Satelliittinäkymä, tontin rajat ja rakennukset kartalla! Katso tämä kohde uudistuvassa Etuovi.comissa.

Takaisin hakutuloksiin Tulosta PDF

Kohde

Kuvaus

Suuri ja valoisa rivitalohuoneisto Helsingin Veräjämäessä on ollut samalla perheellä valmistumisestaan lähtien. Tilat ovat avaria ja huoneet suuria. Isot ikkunat antavat luonnonvaloa asuntoon aamusta iltaan. Etelään aukeava piha on suojaisa, rauhallinen ja taloyhtiön suurin. Parveke on melkein koko asunnon mittainen. Rakennusten keskelle jää iso yhteispiha, jossa vietetään kesäjuhlia ja missä lasten on turvallista leikkiä.

Veräjämäen alue on rauhallinen ja liikenne on vähäistä. Läpiajoliikennettä ei ole. Pikkukosken uimaranta on kävelymatkan päässä.

Yhteydet ovat erinomaiset. Oulunkylän rautatieasema on noin 500m päässä, samoin tuleva Raidejokerin pysäkki. Vielä lähempänä kulkee bussilinja 65. Laskeudut vain rappuset taloyhtiön yhteispihalta ja olet lähimmällä pysäkillä. Omalla autolla on muutaman minuutin matka Tuusulantielle, Lahden moottoritielle ja Kehä ykköselle. Lentokenttäjuna pysähtyy Oulunkylän asemalla. Autolla kentälle on noin varttitunnin matka.

Taloyhtiössä on juuri valmistunut sen historian suurin remontti. Sen yhteydessä on uusittu mm. käyttövesiputkistot, ulko-ovet ja ikkunat sekä sauna. Lisäksi on rakennettu alakerran ikkunaseinät kokonaan uusiksi ja parannettu asunnon korvausilmanvaihto nykyaikaiselle tasolle. Myös kaikki asunnon vesikalusteet on vaihdettu. Kylpyhuone, wc, sauna ja saunan pesuhuone on modernisoitu 2020. Samalla on tehty lukuisa joukko pienempiä asioita, mm. tehty putkitukset kuitukaapelia ja sähköautojen latauskaapeleita varten.

Taloyhtiön kattavista remonteista B 6 asuntoon tulee kohdistumaan arviolta n. 180.000 euron yhtiölainaosuus taloyhtiön 1.600.000 euron lainaosuudesta. Tätä yhtiölainaosuutta ei ole vielä jyvitetty osakkaiden kesken. Tuleva yhtiölainaosuus lankeaa näin ollen ostajan maksettavaksi.

Varaa yksityisesittely! Taina Pitkänen 040 831 9696 tai taina.pitkanen@primehouse.fi

Asunnon perustiedot

Kohdenumero:
Sijainti:
Tyyppi:
Rivitalo
Omistusmuoto:
Omistusasunto
Huoneistoselitelmä:
Huoneita:
Asuintilojen pinta-ala:
Kokonaispinta-ala:
Kerrokset:
Rakennusvuosi:
Vapautuminen:

Hinta ja kustannukset

:
Myyntihinta:
Neliöhinta:
Ohje
:
Vesimaksu:
Lisätietoja maksuista:

Asunnon lisätiedot

Sauna:
Parveke:
Kohteen kuvaus:
:
Lämmitysjärjestelmän kuvaus:

Asunnon tilat ja materiaalit

Rakennus- ja pintamateriaalit:
Katto:
  • Kattotyyppi:
Keittiön kuvaus:
Kylpyhuoneen kuvaus:
Saunan kuvaus:
Kodinhoitohuoneen kuvaus:
Olohuoneen kuvaus:
Makuuhuoneiden kuvaus:

