Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab
Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Omakotitalo | 4mh + sali + keittiö + kh + khh + takkahuone + sauna + pannuhuone + lukuisia varastotiloja + autotalli

Västerbackantie 201, Tähtelä, Inkoo

Hinta

277 000 €

Koko

120 / 150 m²

Vuosi

1956

Tämä upea, noin 1956 rakennettu omakotitalo, sijaitsee Inkoon idyllisessä Tähtelässä. Talon ylimmäisestä kerroksesta löytyy kolme makuuhuonetta, viihtyisä aulatila sekä kylpyhuone. Keskikerroksessa sijaitsee keittiö sekä juhlava, koko talon levyinen sali. Salista on käynti ulos pikkuterassille josta portaat alapihan terassille. Tilan kruunaa tunnelmallinen varaava takka. Löytyypä samasta kerroksesta vielä yksi makuuhuone sekä wc. Alakerrassa on talon saunatilat, joista pääsee suoraan ulos terassille vilvoittelemaan löylyjen lomassa. Tämän lisäksi tästä kerroksesta löytyy suuri kodinhoitohuone, paljon varastotilaa sekä vieläpä autotalli. Raksystems RS3 Kuntotarkastus tehty 01/2023 Viihtyisyyttä lisää, kaunis suuri piha istutuksineen, tontin koko on noin 2350 m2. Aivan talon lähistöllä on bussipysäkki. Inkoon keskusta palveluineen sijaitsee lyhyehkön ajomatkan päässä, eikä Virkkalaan tai Kirkkonummellekaan ole liioin pitkä matka. Tiedustelut: Ulla Becker, Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED, ulla.becker@rivekodit.fi 050 5858 678

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80019940
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4mh + sali + keittiö + kh + khh + takkahuone + sauna + pannuhuone + lukuisia varastotiloja + autotalli
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Muiden tilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Inkoon rakennusvalvonnan rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan huoneisto- ja kerrosala on 120 m2. Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1956
Vapautuminen
Viimeistään 2 kk kuluttua kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

