Lomahuoneisto | 3h + kt + parvi + s

Utsunkaiku 9 A1, Levi, Kittilä

Hinta

849 900 €

Koko

89 m²

Vuosi

2024

Tämä päätyhuoneisto tarjoaa upeat näkymät kohti Levin jylhää huippua. Kolmikerroksisessa huoneistossa on ensimmäisessä kerroksessa käytännölliset säilytystilat, kaksi rauhallista makuuhuonetta, erillinen wc, spa-henkinen kylpyhuone sekä sauna. Spa-osastolta pääsee suoraan lasitetulle terassille, jossa on varaus poreammeelle. Toisessa kerroksessa sijaitsee olohuone ja keittiö, joista avautuu korkeat ikkunat, täydelliset ihailemaan revontulia. Olohuoneessa on myös varaus takalle. Toisessa kerroksessa on lisäksi kylpyhuone wc:llä. Kolmannessa kerroksessa on parvi, joka tarjoaa joustavat mahdollisuudet tilan käytölle; suunnittelijamme on luonut sinne neljä makuupaikkaa. Huoneiston makuupaikat jopa 10 henkilölle. Utsuvaaran Gielas - Sinun paikkasi yläilmoissa Tämä eksklusiivinen chaleteiden kokonaisuus sijaitsee täydellisellä paikalla omassa rauhassaan, mutta kuitenkin lähellä Levin kattavia palveluita. Asunnoista avautuvat henkeäsalpaavat näkymät kauas Lapin tuntureiden ylle. Tarjoamme 22 huolella suunniteltua asuntoa, jotka täyttävät vaativankin tarpeet. Asunnoissa yhdistyy moderni skandinaavinen muotoilu ja huippuluokan mukavuudet: korkeat huoneet, suuret ikkunat ja tilavat lasitetut parvekkeet tuovat Lapin luonnon suoraan olohuoneeseesi. Spa-henkinen kylpyhuone, oma sauna sekä monikäyttöiset huolto- ja eteistilat takaavat, että lomasi sujuu ylellisissä puitteissa ilman kompromisseja. Aktiivisen lomailijan paratiisi sijaitsee suoraan laskettelurinteiden ja hiihtolatujen äärellä. Lähialue tarjoaa erinomaiset puitteet maastopyöräilyyn, patikointiin ja revontulien bongaukseen. Golfkentälle on vain lyhyt matka, ja kalastusharrastajat löytävät Ounasjoen kutsuvat vedet vain viiden kilometrin päästä. Pihapiiriin luodaan turvallinen ja intiimi tunnelma. Sen viimeistelee huoneistojen yhteinen nuotiopaikka, jonka ääreen istahtaa ulkoilupäivän päätteeksi. Sijaitsemme vain 10 minuutin ajomatkan päässä Levin keskustasta, jossa voit nauttia monipuolisista ravintoloista, kaupoista ja muista palveluista. Kittilän lentokentälle on vain 12 kilometriä, ja kätevät bussiyhteydet tarjoavat yhteydet niin Kolarin kuin Rovaniemen juna-asemilta. Lähin tasokas ravintola löytyy kuitenkin vain kävelymatkan päästä. Kiivaimman kauden aikana lähiravintola tarjoaa ruokaa aina aamiaisesta illalliseen. Yli 370 metriä merenpinnan yläpuolelle nousevat Utsuvaaran Gielaksen lomahuoneistot tarjoavat poikkeuksellisen mahdollisuuden nauttia Levin tunturimaisemista ennennäkemättömästä perspektiivistä. Utsuvaara on tunnettu tykkylumipuistaan, upeista auringonlaskuista, revontulista ja tietysti omasta rauhastaan. Valmistuminen 10/2024. Kurkkaa videolta 3D-visualisointi, josta voit nähdä paremmin valitut materiaalit, joissa graniitinharmaa sävymaailma yhdistyy tammeen. (Visualisointi tehty 61m2 kokoiseen huoneistoon) Noin puolet asunnoista on jo löytänyt uudet omistajat. Varmistathan pian paikkasi tunturin laella. Utsuvaaran Gielas - Sinun paikkasi yläilmoissa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70082392
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + parvi + s
Huoneita
3 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
89 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alana käytetty huoneistoalaa.
Rakennusvuosi
2024
Vapautuminen
Arviolta 10/2024
Vapautuu: 31.10.2024
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

340 093,20 €

Velkaosuus

509 806,80 €

Velaton hinta

849 900,00 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä.

Hoitovastike

436,10 € / kk

Pääomavastike

2 363,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 799,10 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

436,10 € / kk

Pääomavastike

4 131,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

4 567,10 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Laina-aika 25 vuotta, joista ensimmäinen vuosi on lyhennysvapaa. Yhtiö perii rahoitusvastiketta arviolta n. 6 kk ennen ensimmäistä lyhennystä.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiö- ja komerokalusteet ovat tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Rungot ovat melamiinipintaista lastulevyä, ovet melamiinipintaiset, keittiön taso 20 mm paksu kvartsitaso ja tasoon upotettava RST- tai kivikomposiittiallas. Keittiön välitila on laminaattilevyä tai taustamaalattua lasia. Keittiön kalusteet varustetaan hidastimin. Asuntojen keittiössä on pohjakuvien mukaisesti 2- tai 4-levyinen induktioliesitaso, liesikupu, integroitu astianpesukone, yhdistelmäuuni ja integroitu jääkaappipakastin. Kodinkoneet näkyviltä osin RST pintaiset. Kalusteet, varusteet, vesikalusteet ja kodinkoneet eriteltyinä erillisissä sisustusesitteissä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneissa ja WC-tiloissa peili valaisimella ja allaskaappi teemavärin mukaan. Allaskaappien valumarmorialtaat valkoisia.
Saunan kuvaus
Saunojen ja pesuhuoneiden väliset väliseinät toteutetaan lasiseininä. Lämpökäsitelty haapa lauteet. ja lattia laattaa. Tarkemmat materiaalivalinnat
Olohuoneen kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu/puurima.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia parkettia, seinät maalattu.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto, bitumikermikate
Taloyhtiön nimi
KKOy Levin Utsuvaaran Gielas
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Suksienhuoltotila
Energialuokka
B (2018), Ei vaadittu.
Tontin koko
5 475 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Kittilän kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Ravintola 800m, Levin keskustan palvelut 8 km (apteekki, ruokakauppa, ravintolat), Moottorikelkkareitti 100m, laskettelurinne 30m, hiihtolatu 10m, maastopyöräreitit 100m.
Liikenneyhteydet
Golfkenttä 3 km, Kittilän lentokenttä 12 km, Kolarin juna-asema (80 km), Rovaniemen juna-asema (170 km).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiön autopaikat sijaitsevat rakennusten luhtikäytäviä vasten ja jokaiselle huoneistolle kuuluu yksi kattamaton autopaikka. Yhtiön autokatoksessa sijaitsee kuusi autopaikkaa sähköautonlatauksella erillisinä osakkeina.
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kittilä

Asuinalueena Sirkka, Kittilä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tanja Sotka

Bo LKV Levi & Ylläs

Bo LKV Levi & Ylläs

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.