TKU-Rakennus Oy

Kerrostalo | 1H + KT

Pyörämäentie 6 A 4, Vätti, Turku

Hinta

184 000 €

Koko

31 m²

Vuosi

2022

Muuttovalmis As Oy Turun Pyörämäen Puisto tarjoaa mahdollisuuden luonnonläheiseen asumiseen kaupungin sykkeen välittömässä läheisyydessä. Pyörämäen Puisto sijaitsee kätevän matkan päässä niin keskustan palveluista kuin julkisen liikenteen väylistäkin. Kauppatorille on matkaa alle 3 km. Alueelta löytyvät kaikki lapsiperheen arkea helpottavat palvelut, kuten päiväkoti ja koulu sekä kattavat ostosmahdollisuudet. Vehreä alue mahdollistaa hyvät harraste- ja ulkoilumahdollisuudet Omalle tontille puiston laidalle valmistunut Pyörämäen Puisto on huoletonta kerrostaloasumista ja hyviä ulkoilumahdollisuuksia arvostavan asukkaan unelma. Tämä asuinympäristö yhdistettynä loistavaan sijaintiin tekevät Pyörämäen Puistosta erittäin vetovoimaisen kerrostalokohteen, jonka rakentamisesta vastaa TKU-Rakennus Oy. Pyörämäen Puistossa viihtyvät niin lapsiperheet kuin urbaanista ja aktiivisesta elämästä pitävät ihmiset; etäisyydet kaikkialle Turussa ovat lyhyitä ja julkisen liikenteen yhteydet erinomaiset. As Oy Turun Pyörämäen Puisto muodostuu eri kokoisista kolmioista (70-89 m2) ja kaksioista (38,5-56 m2), kohde tarjoaa ennen kaikkea loistavia perhekoteja. Lisäksi kohteessa muutama tehokas 31 m2:n yksiö sekä yksi 131,5 m2 4 h + k, jossa on hulppea kattoterassi. Esteettömien asuntojen pohjaratkaisut on huolella suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Asunnot on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmavaihdolla sekä lämmön talteenotolla. Kaikissa laadukkain materiaalein rakentuvissa asunnoissa on oma tilava parveke, joka luonnollisesti antaa lisätilaa asukkailleen parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Yhtiön autopaikat sijaitsevat autokatoksessa ja pihapaikoilla. Varaukset www.tku-rakennus.fi sivustolta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7985622
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1H + KT
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
31 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Heti vapaa.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

59 886,32 €

Velkaosuus

124 113,68 €

Velaton hinta

184 000,00 €

184 000,00 €

Neliöhinta

5 935,48 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

114,70 € / kk

Pääomavastike

906,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 020,90 € / kk

Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Huoneistoissa on asuntokohtaiset vesimittarit. Huoneistojen lämmitys toteutetaan vesikiertoisena lattialämmityksenä. Kaikissa huoneistoissa on IV-suunnitelmien mukainen huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto varustettuna lämmön talteenotolla.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiöiden ja asuinhuoneiden kalusteiden ovet ovat maalattua mdf-levyä valitun sisustuskonseptin mukaisesti. Kalusteiden rungot ovat valkoisia melamiinipintaisia. Tasot kvartsikomposiittia tai graniittia valitun sisustuskonseptin mukaisesti. Keittiön allas on työpöytätasoon upotettu rst-allas. Keittiölaitteina ovat kalusteuuni, induktioliesitaso, kalusteisiin sijoitettava mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone, liesikupu sekä kylmälaitteet arkkitehtisuunnitelman ja kalustetoimittajan suunnitelman mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuoneiden seinät ja lattiat ovat laatoitettuja, katot haapapaneelia, johon on upotettu led valaisimet. Varusteisiin kuuluu mm. suihkuseinä, suihkusetti, allaskaluste, allashana, bidesuihku sekä peili.
Saunan kuvaus
Haapapaneloitu sauna ja pilarimallinen kiuas.
Olohuoneen kuvaus
Seinäpinnat ovat yleensä maalattuja, kattopinnat ruiskutasoitettuja ja lattiat parkettia.
Kattotyypin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
7 312 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Turun Pyörämäen Puisto

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kauppatori alle 2km, Lidl ja Prisma 1,8 km, Citymarket 2,6 km. Koulut: Raunistulan ala-aste 500m, Rieskalähteen yläaste 700 m
Liikenneyhteydet
Linja-autoasema 1,4 km, kattavat bussireitit lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat sijaitsevat kiinteistön yhteisellä liikenne- ja pysäköintialueella. Autokatospaikat myydään erillisinä osakkeina
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Vätti, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanna Leino

TKU-Rakennus Oy

TKU-Rakennus Oy
TKU-Rakennus Oy

Polttolaitoksenkatu 5,
20320 Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.