277 000,00 €

Velaton hinta

277 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

327,84 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Puhtaanapito/jätemaksu noin 32 e/kk. Sähkö, sisältäen käyttö- ja siirtomaksut veroineen on ollut keskimäärin noin 111 e/kk. Öljyä kulunut noin 2000 lt/vuosi. Jätevesisäiliön tyhjennys noin 120 e/kerta, tyhjennetty n. 3 kk välein. Kiinteistövakuutus 201,45 e/vuosi. Asumiskustannukset vaihtelevat mm. perhekoon ja kulutustottumusten mukaan. Edellä mainitut kulut ovat kahden hengen talouden kuluja.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Saunaosaston yhteydessä, alimmassa kerroksessa on takkahuone, jossa avotakka. Samassa kerroksessa on myös kodinhoitohuone, kaksi varastohuonetta ja kattilahuone. Alakerrasta on käynti autotalliin ja ulos pihalle.
Muuta kauppaan kuuluvaa
- salissa varaava takka/leivinuuni, saunaosaston takkahuoneessa avotakka - rullaverhot (asentamatta) - verhotangot - ilmalämpöpumppu (vanha, uusimisen tarpeessa) - kuivausrumpu - lämminvesivaraaja (300 litraa) - matontamppausteline - kasvihuone Jätesäiliö on vuokrattu. Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Ruokasalista ovi aamuauringon puoleiselle pienehkölle terassille. Siitä vie portaat alas alapihan suurelle terassille, jonne pääsee myös saunaosastolta.
Tehdyt remontit
Talossa tehty peruskorjaus 2011-2012: sisätilat remontoitu, mm. sähköt/johdotukset uusittu, käyttövesiputket uusittu (pääosin asennettu pintaan), julkisivu rapattu, peltikate maalattu, rännit/torvet uusittu, porakaivon pumppu uusittu ja painesäiliö korjattu, viilentävä ilmalämpöpumppu asennettu.
Nykyisten omistajien aikana tehty:
- Aurinkosähköjärjestelmä 10/2018. Aurinkopanelit 12 kpl, 270 W (Solarvoima Oy, takuu 10 vuotta)
- Salaojat ja patolevyt
- Varaava takka asennettu saliin (loppukatselmus 12/2012)
- Terassit rakennettu
- Uusittu käyttövesiputki pannuhuoneesta autotalliin 3/2022 (jota ei oltu tehty 2011-2012)
- 2021 kesällä uusittu porakaivon pumppu
-2021 joulukuussa uusittu öljypolttimen vaihtosuodatin, suutin ja kevyt öljyletku sekä tehty savukaasuanalyysi
- Uusittu käyttövesiputki pannuhuoneesta autotalliin 3/2022 (jota ei oltu tehty 2011-2012)
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Raksystems kuntotarkastus RS3 24.1.2023
Kuntotarkastus
Tehty 23.02.2012
Energialuokka
  • E (2018)
  • Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.05.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Öljy, Ilmalämpöpumppu, Puu, Aurinkopanelit
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Talousvesi otetaan porakaivosta jonka vesi on riittänyt. Lisäksi on vanha kaivo uppopumpulla, vanhan kaivon vesi ei ole talousvedeksi sopivaa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja tiili
Keittiön kuvaus
Keittiössä on valkoiset kaapistot, jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, uuni, vanha puuhella, liesikupu/hormi ja astianpesukone (v. 2018). Pöytätasot massiivitammea. Keittiön yhteydessä on ruokailutila arkiruokailuun ja toinen juhlavampi ruokailutila löytyy salin puolelta. Keittiön seinät maalattu, lattia laatoitettu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan ikkunallisessa kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Yläkerran kylpyhuoneessa on amme, peili, peilikaappi ja kiinteät valaisimet. Seinät kaakelia, lattia laatoitettu.
WC-tilojen kuvaus
Sisääntulokerroksessa on erillinen wc, jossa käsienpesuallas, allaslaatikosto, peilikaappi, bidesuihku ja wc-istuin. Seinät kaakelia, lattia laatoitettu. Toinen wc on yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä.
Saunan kuvaus
Tilava sauna, jossa puukiuas. Seinät puuta, lattia laatoitettu. Saunaosaston yhteydessä on takkahuone josta käynti ulos terassille ja alapihalle.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerran tilavassa kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, kaapistot, laatikostot ja pitkä työtaso sekä käynti autotalliin ja myös oma uloskäynti. Seinät rapattu, lattia laatoitettu, sähköinen lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Koko rakennuksen levyinen valoisa sali, jossa varaava takka/leivinuuni ja ilmalämpöpumppu. Salin toinen pääty toimii hyvin ruokasalina ja toinen puoli oleskelutilana. Seinät tapetoitu, vanha puulattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme makuuhuonetta yläkerrassa ja neljäs, myös työhuoneeksi soveltuva makuuhuone, on sisääntulokerroksessa. Yläkerran päätymakuuhuoneissa on mm. vuodevaatteiden tuulettamiseen sopivat isot, avattavat ikkunat. Seinät tapetoitu, puulattiat.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti säilytystilaa: yläkerrassa kolme vinttikomeroa, kellarikerroksessa kaksi varastohuonetta, pannuhuone jossa myös varastotilaa ja ulkona kaksi kylmää varastoa. Lisäksi maakellari.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pystysaumattu rivipeltikate
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
149-473-4-19
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 350 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 200000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: 1) Tieoikeus, oikeutettu. Rasitettu 149-473-4-23 (X) KRÅKER. 2) Tieoikeus, rasitettu, (000-2007-K13448), Vesterbacka enskilda väg. Tieoikeus /3. Oikeutetut: Yksityistien tiekunnan osakkaat. 3) Talousveden ottaminen, oikeutettu, (000-2014-K46656). Rasitettu: 149-473-4-20 SÖDER. 4) Tieoikeus, oikeutettu (000-2014-K46657). Rasitettu: 149-473-4-20 SÖDER.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakentaminen Inkoon kunnan rakennusjärjestyksen mukaan. Lisätiedot: Inkoon kunta, rakennusvalvonta, 09 295151.
Kaavoitustiedot
Mantereen yleiskaava, kaavamerkintä AT kyläkeskusalue, tarkoitettu pääasiassa asumiseen, palveluun ja maaseutuelinkeinojen harjoittamiseen. Lisätiedot: Inkoon kunta, kaavoitus 09 295151.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Palvelut Inkoon keskustassa, n. 6 km.
Paikallistiedot: Nykyisen omistajan kokemuksen mukaan parhaiten toimii Dna:n verkko, jonka masto on vieressä.
Koulut: Koulukyyti vierestä. Inkoossa on ruotsinkielinen ja suomenkielinen koulu luokilla 1-6. Kuudennen luokan jälkeen oppilaat jatkavat Virkkalassa, joko ruotsinkielisessä Källhagens skolassa tai suomenkielisessä Järnefeltin koulussa.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä Kantatie 51 (Karjaa-Helsinki) n. 4 km. Linja-autot Inkooseen, Lohjalle ja Virkkalaan, bussipysäkki lähistöllä.
Pihan kuvaus
Vehreä piha, jossa nurmikkoa, istutuksia, pensaita, puita, marjapensaita, omena- ja kirsikkapuita.
Tiedustelut
Ulla Becker, +358505858678, ulla.becker@neliotliikkuu.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Inkoo

Asuinalueena Tähtelä, Inkoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Becker

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Neliöt Liikkuu LKV Oy Ab

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.