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi:
Asunto Oy Ylänkötie 8
Isännöitsijän yhteystiedot:
Petjoi Susanna Realia Isännöinti Oy, Vantaa
Muuta taloyhtiöstä:
Yhteiset tilat: Pyörävarasto
Muuta: Yhtiökokous 20.4.2020. Maksullinen suunnattu osakeanti ja yhtiöjärjestyksen muutos hyväksyttiin. Yhtiön toiminnan ja korjaustarpeiden rahoittamiseksi päätetään muuttaa yhtiön hallinnassa oleva huoneisto A 1 asuinkäyttöön tarkoitetuksi osakehuoneistoksi antamalla uusia osakkeita maksullisella suunnatulla osakeannilla. Yhteensä päätetään antaa 896 kappaletta uusia osakkeita, osakkeet n:rot 36001-36896. Lisäksi päätettiin myöntää valtuudet periä tai jättää perimättä neljän kuukauden yhtiövastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin salliessa/vaatiessa. Yhtiöjärjestyksen muutos vireillä. Kaikille huoneistoille kuuluu autokatos- ja ulkovarastotila, minkä lisäksi huoneistoihin nrot 2-11 kuuluu piha-alue. Vedestä, (vesi, lämminvesi ja jätevesi) ja jätehuollosta suoritetaan eri vastike (henkilövastike), jonka määräämisperuste on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä, mutta kuitenkin siten, että arvioiduista vesimenoista ensiksi määrätään kullekin uima-altaalliselle huoneistolle nrot 6-11, mikäli ne eivät ole pysyvästi luopuneet uima-altaan käyttämisestä uima-allas tai muutoin vettä kuluttavaan tarkoitukseen, 25 m3:ä vastaava osa, minkä jälkeen loput vesi- ja jätehuoltomenot jaetaan kaikkien huoneistojen kesken perusteen ollessa niissä asuvien henkilöiden lukumäärä. Ylimääräisissä yhtiökokouksissa 5.9.2019 ja 24.9.2019 päätettiin aloittaa seuraavat remontit. a.Mikrobivaurioituneiden seinien korjaaminen. b.Käyttövesiputkinen uusiminen, B- ja C-talon lattialämmitys - ja uima-allaslämmityspiirin erottaminen käyttövesipiiristä omaksi lämmityspiirikseen. c.Tarvittavilta osin ikkunoiden ja ovien uusiminen. Esityksessä mukana myös yläkerran ikkunoiden uusiminen tarvittavilta osin. d.Ilmanvaihdon parantaminen. e.Yläkerran ulkoseininen paneloinnin uusiminen. f.Parvekkeiden kunnostus. Hyväksyttiin korjausten rahoittaminen: 1,3 miljoonan euron laina, laina-aika 25 vuotta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 6.2.2020 on päätetty että yläkerran panlointia ja yläkerran puurakenteisten ulkoseinien lämmöneristystä ei tehdä. Hyväksyttiin korjausten rahoittaminen: 1,6 miljoonan euron laina, laina-aika 25 vuotta. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa 4.3.2021 on päätetty jo päätetyn korjauksen lisärahoittamiseksi uuden 200 000EUR lisärahoituksen hakemisesta aikaisemman 1 600 000,00 rahoituksen lisäksi, laina-aika on 25v.
Tehdyt remontit:
2020 lukituksen uusiminen, ilmanvaihdon parantaminen, käyttövesiputkien uusiminen, mikrobivaurioituneiden seinien korjaaminen, B- ja C-talon lattialämmitys- ja uima-allaslämmityspiirin erottaminen käyttövesipiiristä omaksi lämmityspiirikseen, tarvittavilta osin ikkunoiden ja ovien uusiminen. Esityksessä mukana myös yläkerran ikkunoiden uusiminen tarvittavilta osin. Tehtävien remonttien kustannusarvio 1.113.603 euroa, hallituksella valtuudet maksimissaan 1,6 miljoonan euron lainaan. Taloudellinen loppuselvitys on vielä tekemättä. 2017 salaojien ja runkoviemäreiden painehuuhtelu ja kuvaus. B-talon itä ja pohjoispuolen puuosien huoltomaalaus. 2016 huoneiston A1 keittiö- ja pintaremontti. A-talon ja autokatosten sähkö- ja teleremonttiin varautuminen putkituksin. A-talon pihakäytävän uusiminen. 2016 A-talon pohjois- ja itäpuolen sadevesi- ja salaojaremontti, käyttöveden linjasulkuventtiilien uusiminen, lämmitysverkoston tasapainotus ja patteriventtiilien uusiminen. 2015 sadevesiviemäröinti A-talon länsipuolelle, C-talon itäpuolen huoltomaalaus, antennijärjestelmän teräväpiirtopäivitys. 2014 kuntoarvio, puuportaiden huoltomaalaus, A-talon itäpuolen huoltomaalaus, vedenkäsittelylaitteiston asennus käyttövesi ja lämmitysjärjestelmään. 2013 vesikourut, syöksytorvet, tikkaat ja kävelysillat sekä lumiesteet huollettiin, B- ja C-talojen ilmanvaihtokanavat nuohottiin ja säädettiin venttiilit. 2012 A-talon ilmanvaihto muutettiin huoneistokohtaiseksi ja nuohottiin ilmanvaihtokanavat, vaihdettiin venttiilit. 2011 vesivahdin asentaminen vesimittariin. 2009 puuportaiden huoltomaalaus. 2004 kaukolämmön jakokeskuksen uusiminen, asbestisaneeraus. 2002 C-talon sokkelin kosteussaneeraus. 1994 vesikattojen muutostyö tasakatosta harjakatoksi.
Tulevat remontit:
PTS 2020-2024 Autokatoksen saneeraus sähköineen, vesikaton maalaus, tiilijulkisivujen saneeraus, sähkökeskus ja antennijärjestelmän saneeraus, parvekkeiden kunnostus.
Energialuokka:
Tontin koko:
5 510,0 m²
Tontin omistus:
Oma
Kaavoitustiedot:
Helsingin kaupunki

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut:
    Kauppakeskus Ogeli n. 1,2km. Koulut: Veräjämäen sivukoulu n. 1km, Veräjämäen päiväkoti n. 0,6km.
Liikenneyhteydet:
Bussi 65, 100 m. Juna 0,6km

Sijainti ja palvelut

Karttatoimittaja on vaihtunut edellisen sopimuksen päättyessä, tutustu uuteen mobiiliystävälliseen karttaan.

Muut lisätiedot

Auton säilytys:
15 autopaikkaa, joista 11 katospaikkoja
Näkymät:
Etelä-pohjoinen

Ota yhteyttä

Taina Pitkänen

Taina Pitkänen

LKV
  • Puh: 0408319696

Prime House Oy LKV

  • Suomalaistentie 7, 02270 ESPOO
  • Puh: 010 834 6600
  • Sähköposti tai puhelinnumero on annettava.
Lähetä

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.

Takaisin hakutuloksiin
Sammio