein kohta 1,59 m. Parvella on ikkuna ja lämmityspatteri. Mustat lasikaiteet ja vaaleat puuportaat.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto ja peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Porvoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Tontin pinta-ala
29 000 m²
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Siirtolapuutarhakaavan vuoksi mökkiin ei voi saada vakituista osoitetta.
Kaavoitustiedot
Porvoon Kaupunki / kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
20 300 € / vuosi
Palvelut
Porvoon kaupalliset palvelut noin 2 km. Gammelbackan ostoskeskus noin 1 km.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki noin 1 km Porvoon keskusta. Helsinkiin mentäessä pysäkille noin 2,5 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaiseen mökkiin kuuluu yhtiöjärjestyksen mukaan pistokkeellinen pihapaikka, josta ei tule erillistä kulua. Lisäksi 17 pihapaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Porvoo

Asuinalueena Porvoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pirjo Mäkinen

YKV, LKV, KED, RAKI

Rakennus Laprip Oy

Rakennus Laprip Oy
Rakennus Laprip Oy

Vahijärventie 95,
07510 Askola

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.